He! Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Mike en ik ben de oprichter van Onlinesucceswijzer.nl :-).

Ben jij benieuwd naar het verhaal achter deze website? Hieronder ga ik dit uitgebreid aan je onthullen én ontdek je tot slot een unieke kans als beloning voor het lezen. Dat jij hier interesse in toont maakt mij als website-eigenaar namelijk erg blij en daar staat dan ook zeker iets tegenover ;-).

Wat dit is? Daar kom je gauw genoeg achter door verder te lezen!

Waar het begon…

Mijn verhaal begint 11 jaar geleden. Ik werkte in loondienst waarbij ik 40 uur per week voor een baas moest werken. Al snel merkte ik dat ik dit niet leuk vond, en het was feest wanneer ik om 17:00 weer naar huis kon.

Was dit nou echt hoe de rest van mijn leven eruit zou komen te zien dacht ik? Elke week 5 dagen in de week werken, en slechts een paar weken vakantie per jaar? Toch wist ik toen al dat er iets was wat dit allemaal voor me zou kunnen veranderen…. Iets wat de mensen om mij heen niet zagen…

Wat ik zag wat anderen niet zagen…

Van jongs af aan bleef het internet mij altijd al aantrekken en ik wist dat het mogelijk is om hier een passief inkomen mee te gaan verdienen. Een inkomen wat alsmaar zou toenemen zolang ik aan mijn eigen ‘online vastgoed’ bleef bouwen. En waar ik op de lange termijn 5x meer door zou kunnen verdienen…

Wanneer ik erin zou slagen om een online inkomen op te bouwen, wist ik dat ik eindelijk de vrijheid zou hebben die ik binnen mijn 9-5 baan nooit zou ervaren. Een leven waarin ik niet alleen 100% vrij zou zijn – maar ook nog eens onafhankelijk omdat het via internet mogelijk is om overal ter wereld geld te verdienen.

Ik wist dat ik er uiteindelijk zoals op de afbeelding hieronder bij kon komen te zitten….

werken vanuit buitenland via laptop

En dat terwijl anderen nog steeds vastzitten in hun saaie kantoorbaan in Nederland.

Waar de knop om ging….

Toen maakte ik de beslissing dat het internet mijn uitweg uit loondienst was. En dat ik er alles aan moest gaan doen om online succes te bereiken. Alleen door op deze manier geld te gaan verdienen kon ik mijn droomleven gaan leiden. Er was geen andere optie meer… dit was waar ik voor zou gaan.

Ik wist dat er vele manieren bestaan waarmee je online geld kan verdienen. Daarom ging ik als eerst op onderzoek uit om te ontdekken wat er nou allemaal mogelijk is. Na een uitgebreid onderzoek had ik direct last van keuzestress en wist ik niet waar ik moest beginnen…

Toen ik hét ontdekte…

Totdat ik na lang zoeken een verdienmodel ontdekte wat alles met zich meebracht om mijn droomleven te realiseren. Een leven waarin ik voortaan zelf zou kunnen bepalen wanneer ik werk, waar ik werk, en hoeveel ik verdien. Dit verdienmodel zou mij volledige passieve inkomsten gaan opleveren (en geen klantenservice + weinig werk wanneer het staat), en mij dus het 100% vrije én onafhankelijke leven geven waar ik zo naar verlang.

vrijheid dankzij internet - laptop

Het verdienmodel waar ik het hier over heb heet ‘Affiliate Marketing’. Ik wist meteen dit ik hiervoor moest gaan en moest dus alleen nog een manier vinden om dit model onder de knie te krijgen. Na het lezen van tientallen artikelen en het kijken van 20 uitgebreide Youtube video’s wist al aardig wat van alle in’s en out’s.

