Day Trading Masterclass review

Day Trading Masterclass van (Kevin Timmer) Review + Ervaringen

Day Trading Masterclass review

Day Trading Masterclass review

Day Trading Masterclass - Kevin Timmer

Wil jij gaan traden met de Day Trading Masterclass? Day Trading wordt in Amerika veel gedaan en in Nederland is het in opkomst. Er is snel veel geld mee te verdienen, maar het is ook erg ingewikkeld, zeker voor starters.

Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden op een carrière als Day Trader. Dat kan door de Kevin Timmer Day Trading Masterclass te volgen.

Om erachter te komen of dit een goede cursus is, wordt deze masterclass in deze review tot in detail bekeken. Het oordeel heeft niet alleen met de kwaliteit van de masterclass te maken, maar ook met de prijs/kwaliteit verhouding en met de betrouwbaarheid van Kevin Timmer.

Inhoudsopgave

Wat is Day Traden?

Day Traden wordt op de beurs gedaan. Het bestaat uit handelen in effecten. Winst wordt gemaakt door te profiteren van de prijsschommelingen die in de loop van de handelsdag optreden. Met Day Traden is veel geld te verdienen, en je loopt daarbij niet zoveel risico. Het vergt wel een grote mate van discipline en focus op de strategie.

Als Day Trader is je succes afhankelijk van de mate waarin je jezelf aan de voorgenomen strategie kunt houden. Dat betekent dat je in staat moet zijn om in periodes waarin het wat minder met je gaat toch de juiste beslissingen te nemen.

Binnen de beurshandel nemen de Day Traders een aparte positie in. Voor Day Traden is het essentieel dat je er dagelijks mee bezig bent en dat je bereid bent om er veel tijd in te steken.

Als je dat kunt, ook wanneer je Day Traden als parttimer doet, is Day Traden echt een kunst. Het is daarnaast een vorm van beurshandel die lucratief is. Voor de meeste Day Traders is hun vak dan ook meer een hobby, die ze vanuit interesse heel fanatiek beoefenen.

Die interesse is meteen de sleutel tot het succes, want die zorgt ervoor dat je het elke dag weer kunt opbrengen om met het Day Traden aan de gang te gaan.

Waarom deze Day Trading Masterclass review?

Ik ben zelf enkele jaren geleden begonnen met day traden en ik merkte dat als je begint het een ingewikkelde materie is.

Ik begon enthousiast maar naarmate ik meer geld begon te verliezen verdween mijn enthousiasme snel.

Dit vond ik jammer ik ben door schade en schande wijs geworden en uiteindelijk is het allemaal goed gekomen 😀

Toen ik de Masterclass van Kevin Timmer tegenkwam heb ik deze na enkele weken gekocht. Ik ben ermee aan de slag gegaan en merkte al snel dat dit was wat ik vanaf het begin nodig zou hebben gehad.

Doordat ik vrij snel was met kopen waren er nog bijna geen reviews van andere cursisten waarin ze hun ervaringen deelde. Ik heb daarom besloten om een uitgebreide Day Trading Masterclass review te schrijven om zo mijn ervaringen te delen.

Day trading masterclass

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is een cursus waar je alle aspecten van het Day Traden gaat leren.

De Day Trading Masterclass is een videocursus die bestaat uit 8 modules. Ook is er de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten waarbij je hulp en ondersteuning krijgt in het Day Traden. 

Je krijgt ook toegang tot de online community waarbij je mede-cursisten en oud-cursisten vragen kunt stellen en waar je zelf ook actief in kunt deelnemen.

In de online community krijg je ook de mogelijkheid om mee te kijken met Kevin Timmer als hij aan het day traden is.

Deze cursus is bedoeld voor de beginnende day trader. Er zal op een duidelijke manier worden uitgelegd wat je wel en niet moet doen tijdens het day traden. Ook ga je dieper de materie in, zo ga je candles leren lezen en leer je hoe je jouw eerste orders opent.

De cursus van Kevin is uniek omdat dit tot nu toe een van de weinige cursussen is waarbij je over de schouder meekijkt met een professionele day trader.


Bekijk de gratis Day Trading Masterclass training!

Day Trading Masterclass

Wil jij beginnen met day traden?

Bekijk de GRATIS training van Kevin Timmer.


Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer

Kevin Timmer is een jonge ondernemer die extra geld wilde verdienen en besloot om in 2014 op de Amerikaanse aandelenmarkt (US Stock Market) te gaan handelen.

