Affiliate marketing cursus

De beste affiliate marketing cursus

Affiliate marketing cursus

Wat is de beste affiliate marketing cursus?

Wij hoeven jou vast niet meer uit te leggen wat affiliate marketing inhoudt. Je staat namelijk op het punt om een affiliate marketing cursus te volgen.

Alleen twijfel je nog tussen verschillende cursussen, want je wilt het vak straks zo goed mogelijk beheersen en neemt alleen genoegen met de beste affiliate marketing cursus.

Goed nieuws voor jou: Zelf hebben wij verschillende cursussen voor affiliate marketing gevolgd en we weten dus wat je hierbij zult leren en wat je mag verwachten!

De cursussen waarbij het vak van affiliate marketeer slechts een onderdeel was van de lesstof, zijn afgevallen.

Deze cursussen raden we af en zullen we dus niet op deze pagina bespreken. Voordat we dieper ingaan op de (naar onze mening) beste affiliate cursussen, vertellen we jou eerst waaraan een goede cursus moet voldoen.

Beste affiliate cursus

Inhoudsopgave

Hier voldoet de beste affiliate marketing cursus aan

Waar voldoet de beste affiliate marketing cursus aan? Dat gaan we jou allemaal haarfijn uitleggen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van online geld verdienen met websites of social media.

Je kunt met deze werkwijze je eigen tijd indelen en relaxt vanuit huis werken. En veel meer dan een laptop en bureau heb je niet nodig. Misschien is een portie geduld en voldoende koffie ook handig.

Geld verdienen met affiliate marketing gaat echter niet automatisch. Je zult vooral in het begin veel tijd moeten investeren om je dit vak compleet eigen te maken. 

Beste affiliate marketing cursus

Sommige beginnende affiliate marketeers leren zichzelf alles aan door uren op YouTube door te brengen en video’s van affiliate marketing guru’s te bekijken. Of door veel boeken over dit onderwerp te lezen.

Maar de kans is groot dat je jezelf dan de verkeerde methodes aanleert. En niet iedereen is immers een autodidact. Daarom raden we altijd aan om een training te volgen. Ben je zelf al op zoek gegaan naar een cursus en denk je dat je een interessante training gevonden hebt?

Naar onze mening voldoet de beste affiliate marketing cursus aan de onderstaande voorwaarden:

1. Specifiek gericht op affiliate marketing (belangrijk!)


Heb je een training gevonden die je graag wilt volgen en komen álle facetten van online marketing hierin aan bod?

Dan raden we deze cursus af. Je wilt namelijk specifieke kennis op doen over affiliate marketing… Het is best handig om te weten waaraan een goede social media campagne moet voldoen, of wat het belang is van een snelle website en hoe je zelf een WordPress website kan maken…

Maar met een dergelijke cursus zoom je teveel uit terwijl je alleen zoveel mogelijk wilt leren over affiliate marketing, toch?

In de beste affiliate marketing cursus komen al deze zaken niet aan bod. In plaats daarvan leert de maker van de cursus jou wat affiliate marketing is en welke zaken je wel/niet moet doen om hier succesvol in te worden.

2. Reviews zijn alleszeggend

Is de training die je wilt gaan volgen specifiek gericht op affiliate marketing, dan raden we je aan om te achterhalen hoe de affiliate cursus bij anderen is bevallen. Veel bekende marketing cursussen worden aangeboden via Paypro.

Op de pagina van de betreffende cursusaanbieder kunnen cursisten ervaringen achterlaten en deze zijn voor jou erg waardevol. Wat vonden zij van de cursus?

Wat zijn de eventuele minpunten en waar hebben zij veel aan gehad? Google ook uitgebreid op de naam van de desbetreffende training. 

3. Updates: De laatste ontwikkelingen...


Met name ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing volgen elkaar in rap tempo op. Wat vandaag geldt, dat kan over een jaar misschien wel weer achterhaalt zijn.

Internet marketing is continu in beweging en daarom is het belangrijk dat een cursus die jij wilt volgen actueel is! Probeer na te gaan of de bedenker van de cursus de laatste ontwikkelingen volgt en deze implementeert in de training.

Een goed teken is het sowieso als de maker met regelmaat nieuwe blogs en videomateriaal toevoegt aan zijn of haar website. Is een training niet meer up-to-date, dan zul je tegen problemen aanlopen en daar zullen jouw affiliate websites uiteindelijk onder lijden.

4. Slapend rijk worden?


Niemand kan jou gouden bergen beloven. En zelfs de beste affiliate marketeers moeten hard werken voor hun geld. Cursussen waarin beloften worden gedaan zoals dat je slapend rijk kan worden met jouw affiliate business… neem dit met een korreltje zout.

De realiteit is dat de meeste affiliate marketeers hard moeten werken voor hun geld. Natuurlijk zijn er marketeers die zeer succesvol zijn met hun affiliate websites. Maar reken er maar op dat dit succes niet automatisch tot stand is gekomen.

Cursussen waarin zulke uitspraken worden gedaan nemen wij daarom niet al te serieus.

5. Opbouw cursus: stappenplan

Misschien hadden wij van punt vijf beter punt één kunnen maken 😉 Een goede cursus begint namelijk altijd met een duidelijk stappenplan.

