De producten/diensten die via deze website worden aangeboden zijn zorgvuldig gekozen en bieden extra mogelijkheden als aanvulling op de beschikbare content. Geen van deze producten/diensten kan via Onlinesucceswijzer.nl zelf worden aangeschaft omdat de producten beschikbaar zijn gesteld in samenwerking met andere adverteerders.

Wanneer je een product of dienst via één van de links/knoppen op deze website aanschaft, zal je automatisch worden doorgeleid naar de verkooppagina van de adverteerder. Zodra je de transactie op deze website voltooid zal in ruil voor de aanbeveling een kleine (affiliate) commissie worden uitbetaald.

Omdat Onlinesucceswijzer.nl deze producten zelf niet aanbied, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele klachten, service, en andere zaken omtrent de betreffende producten en diensten. Wij bevelen de producten/diensten slechts aan omdat we er sterk van overtuigd zijn dat deze producten een meerwaarde kunnen bieden bij het bereiken van online succes.

Als laatst worden op deze website alleen rechtenvrije afbeeldingen gebruikt, en is de informatie die wordt verschaft slechts bedoeld ter ondersteuning. Hierdoor is het niet mogelijk om rechten te ontlenen aan gepubliceerde content of ons aansprakelijk te stellen voor eventuele schade/klachten als gevolg van het opvolgen van de informatie op deze website.