Zijn doel was om meer vrijheid te creëren omdat hij zijn werk zat was en niet meer voor een werkgever wilde werken.

Kevin heeft zijn doel bereikt en verdient tegenwoordig ruim €400 ,- per dag met het day traden.

In het begin deed hij het traden parttime en doordat hij in enkele uren al een goed salaris verdiende besloot hij wat van de wereld te gaan zien. Hij heeft in deze periode veel gereisd.

Kevin vond het leuk om zijn kennis over te brengen op andere mensen en zo besloot hij om de Day Trading Masterclass te ontwikkelen.

Day Trading Masterclass 1.0 was geboren. Inmiddels is al het lesmateriaal voorzien van een flinke update en is het versie 2.0 die je nu kunt bestellen.

Is Kevin Timmer betrouwbaar of scam?

Je wilt natuurlijk weten of Kevin Timmer betrouwbaar is voordat je geld gaat investeren in een masterclass. Ik heb voor deze review uiteraard de betrouwbaarheid van Kevin gecontroleerd.

Ik kijk altijd of de persoon in kwestie een KvK nummer heeft en of diegene actief is op social media en ik lees reviews en ervaringen van andere cursisten.

Zover ik kan nagaan is Kevin Timmer zeker te vertrouwen en dit blijkt ook wel uit de positieve reviews die ik gelezen heb.

Selfmade masterclass van Kevin Timmer

Als jonge ondernemer raakte Kevin Timmer in 2014 geïnteresseerd in de beurshandel. Hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloot zich te focussen op Day Trading op de Amerikaanse aandelenbeurzen.

Als nieuweling was hij genoodzaakt om deze relatief onbekende manier van geld verdienen op de beurs zelf te ontwikkelen. Een cursus of een masterclass bestond toen immers nog niet. Het heeft best veel tijd gekost voordat hij zijn manier van leven en werken naar eigen tevredenheid had ingericht.

Tegenwoordig heeft hij van het Day Traden zijn fulltime vak gemaakt. Dagelijks verdient hij grote bedragen.

Wie geïnteresseerd is in de handel en wandel van Kevin Timmer kan hem op YouTube volgen op zijn eigen kanaal. Daar zijn voorbeelden bij waarbij hij in amper een kwartier ongeveer 400 dollar verdient.

Door zijn activiteiten op YouTube en ook op Instagram is Timmer in de hele wereld behoorlijk populair geworden. Wat hij doet is echt, iets waar bij andere succesvolle beurshandelaren nog weleens aan wordt getwijfeld.

Timmer besloot gebruik te maken van zijn populariteit en heeft daarom de Kevin Timmer Day Trading Masterclass ontwikkeld. Dat is een online cursus, waarin je stap voor stap wordt ingewijd in de geheimen van het Day Traden.

De Kevin Timmer Day Trading Masterclass in het kort

Voordat we helemaal de diepte ingaan met deze review geven we een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van de Kevin Timmer Day Trading Masterclass. Het doel is dat je leert om te Day Traden op de Amerikaanse beurs.

De principes die Kevin zelf heeft ontwikkeld zijn daarbij het uitgangspunt. Je leert in een online omgeving, die best overzichtelijk is. De Kevin Timmer Day Trading Masterclass kost ongeveer de helft vergeleken met andere cursussen Day Trading.

De sterke punten zijn dat er kwalitatief prima informatie wordt aangeboden volgens een duidelijk stappenplan. Je kan simultaan met Kevin Traden, om geld verdienen met Day Trading live te ervaren.

Cursisten ervaren Kevin Timmer als een rustige man die autoriteit uitstraalt en weet waarover hij praat. Hij maakt er geen geheim van hoe hij er in slaagt om elke dag duizenden dollars te verdienen.

Door zijn rust is het niet moeilijk om de lessen te volgen. Wie besluit om de Kevin Timmer Day Trading Masterclass aan te schaffen krijgt de unieke mogelijkheid om samen met Kevin te handelen. Dat betekent dat je volgens dezelfde strategie werkt en dezelfde beslissingen neemt.

Het resultaat is dat je procentueel dezelfde bedragen wint of verliest als hij. Een betere manier om in de praktijk te leren Day Traden is er niet.

Masterclass pakket

Waaruit bestaat de Kevin Timmer Day Trading Masterclass?