Een affiliate marketing training volgen zonder dat je weet hoe en waar je begint, dat werkt niet. Dat hebben wij zelf ondervonden…

Modules en trainingen moeten zijn opgebouwd in hoofdstukken en deze hoofdstukken bestaan weer uit verschillende onderdelen. Je weet per hoofdstuk en onderdeel dan precies wat je hebt geleerd en welke oefenstof nog behandeld wordt.

Stap voor stap ben je op weg om de kunst van affiliate marketing onder de knie te krijgen!

6. Feedback en hulp

Een cursus schrijven en vervolgens jou maar wat laten aanmodderen? Vergeet het maar! Je hebt als cursist echt wel wat te eisen.

Je moet voor vragen of advies tenminste terecht kunnen op een forum van de maker van een affiliate cursus. Het is ook de taak van de maker om jou te motiveren.

Zo kan het zijn dat je na verloop van tijd voor je gevoel nog weinig progressie maakt met jouw affiliate website. Of je kunt niet de juiste producten vinden om te promoten.

En zo zul je vast nog wel eens andere obstakels tegenkomen. Als beginnende affiliate marketeer is het dan belangrijk dat je ondersteuning krijgt.

De cursussen waarover wij jou straks informeren beschikken allen over een forum waarop cursisten en ervaren affiliate marketeers elkaar verder helpen. 

Affiliate marketing cursus

Beste affiliate marketing cursus


Nu zijn we dan eindelijk bij het belangrijkste gedeelte van het artikel aanbeland! Hieronder tippen wij jou 2 affiliate marketing cursussen die, volgens ons, met kop en schouders boven het andere cursus aanbod uitsteken.

Zoals we al aangaven hebben wij zelf deze cursussen ook gevolgd. Wij weten dus waarover we praten. En deze trainingen voldoen alle 2 aan de criteria zoals hierboven besproken.

Affiliate Marketing In 10 Dagen – Van Paco Vermeulen

‘Affiliate Marketing In 10 Dagen’ is wat ons betreft één van de betere affiliate cursussen. We scharen deze in de top 2 beste affiliate marketing cursus.

De cursus is gemaakt door Paco Vermeulen en bestaat uit video’s. Zelf vinden wij een videocursus een prettige manier van leren.

Paco Vermeulen

Inhoud cursus:

In de cursus wordt een affiliate website als voorbeeld genomen en toont Paco aan hoe de inkomsten daarvan zijn te vertienvoudigen!

In de cursus komen zaken aan bod zoals hoe affiliate marketing precies werkt, welke valkuilen je tegen kan komen bij het opzetten van een affiliate business, hoe je goede teksten schrijft en hoe je concurrenten kan verslaan.

Wat kost de Affiliate Marketing In 10 Dagen?

Deze affiliate marketing cursus kost eenmalig 197 euro.

Geschikt voor:

Deze cursus is met name bedoeld voor affiliate marketeers die al wat ervaring hebben opgedaan met affiliate marketing.

Hoe Affiliate Marketing In 10 Dagen van Paco Vermeulen volgen?


Je hebt de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen, maar je kan ook direct de complete cursus aanschaffen via de knop hieronder.

Affiliate Marketing Revolutie – Van Jacko Meijaard

Ook dit is weer een cursus die in video vorm wordt aangeboden. Affiliate Marketing Revolutie door Jacko Meijaard is een zeer volledige cursus waar in maar liefst 63 video’s wordt uitgelegd hoe je een passief inkomen kan opbouwen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie

Inhoud cursus:

De cursus van Jacko is uit 7 modules opgebouwd met daarbij telkens 6 blokken bestaande uit duidelijke instructies, een motivatieblok en vervolgens een blokje met nog wat tips.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost eenmalig 47 euro. Dit is de goedkoopste affiliate marketing cursus die je op het moment kunt volgen.

Geschikt voor:

De cursus is door iedereen te volgen, maar is met name bedoeld voor de onervaren dus beginnende affiliate marketeer.

Hoe Affiliate Marketing Revolutie volgen?


Je kunt je via deze knop direct inschrijven voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Veelgestelde vragen

Kan ik leven van affiliate marketing?

Ja, met een goede voorbereiding (het volgen van een cursus) en genoeg motivatie en doorzettingsvermogen kun je een goed inkomen verdienen. 

Zijn er ook goede gratis affiliate marketing cursussen?

Je kunt een gratis affiliate marketing cursus gaan volgen, maar de kwaliteit van dergelijke cursussen is logischerwijs een stuk lager dan van een betaalde affiliate marketing cursus.

Conclusie: Dit is de beste affiliate marketing cursus

We hebben de 2 beste affiliate marketing cursussen voor je onderzocht. Wat voor jou de beste cursus is dat is helemaal afhankelijk of jij een beginner bent of al enige ervaring met affiliate marketing hebt. Heb jij nog geen ervaring dan is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard de beste affiliate cursus.

Heb je wel al wat ervaring met affiliate marketing of ben je al gevorderd dan is de Affiliate Marketing In 10 Dagen van Paco Vermeulen de beste keuze.

Als je gaat beginnen met affiliate marketing dan is het altijd verstandig om een cursus te gaan volgen. Je zult merken dat je de investering voor de affiliate marketing cursus snel zult terug verdienen.