Wat het probleem bleek te zijn…

Toch was er één probleem waardoor ik al snel zag dat ik op deze manier mijn droom waarschijnlijk niet zou waarmaken…

Alle kennis en informatie die ik in de afgelopen 5 weken had verzameld waren namelijk allemaal losse puzzelstukjes. En als beginnende internet ondernemer wist ik bij lange na niet hoe ik deze puzzel compleet kon gaan maken. Terwijl ik zeker wist dat dit wel nodig was vóórdat ik met mijn 1e business aan de slag zou gaan…

Zou ik met deze informatie van start gaan, dan kon je er je vingers op natellen dat ik ergens op een dood spoor zou eindigen. Ik stelde mijzelf dus de vraag: ‘Kan het niet makkelijker, beter, en sneller dan dit?’

Dus ging ik weer op onderzoek uit – net zo lang totdat ik bij een cursus uitkwam die alles voor me veranderde. Een cursus waarvan ik vanaf de 1e seconde aanvoelde dat dit de puzzel in één klap compleet zou maken.

Wat alles voor me veranderde…

Ik ontdekte dat deze cursus al door 7000+ mensen is gevolgd en dat degene die er achter zit een zeer inspirerend verhaal heeft. Hij begon ooit met de droom om net als mij volledig van het internet te gaan leven. Inmiddels was hem dit ruimschoots gelukt met een passief inkomen van meer dan €7500 per maand!!

Ook kwam ik op het bijbehorende forum dit soort succesverhalen tegen;

Dit was voor mij het ultieme bewijs dat het mogelijk is om een fulltime inkomen via internet op te bouwen via deze cursus.

Mensen zoals Ferdy leefde nu hun droomleven volledig dankzij een passief inkomen via affiliate marketing. En dat alleen maar omdat ze deze cursus stap voor stap hebben gevolgd en daarna consistent aan hun eigen ‘online vastgoed’ zijn blijven bouwen.

Na het lezen van een stuk of 15 succesverhalen was ik om en ik besloot om de cursus aan te schaffen.

Hoe het er nu voor staat…

Nu – 2 jaar later – ben ik zelf inmiddels ook hard op weg naar een passief inkomen via internet,. En dat allemaal dankzij het volgen van deze ene cursus.

Door het volgen van deze cursus is het mij onder andere gelukt om deze website op te zetten. Onlinesucceswijzer.nl – een website waarop ik met mijn eigen kennis en ervaring mensen zoals jou wil helpen om ook succesvol te worden via internet.

De cursus die ik heb gevolgd is van onschatbare waarde geweest en ik weet zeker dat ik hier op de lange termijn mijn droomleven door ga realiseren. Simpelweg omdat je dit verdienmodel altijd kan blijven toepassen, je steeds beter wordt, en je inkomen alsmaar blijft stijgen zolang je ermee bezig blijft…

Waarom ik dit niet alleen voor mezelf wilde houden…

Tegenwoordig kom ik dit soort succesverhalen nu zelfs maandelijks op het forum tegen;

Als ik kijk naar de resultaten van andere cursisten – en naar mijn eigen voortgang – kon ik niet anders dan deze cursus op deze pagina voor jou centraal te stellen.

Want waar deze cursus nu al het leven van mij en vele anderen verandert, is dit nu jij deze pagina hebt ontdekt voor jou net zo goed mogelijk!

Omdat ik weet dat er veel meer mensen (zoals jij) de kans willen grijpen om door het internet in 100% vrijheid te gaan leven, heb ik er namelijk voor gekozen om mijn methode op deze pagina aan je te onthullen. Want hoe lekker het ook is om hiermee op dit moment zelf aan mijn eigen droomleven te bouwen, het gevoel om anderen hetzelfde te kunnen geven voelt voor mij nog 10x beter ;-).

Hoe ook jij deze unieke kans kan aangrijpen…

Als jij benieuwd bent naar welke cursus ik het nou al die tijd over heb, dan raad ik je aan om snel op onderstaande knop te klikken ;-). Speciaal voor jou heb ik namelijk een uitgebreide review geschreven, waardoor je alles over deze cursus kan ontdekken voordat je eraan begint.

Ik wens je voor nu alvast veel online succes en een 100% vrij leven toe!