De Kevin Timmer Day Trading Masterclass bestaat voor het grootste deel uit videomateriaal. Door de rustige uitleg van Kevin heeft het materiaal een goede kwaliteit.

Ook cursisten die nog geen voorkennis hebben kunnen de uitleg uitstekend volgen. Een pluspunt is, dat dat de video’s steeds beter van kwaliteit worden, omdat de reacties die via het YouTube kanaal binnenkomen daarin worden verwerkt.

Door de duidelijke en gestructureerde manier waarop de uitleg wordt gegeven heb je als cursist nauwelijks vragen.

De video’s hebben een totale duur van 12 uur. In de video’s komen alle aspecten van het Day Traden aan bod. Zoals de brokers, de werking van indicatoren en de software die bij het Day Traden wordt gebruikt.

Naast de video’s bestaat de Kevin Timmer Day Trading Masterclass uit dagelijkse sessies met Kevin Timmer, waarin hij live laat zien hoe hij aan het Day Traden is.

Als ondersteunend materiaal krijg je gratis vier gegarandeerd succesvolle strategieën tot je beschikking. Timmer houdt wekelijks Vraag- en Antwoordsessies, er is een community en je kunt gebruik maken van marktscanners.

Versie 2.0

De Kevin Timmer Day Trading Masterclass is al een aantal jaren online te volgen. Inmiddels is er zoveel van het cursusmateriaal gemodificeerd, dat de Day Trading Masterclass waarop je nu kunt inschrijven versie 2.0 is. De masterclass bestaat uit 16 modules.

Elke module bevat minstens één en maximaal een stuk of tien video’s. Als je al het videomateriaal achter elkaar afspeelt ben je daar ongeveer 12 uur mee bezig. Maar dat is niet de bedoeling. Voor de duidelijkheid volgt hier een korte beschrijving van de inhoud van alle 16 modules.

Module 1: Welkom bij de masterclass

In de eerste module van de Kevin Timmer Day Trading Masterclass wordt als eerste uitgelegd wat er tijdens de cursus gaat gebeuren.

Uiteraard word je welkom geheten en krijg je uitleg over de verschillende aspecten van de masterclass, de mogelijkheden die geboden worden om de leerstof tot je te nemen en de kansen die je krijgt om samen met Kevin aan de slag te gaan.

Zo ver is het echter nog lang niet. Meteen na de inleiding word je met je neus op de feiten gedrukt.  Dat wil zeggen dat duidelijk wordt verteld welke eigenschappen je moet hebben om kans te maken een goede Day Trader te worden.

Kevin legt als eerste uit dat de Kevin Timmer Day Trading Masterclass geen cursus is met uitleg hoe je snel rijk kunt worden. Day Trading is een kwestie van vallen en weer opstaan.

Er worden dus geen pogingen gedaan om te voorkomen dat je mislukkingen ervaart, want die zijn nodig om een goede Day Trader te worden. Ook wordt benadrukt dat vanuit de Day Trading Masterclass geen pogingen worden gedaan om je achter de broek te zitten.

Een Day Trader moet zelf de discipline hebben om aan het werk te gaan. Wie die zelfdiscipline niet heeft is kansloos als ondernemer op de beurs.

Module 2: De juiste mindset

Het geheim achter een succesvolle Day Trader is de mindset. Als handelaar moet je een bepaalde houding hebben ten aanzien van de doelen die je wilt bereiken en de manier waarop je dat wilt doen.

Er moet sprake zijn van een onverstoorbaarheid en vastberadenheid, zonder dat dit uitmondt in een starre houding. Als er in de Kevin Timmer Day Trading Masterclass iets verbeterd zou kunnen worden, komt deze module daar wel voor in aanmerking. Alles komt wel aan de orde, maar het kan een stuk beter.

Module 3: Software

Een Day Trader maakt gebruik van software om te kunnen handelen. In deze module wordt kennis gemaakt met de verschillende programma’s die door Kevin Timmer worden gebruikt.

Hij gaat in op de eisen waaraan de software op laptops moet voldoen, de broker-software die wordt gebruikt en de software om grafieken mee te genereren. In deze module maak je ook alvast voorzichtig kennis met de scanners die in de Day Trading Masterclass cadeau worden gegeven aan de cursisten.

Module 4: Basisbegrippen

Wat Day Trading als beginner erg moeilijk maakt, is dat er heel veel jargon wordt gebruikt. Daardoor ben je als beginner na een halve zin in een gesprek al kwijt wat de bedoeling is. In de Day Trading Masterclass krijg je een duidelijke uitleg van de termen die bij het Day Traden gangbaar zijn.

