Affiliate marketing cursus

De beste affiliate marketing cursus

Affiliate marketing cursus

Wat is de beste affiliate marketing cursus?

Wij hoeven jou vast niet meer uit te leggen wat affiliate marketing inhoudt. Je staat namelijk op het punt om een affiliate marketing cursus te volgen.

Alleen twijfel je nog tussen verschillende cursussen, want je wilt het vak straks zo goed mogelijk beheersen en neemt alleen genoegen met de beste affiliate marketing cursus.

Goed nieuws voor jou: Zelf hebben wij verschillende cursussen voor affiliate marketing gevolgd en we weten dus wat je hierbij zult leren en wat je mag verwachten!

De cursussen waarbij het vak van affiliate marketeer slechts een onderdeel was van de lesstof, zijn afgevallen.

Deze cursussen raden we af en zullen we dus niet op deze pagina bespreken. Voordat we dieper ingaan op de (naar onze mening) beste affiliate cursussen, vertellen we jou eerst waaraan een goede cursus moet voldoen.

Beste affiliate cursus

Dit zijn de affiliate marketing cursussen die we in dit artikel beschrijven:

  1. Affiliate Marketing Revolutie
  2. Succes met Affiliate Marketing Cursus
  3. Affiliate Marketing Meesterschap 3.0

Inhoudsopgave

Hier voldoet de beste affiliate marketing cursus aan

Waar voldoet de beste affiliate marketing cursus aan? Dat gaan we jou allemaal haarfijn uitleggen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van online geld verdienen met websites of social media.

Je kunt met deze werkwijze je eigen tijd indelen en relaxt vanuit huis werken. En veel meer dan een laptop en bureau heb je niet nodig. Misschien is een portie geduld en voldoende koffie ook handig.

Geld verdienen met affiliate marketing gaat echter niet automatisch. Je zult vooral in het begin veel tijd moeten investeren om je dit vak compleet eigen te maken. 

affiliate cursus
Bekijk hoe je met de AMR 7500 euro per maand kunt verdienen.

Sommige beginnende affiliate marketeers leren zichzelf alles aan door uren op YouTube door te brengen en video’s van affiliate marketing guru’s te bekijken. Of door veel boeken over dit onderwerp te lezen.

Maar de kans is groot dat je jezelf dan de verkeerde methodes aanleert. En niet iedereen is immers een autodidact. Daarom raden we altijd aan om een training te volgen. Ben je zelf al op zoek gegaan naar een cursus en denk je dat je een interessante training gevonden hebt?

Naar onze mening voldoet de beste affiliate marketing cursus aan de onderstaande voorwaarden:

Beste affiliate marketing cursus

1. Specifiek gericht op affiliate marketing (belangrijk!)


Heb je een training gevonden die je graag wilt volgen en komen álle facetten van online marketing hierin aan bod?

Dan raden we deze cursus af. Je wilt namelijk specifieke kennis op doen over affiliate marketing… Het is best handig om te weten waaraan een goede social media campagne moet voldoen, of wat het belang is van een snelle website en hoe je zelf een WordPress website kan maken…

Maar met een dergelijke cursus zoom je teveel uit terwijl je alleen zoveel mogelijk wilt leren over affiliate marketing, toch?

In de beste affiliate marketing cursus komen al deze zaken niet aan bod. In plaats daarvan leert de maker van de cursus jou wat affiliate marketing is en welke zaken je wel/niet moet doen om hier succesvol in te worden.

2. Reviews zijn alleszeggend

Is de training die je wilt gaan volgen specifiek gericht op affiliate marketing, dan raden we je aan om te achterhalen hoe de affiliate cursus bij anderen is bevallen. Veel bekende marketing cursussen worden aangeboden via Paypro.

Op de pagina van de betreffende cursusaanbieder kunnen cursisten ervaringen achterlaten en deze zijn voor jou erg waardevol. Wat vonden zij van de cursus?

Wat zijn de eventuele minpunten en waar hebben zij veel aan gehad? Google ook uitgebreid op de naam van de desbetreffende training. 

3. Updates: De laatste ontwikkelingen...


Met name ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing volgen elkaar in rap tempo op. Wat vandaag geldt, dat kan over een jaar misschien wel weer achterhaalt zijn.