Het is aan te raden om deze termen en de achterliggende bedoeling uit het hoofd te leren. Je zal zien, dat het dan ineens veel minder ingewikkelde materie aan het worden is. Voor je het weet praat je gewoon mee in termen als Long and Short Stocks and Shares. Deze module bestaat uit drie video’s.

Module 5: Risico Management

Bij het handelen op de beurs is het doel om zo weinig mogelijk te verliezen. Dat heet risico management. Het betekent dat je alles doet om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Hoe dat wordt gedaan bij Day Trading wordt in de Day Trading Masterclass heel duidelijk uitgelegd.

De video die bij deze module hoort, duurt wat langer dan de meeste anderen uit de masterclass. Dat komt doordat de stof stap voor stap wordt uitgelegd.

Module 6: Money Management

Money Management lijkt iets heel ingewikkelds, maar het komt er op neer dat je goed plant wat je met je geld wilt doen. Met vragen als ‘hoeveel geld heb ik’ en ‘wat kan ik daar het beste mee doen’.

Uiteraard leer je in de Day Trading Masterclass hoe je met zo weinig mogelijk geld een zo hoog mogelijke winst kunt maken. In dat geval spreek je over een hoog rendement. Deze module is één van de belangrijkste uit de Day Trading Masterclass. Hij is ook nuttig voor andere aspecten van handel op de beurs.

Module 7: De Trade plannen

De modules 7 – 9 horen bij elkaar in de Masterclass. De modules zijn niet zo lang, maar je moet wel wat tijd inruimen om de bijbehorende video’s te bekijken.

Bij de Trade plannen gaat het over de aspecten waarmee je te maken hebt voordat er wordt gestart met het Day Traden. In de video’s word je door Kevin bij de hand genomen om te zien hoe hij te werk gaat. Je kan dat één op één kopiëren.

Module 8: Trades plaatsen

Voor de uitleg van hoe je een Trade moet plaatsen zijn twee video’s nodig. Op zich lijkt het niet zo moeilijk om een Trade te plaatsen, maar er komt veel meer bij kijken dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

Als beginnende Trader word je in deze module echt op je plek gezet, want na afloop realiseer je je dat je op het gebied van Day Trading eigenlijk nergens voldoende vanaf weet.

Module 9: Level 2

In deze module wordt het Day Traden dat je tot dusver hebt gedaan geanalyseerd, zodat het naar een beter niveau kan worden gebracht.

Module 10: Price Action

Bij module 10 moet je je echt even schrap zetten. Het is een hele grote module met tien lessen, waarin een aantal ingewikkelde onderwerpen worden behandeld. In de bijbehorende video’s zitten beelden waarin je Kevin in actie kunt zien ter illustratie van de gepresenteerde theorie.

Onderwerpen die in deze module de revue passeren zijn candle sticks, trends, gaten in de markt en indicatoren. Neem vooral voldoende tijd om deze module van de Day Trading Masterclass tot je te laten doordringen.

Module 11: Patronen

Bij het Day Traden ga je op zoek naar patronen om daar zoveel mogelijk geld mee te kunnen verdienen. De twee belangrijkste patronen zijn breakout patronen en reversal patronen.

Wat het precies zijn wordt in twee video’s duidelijk uitgelegd. Uiteraard krijg je ook te zien op welke wijze je daar bij het Day Traden een maximale winst uit kunt halen. Deze module uit de Trading Masterclass is weer wat kleiner, maar wel erg belangrijk.

Module 12: Externe factoren

De titel van deze module spreekt voor zich. Er wordt door Kevin Timmer ingegaan op factoren die niets te maken hebben met de beurs, maar wel invloed hebben op de handel.

Module 13: Stock eigenschappen

Ook dit is weer een wat kleinere module met slechts één video. Hij gaat over de verschillende soorten aandelen en de eigenschappen van deze aandelen.

Module 14: Strategieën

Met maar liefst tien video’s is dit ook weer één van de grootste modules van de Day Trading Masterclass. Het is best een taaie klus om deze module in één keer goed tot je door te laten dringen.

Vooral als je nog een beginner bent op het gebied van Day Trading, die de verschillende termen en begrippen misschien wel kent, maar nog niet goed beheerst. Het is daarom prettig dat je deze module een aantal keren kunt bekijken en dat je dit in je eigen tempo kunt doen.

Module 15: Voorbereiding

Module 15 is de laatste van de theoretische sessies van de Masterclass. Je gaat nu aan de gang met de voorbereidingen van het echte Day Traden. Dat betekent dat je de ontwikkeling van een aantal koersen gaat monitoren en een vast groepje aandelen uitkiest waarmee je wilt werken.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van de scanners die door Kevin ter beschikking worden gesteld aan de cursisten. In de laatste video van deze module gaat het over het Day Traden zelf. Kevin vertelt van welke verwachtingen je daarbij mag uitgaan.

Module 16: Afsluiting

Ter afsluiting van de Kevin Timmer Day Trading Masterclass wordt ingegaan op hoe je verder kunt gaan als Day Trader. De keus is daarbij aan de cursisten. Degenen die over het nodige zelfvertrouwen beschikken kunnen op eigen houtje aan de slag gaan en ervaren wat ze aan de masterclass hebben gehad.

Wie wat minder zeker is van zijn zaak kan ervoor kiezen om een aantal keren samen met Kevin te gaan Day Traden. Hoe dan ook, de afsluiting van de masterclass betekent niet dan je helemaal wordt losgelaten. Je kunt altijd terugvallen op de community en op het materiaal dat tijdens de masterclass beschikbaar is gesteld.

Day Trading Masterclass bonus

Extra hulpmiddelen

Door gebruik te maken van de Day Trading Masterclass krijg je niet alleen een uitgebreide cursus over Day Trading. Na afloop van de laatste module heb je nog een maand lang gelegenheid om de live sessies van Kevin Timmer bij te wonen.

Maak daarvan zoveel mogelijk gebruik, want het meedoen met een goede Day Trader is erg leerzaam. Andere faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken zijn:

De Trade Database

Als je de Masterclass van Kevin Timmer hebt gevolgd weet je ongetwijfeld wat de Trade database is, maar voor degenen die dat niet weten wordt het hier uitgelegd. De Trade Database is een gegevensbank waar al het lesmateriaal inclusief de video’s uit de masterclass terug te kijken zijn.

Het is dus eigenlijk een database van al het e-learning materiaal. Deze is niet beperkt tot de losse video’s, maar ook de volledige sessies zijn opgenomen en kunnen worden teruggekeken.

TC2000

De software die wordt gebruikt door Kevin Timmer bij het Day Traden heet TC2000. Deze software heeft veel mogelijkheden, die tijdens de Masterclass niet zo heel uitgebreid aan bod zijn gekomen.

Dat is geen probleem, want als onderdeel van de TC2000 software zijn drie lesmodules van Kevin opgenomen. Daarin legt hij tot in het kleinste detail uit hoe de software werkt en wat je er allemaal mee kunt doen.

Brokers

Tijdens de Kevin Timmer Day Trading Masterclass zijn verschillende brokers behandeld. Je hebt echter na afloop van de masterclass toegang tot drie extra lesmodules. Daarin worden de brokers Tradenet, Colmex en TradeZero behandeld.

Je kunt zien wat de voor- en nadelen zijn van deze brokers. Als extra service krijg je van Kevin ook de instellingen cadeau, die bij deze brokers moeten worden gebruikt.

Aanvullend lesmateriaal

De Day Trading Masterclass van Kevin Timmer is al erg uitgebreid. Op zich heb je daar genoeg aan om te beginnen met Day Trading. Maar voor wie daar behoefte aan heeft staan er nog een aantal aanvullende lessen klaar.

Dit zijn geen lessen met essentiële informatie, maar het zijn lessen die wel degelijk kunnen bijdragen aan het kennisniveau. Er is onder anderen lesmateriaal te vinden over het plaatsen van bestellingen, extra informatie over het gebruik van strategieën, Evernote gebruiken als logboek, TC2000 uitbreiden en het gebruik van een extra indicator.

Als je de Kevin Timmer Day Trading Masterclass hebt gekocht, kun je altijd even kijken of je er nuttige dingen tussen ziet staan.

Community voor Day Traders

Dat Kevin Timmer zijn activiteiten graag deelt blijkt al uit de vele filmpjes op zijn YouTube kanaal. Hij is ook initiatiefnemer van een hele grote community op het gebied van Day Trading.