Internet marketing is continu in beweging en daarom is het belangrijk dat een cursus die jij wilt volgen actueel is! Probeer na te gaan of de bedenker van de cursus de laatste ontwikkelingen volgt en deze implementeert in de training.

Een goed teken is het sowieso als de maker met regelmaat nieuwe blogs en videomateriaal toevoegt aan zijn of haar website. Is een training niet meer up-to-date, dan zul je tegen problemen aanlopen en daar zullen jouw affiliate websites uiteindelijk onder lijden.

4. Slapend rijk worden?


Niemand kan jou gouden bergen beloven. En zelfs de beste affiliate marketeers moeten hard werken voor hun geld. Cursussen waarin beloften worden gedaan zoals dat je slapend rijk kan worden met jouw affiliate business… neem dit met een korreltje zout.

De realiteit is dat de meeste affiliate marketeers hard moeten werken voor hun geld. Natuurlijk zijn er marketeers die zeer succesvol zijn met hun affiliate websites. Maar reken er maar op dat dit succes niet automatisch tot stand is gekomen.

Cursussen waarin zulke uitspraken worden gedaan nemen wij daarom niet al te serieus.

5. Opbouw cursus: stappenplan

Misschien hadden wij van punt vijf beter punt één kunnen maken 😉 Een goede cursus begint namelijk altijd met een duidelijk stappenplan.

Een affiliate marketing training volgen zonder dat je weet hoe en waar je begint, dat werkt niet. Dat hebben wij zelf ondervonden…

Modules en trainingen moeten zijn opgebouwd in hoofdstukken en deze hoofdstukken bestaan weer uit verschillende onderdelen. Je weet per hoofdstuk en onderdeel dan precies wat je hebt geleerd en welke oefenstof nog behandeld wordt.

Stap voor stap ben je op weg om de kunst van affiliate marketing onder de knie te krijgen!

6. Feedback en hulp

Een cursus schrijven en vervolgens jou maar wat laten aanmodderen? Vergeet het maar! Je hebt als cursist echt wel wat te eisen.

Je moet voor vragen of advies tenminste terecht kunnen op een forum van de maker van een affiliate cursus. Het is ook de taak van de maker om jou te motiveren.

Zo kan het zijn dat je na verloop van tijd voor je gevoel nog weinig progressie maakt met jouw affiliate website. Of je kunt niet de juiste producten vinden om te promoten.

En zo zul je vast nog wel eens andere obstakels tegenkomen. Als beginnende affiliate marketeer is het dan belangrijk dat je ondersteuning krijgt.

De cursussen waarover wij jou straks informeren beschikken allen over een forum waarop cursisten en ervaren affiliate marketeers elkaar verder helpen. 

Affiliate marketing cursus

Beste affiliate marketing cursus


Nu zijn we dan eindelijk bij het belangrijkste gedeelte van het artikel aanbeland! Hieronder tippen wij jou 2 affiliate marketing cursussen die, volgens ons, met kop en schouders boven het andere cursus aanbod uitsteken.

Zoals we al aangaven hebben wij zelf deze cursussen ook gevolgd. Wij weten dus waarover we praten. En deze trainingen voldoen alle 2 aan de criteria zoals hierboven besproken.

1. Affiliate Marketing Revolutie – Van Jacko Meijaard

Ook dit is weer een cursus die in video vorm wordt aangeboden. Affiliate Marketing Revolutie door Jacko Meijaard is een zeer volledige cursus waar in maar liefst 63 video’s wordt uitgelegd hoe je een passief inkomen kan opbouwen met affiliate marketing.

Inhoud cursus:

De cursus van Jacko is uit 7 modules opgebouwd met daarbij telkens 6 blokken bestaande uit duidelijke instructies, een motivatieblok en vervolgens een blokje met nog wat tips.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost eenmalig 47 euro. Dit is de goedkoopste affiliate marketing cursus die je op het moment kunt volgen.

Geschikt voor:

De cursus is door iedereen te volgen, maar is met name bedoeld voor de onervaren dus beginnende affiliate marketeer.

Hoe Affiliate Marketing Revolutie volgen?


Je kunt je via deze knop direct inschrijven voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

2. Succes met Affiliate Marketing

De succes met Affiliate Marketing Cursus van Nicole van Roekel is de tweede affiliate marketing cursus die ik aanbeveel. Deze online cursus is voor zowel de startende affiliate als voor affiliates die al een online business hebben opgestart. 