Deze community is inmiddels het grootste Day Trading forum in de Benelux. Wie de Day Trading Masterclass koopt krijgt automatisch toegang tot deze community. Dat is niet alleen een plek waar je vragen kunt stellen en advies kunt krijgen over allerlei zaken die met Day Trading te maken hebben. Het is gewoon een waardevol platform voor gelijkgestemden en vakgenoten.

Ideaal voor parttimers

Day Trading is bij uitstek een activiteit die zich leent als parttime baan, vooral als je je nog aan het oriënteren bent of je dit een leuke besteding vindt van je tijd. Het is daardoor mogelijk om een andere parttime baan of school te combineren met Day Trading.

Je kunt dan net zoveel tijd nemen als je nodig hebt om te beslissen of je dat als fulltime baan wilt oppakken. De Kevin Timmer Day Trading Masterclass is een prima manier om je vaardigheden te vergroten, ook als parttimer.

Kevin Timmer adviseert mensen om van het Day Traden pas een fulltime baan te maken als het genoeg oplevert om ervan te leven.

Meedoen met Kevin

Het is al eerder geschreven in deze review, maar het meedoen met Kevin tijdens het live Day Traden is de beste manier om je skills te vergroten. Het is daarom een hele slimme zet om als onderdeel van de Day Trading Masterclass elke cursist een maand lang de gelegenheid te geven dezelfde acties uit te voeren als Kevin Timmer.

Houd daarbij wel in de gaten dat daar een risico aan verbonden is. Want ook al is Kevin Timmer een succesvolle Day Trader; ook hij lijdt af en toe verlies. Als je precies hetzelfde doet als Kevin zal jij hetzelfde percentage verlies lijden.

Toch heeft meedoen met Kevin Timmer meer voordelen dan nadelen. Want hoe goed de theorie in de masterclass ook is; je leert het meest in de praktijk.

Maak daarom vooral gebruik van de gelegenheid die wordt geboden om samen met Kevin aan Day Trading te doen. Je krijgt er beslist geen spijt van en het is gratis als je de Day Trading Masterclass koopt.

Na die maand kun je nog langer simultaan met Kevin live Day Traden, maar dan kost het € 99 per maand. Dat is nog altijd rendabel als je het afzet tegen de bedragen die je kunt verdienen.

Wekelijkse coaching

Alle studenten die meedoen aan de Kevin Timmer Day Trading Masterclass hebben het recht om deel te nemen aan wekelijkse sessies met Kevin Timmer of met zijn ervaren compagnon Jordi van der Pas. Tijdens die sessies kun je vragen stellen over de behandelde stof uit de masterclass.

Deze coaching calls zijn niet verplicht, maar als je onderdelen van de theorie eens op een andere manier uitgelegd wilt hebben, is dit een leuke manier om dat voor elkaar te krijgen.

De persoonlijke kit van Kevin

Zoals je hebt kunnen zien krijg je ontzettend veel bonussen als je de Kevin Timmer Day Trading Masterclass koopt. Dat hoort bij de filosofie van Kevin Timmer dat je als inspirator zoveel mogelijk toegevoegde waarde moet bieden.

Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je als cursist gebruik mag maken van de persoonlijke tools van Kevin. Dit wordt ook wel de persoonlijke kit genoemd. Dat zijn allemaal producten die het Day Traden gemakkelijker maken, vooral doordat je de focus op het Traden kunt houden.

In de persoonlijke kit vind je drie belangrijke tools. Ten eerste zijn dat de al eerder genoemde marktscanners, waarmee je marktontwikkelingen in de gaten kunt houden.

Een andere handige tool is een dagelijkse lijst met aandelen, die in de gaten kunnen worden gehouden. Daarmee bespaar je tijd omdat je niet zelf op zoek hoeft naar aandelen van bedrijven waar iets te gebeuren staat.

Tenslotte krijg je de beschikking over een aantal Excel sheets, die speciaal ontwikkeld zijn om het Day Traden te ondersteunen. Ook hiermee kun je tijd besparen.

Day Trading Masterclass reviews en ervaringen

Het prettige van de Kevin Timmer Day Trading Masterclass is, dat die vanaf het begin duidelijk maakt dat de masterclass een startpunt is. Day Traden is niet iets wat je uit een boekje of van een video kunt leren. Het boekje is goed voor de basiskennis, maar het vak leren doe je in de praktijk.

Kevin Timmer is er heel duidelijk over dat je eerst een aantal keren op je bek moet gaan voordat je leert welke dingen je wel en niet moet doen. Een expert worden in day trading is dus een kwestie van een lange adem.

Ondertussen zorgt Kevin Timmer er wel voor dat de cursisten de maximale ondersteuning krijgen om zich te ontwikkelen als Day Trader. Dat is te zien aan de vele bonussen die je extra krijgt bij de Day Trading Masterclass.

Zoals een aantal handige tools, toegang tot de community, de mogelijkheid om het lesmateriaal terug te zien en de kans om simultaan met Kevin Timmer te Day Traden.

Day Trading Masterclass review Trustpilot
Day Trading Masterclass ervaringen
Day Trading Masterclass review

Wat kost de Kevin Timmer Day Trading Masterclass?

De prijs van de Kevin Timmer Day Trading Masterclass is niet te vergelijken met andere masterclasses op dit gebied en over dit onderwerp. Die zijn meestal minstens twee keer zo duur.

De Kevin Timmer Day Trading Masterclass is met een prijs van € 997,– dus echt een koopje. Als je geluk hebt betaal je nog een lagere prijs. Dat kan door gebruik te maken van een speciale actie. Er zijn actietarieven waarbij je de masterclass voor nog geen € 500 kunt kopen.

Krijg je garantie?

14 dagen garantie

Ondanks die relatief lage prijs heb je ook nog de mogelijkheid om je geld terug te vragen als je niet tevreden bent over de cursus. Dat is overigens een wettelijke plicht, maar Kevin Timmer zal het graag aanbieden als teken van betrouwbaarheid. Wie het cursusgeld terug wil vragen hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar Kevin.

Je krijgt dan zo snel mogelijk je geld terug. Let wel op dat je het geld binnen 14 dagen terug vraagt, want anders is de termijn hiervoor verlopen.

Service & support

Mijn eerste ervaring met de support afdeling van Kevin Timmer was niet bepaald positief. Op een mail die ik stuurde voor ik de masterclass had besteld is nooit een antwoord gekomen. Nadat ik de Day Trading Masterclass had besteld en ik nogmaals mailde kreeg ik binnen een uur antwoord.

Er is dus meer aandacht voor de klanten dan voor de potentiële klanten 😜

Voordelen Day Trading Masterclass

 • Levenslange toegang tot het lesmateriaal
 • Toegang tot de online community
 • Je leert alle technieken van een professionele trader
 • Je mag meekijken met Kevin Timmer tijdens het traden
 • Het lesmateriaal is zeer uitgebreid en overzichtelijk
 • De prijs van de masterclass is voor wat je krijgt echt laag

Nadelen

 • Je hebt maar 14 dagen de tijd om te beslissen of je de cursus wilt houden
 • De klantenservice is voor niet-klanten matig

Conclusie Kevin Timmer Day Trading Masterclass review

Day Traden is een specialisme binnen de beurshandel, waar zich een tamelijk select gezelschap mee bezig houdt. Het is lastige materie, waar veel jargon wordt gebruikt.

Het is beslist een compliment in de richting van Kevin Timmer, dat hij er met zijn Day Trading Masterclass in slaagt om Day Trading terug te brengen tot de essentie. Het ingewikkelde Day Traden is nu voor iedereen toegankelijk.

Dat is onder andere te danken aan de aandacht die aan het cursusmateriaal is besteed. Kevin Timmer staat open voor feedback van anderen en gebruikt die om zijn masterclass naar een hoger niveau te tillen. De Day Trading Masterclass is echt de moeite en het geld waard.

Day Trading Masterclass: Kopen of niet?

De grote vraag is als je wilt leren day traden of het dan verstandig is om de Masterclass van Kevin Timmer te kopen? Mijn antwoord hierop is ja, ik zou deze cursus zeker kopen. Je gaat heel veel leren, je krijgt een goede begeleiding en de prijs is voor wat je krijgt bijzonder laag.

Begin direct met Day Traden!

Day Trading Masterclass kopen

Maak nu gebruik van de aanbieding en leer hoe je winstgevend kunt day traden!

Ik hoop dat ik met mijn review antwoord heb kunnen geven op de onderstaande vragen:

 • Wat is day traden?
 • Wat is de Day Trading Masterclass?
 • Wie is Kevin Timmer?
 • Is Kevin Timmer betrouwbaar?
 • Wat kost de Day Trading Masterclass?
 • Wat vinden anderen van de Masterclass?