Nicole van Roekel laat je op een exclusieve manier meekijken hoe zij de succesformule toepast om zo meer uit je online business te halen.

Inhoud cursus:

De cursus bestaat uit 30 lessen die zijn onderverdeeld in 4 modules waarin alle facetten van affiliate marketing aanbod komen.

Je gaat leren hoe je een goede niche kunt vinden, hoe je een affiliate website opzet en hoe je gevonden gaat worden in Google. 

Nicole legt op een heldere manier uit hoe je zoekmachine optimalisatie toepast en geeft je alle handvaten om dit zelf op een goede manier uit te voeren.

Waar andere cursussen dit vaak op een oppervlakkige manier uitleggen ga je hier echt de diepte in en wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je hoge posities in Google kunt behalen.

Wat mij betreft een zeer belangrijk onderwerp bij het runnen van een (affiliate) website.

Een minstens zo belangrijk onderwerp is het verhogen van je conversies en ook hier over krijg je de juiste uitleg met interessante hacks die ik ook dagelijks toepas. Je wilt immers online geld gaan verdienen 😄.

Wat kost de Succes met Affiliate Marketing cursus?

De Succes met Affiliate Marketing cursus kost eenmalig 149 euro. Via deze link krijg je 10 procent korting.

Geschikt voor:

Doordat deze cursus dieper in gaat op de materie is deze niet alleen geschikt voor beginners. Ook de al ervaren affiliate marketeers kunnen veel leren van deze training.

Hoe Succes met Affiliate Marketing volgen?

Als je de cursus van Nicole van Roekel wilt volgen dan kun je deze aanvragen via de groene button hieronder, je ontvangt dan direct 10 procent korting op de aanschafprijs.

3. Affiliate Marketing Meesterschap 3.0

De derde cursus waar ik je kennis mee laat maken is de Affiliate Marketing Meesterschap 3.0 van Robert Jansen. Dit is de ultieme cursus waarin jij alles gaat leren over affiliate marketing.

Je leert een online business te runnen via email marketing, YouTube en het opzetten van een website.

Inhoud cursus:

Deze cursus bestaat uit maar liefst 55 lessen die zijn onderverdeeld in 8 modules, verder krijg je er nog 13 bonus lessen en 16 leerzame video’s bij. 

Je gaat leren hoe je kwalitatieve blogs kunt schrijven die goed converteren. Hoe je e-mail marketing opzet en verder zal duidelijk uitgelegd worden hoe je geld kunt verdienen met de social media kanalen.

Dankzij de expertise van Robert ga je doormiddel van speciale case studies de fijne kneepjes van affiliate marketing leren. 

Wat kost Affiliate Marketing Meesterschap 3.0

Voor deze uitgebreide online cursus betaal je eenmalig 297 euro.

Geschikt voor:

De cursus is geschikt voor de beginner en voor de al wat meer ervaren affiliate marketeer. 

Hoe Affiliate Marketing Meesterschap 3.0 volgen?

Via de button hieronder kom je op de site van Robert Jansen terecht waar je verdere informatie zult vinden en direct de cursus kunt bestellen.

Veelgestelde vragen

Kan ik leven van affiliate marketing?

Ja, met een goede voorbereiding (het volgen van een cursus) en genoeg motivatie en doorzettingsvermogen kun je een goed inkomen verdienen. 

Zijn er ook goede gratis affiliate marketing cursussen?

Je kunt een gratis affiliate marketing cursus gaan volgen, maar de kwaliteit van dergelijke cursussen is logischerwijs een stuk lager dan van een betaalde affiliate marketing cursus.

Conclusie: Dit is de beste affiliate marketing cursus

We hebben de 3 beste affiliate marketing cursussen voor je onderzocht. Wat voor jou de beste affiliate cursus is, dat is helemaal afhankelijk of jij een beginner bent of al enige ervaring met affiliate marketing hebt. Heb jij nog geen ervaring dan is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard de beste affiliate cursus.

Ben je een beginner of heb je al wat ervaring met affiliate marketing of ben je al gevorderd dan zijn de Succes met Affiliate Marketing van Nicole van Roekel en de Affiliate Marketing Meesterschap 3.0 de beste keuzes.

Als je gaat beginnen met affiliate marketing dan is het altijd verstandig om een cursus te gaan volgen. Je zult merken dat je de investering voor de affiliate marketing cursus snel zult terug verdienen.