Harm van Wijk

Trading Navigator Methode review + ervaringen [2023] (Harm van Wijk)

Harm van Wijk

Is de Trading Navigator Methode betrouwbaar en het geld waard? Je leest het in deze review.

Trading Navigator Methode review

De Trading Navigator Methode is een 6-weekse masterclass met een geavanceerd softwarepakket van Harm van Wijk. Met de Trading Navigator Methode zal je leren beleggen in aandelen en opties. Ik heb zelf de cursus gevolgd daarom vond ik het tijd om mijn ervaringen in de Trading Navigator Methode review te beschrijven.

Harm van Wijk van beleggen.com is een autoriteit als het om beleggen gaat. Voordat ik voor deze review aan de slag ging met de Trade Navigator Methode was ik al bekend met Harm van Wijk en zijn beleggingsproducten.

Als je Harm van Wijk ook eerst beter wilt leren kennen schrijf je dan in voor het gratis webinar over beleggen of download een van de gratis handleidingen die Harm heeft geschreven.

Harm van Wijk geeft aan dat je met de Trading Navigator een hoger rendement van ruim 20 procent zal behalen als je gaat beleggen. Zeker voor de beginnende belegger zou het de ultieme tool zijn om direct winst te behalen.

Door de ingebouwde risico management strategieën zoals de stop losses zal het risico op verlies beperkt worden.

✅ Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Ik ben daarom nu enkele maanden bezig met de software en zal je mijn ervaring in deze review op een eerlijke manier duidelijk maken.

Inhoudsopgave

Wat staat er online geschreven over de Trading Navigator Methode?

Voordat ik de Trading Navigator Methode had besteld heb ik zelf wat research gedaan en ben gaan zoeken wat er geschreven werd in de vele recensies over deze tool en cursus van Harm. Ik was zelf behoorlijk argwanend want zoals Harm zegt:

Je kunt een hoger rendement van ruim 20 procent behalen met zijn Navigator software. Ik ben reviews gaan lezen en die waren er toen nog niet veel en ik heb wat filmpjes op YouTube bekeken en mijn vertrouwen werd al wat groter. Harm is overigens zeer actief op alle social media.

Ik moet er wel bij zeggen als we dit in perspectief plaatsen dan is het rendement wel veel hoger dan dat de gemiddelde belegger op de beurs behaald.

Na de berichten op internet gelezen te hebben was de tijd rijp om Harm zelf eens een email te sturen. Tot mijn verbazing kreeg ik binnen enkele uren een spontane reactie terug. Dat kwam bij mij betrouwbaar over en enkele dagen daarna heb ik de Trading Navigator gekocht.

Na enkele maanden er mee gewerkt te hebben en de cursus met goed gevolg te hebben voltooid ben ik begonnen een recensie te schrijven die jij nu aan het lezen bent 😉

Ik hoop dat ik met mijn review vragen als “Is Harm van Wijk betrouwbaar?” en “is dit geen scam?” op een eerlijke manier beantwoord heb als je de review helemaal gelezen hebt.

Wie is de oprichter van de Trading Navigator Methode – Harm van Wijk?

Harm van Wijk

Harm van Wijk is een succesvolle belegger die al meer dan 30 jaar actief is in de beleggingswereld. Harm volgde een universitaire opleiding Commerciële Economie aan de universiteit van Tilburg. Hij is doctorandus in de economie, getrouwd en wordt vaak gevraagd zijn kennis te delen op radio en TV.

Harm van Wijk heeft gewerkt voor grote bedrijven als SNS Bank, ABN Amro, Fortis en Binck. Verder is hij nog actief voor de Financiële Telegraaf en schrijft hij artikelen voor beurs.nl en beursplaza.nl. 

Regelmatig schuift Harm van Wijk aan bij programma’s als: Radio 1, Radio 2, BNR Nieuwsradio, EenVandaag, Rondom 10 en Business Class.

Beleggen.com en deslimstebelegger.nl

Na voor grote bedrijven gewerkt te hebben besloot Harm dat hij zijn kennis wilde overbrengen op andere mensen die wilde gaan beleggen. Hij startte het beleggingsplatform beleggen.com en deslimstebelegger.nl.

Op deze twee online communities kunnen beginnende beleggers enorm veel waardevolle informatie lezen. Je kunt er ook terecht met vragen over alles wat met beleggen te maken heeft.

Buiten dit alles heeft Harm van Wijk nog enkele zeer waardevolle gratis te downloaden e-boeken geschreven die volstaan met waardevolle tips.

Harm van Wijk Trading Navigator

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Ik ben voor deze review even verder gaan zoeken naar Harm van Wijk en ik kon geen negatieve feiten over hem vinden. Harm is een betrouwbaar persoon die erg enthousiast is in alles wat hij doet. Hij is niet te beroerd veel van zijn kennis gratis weg te geven in het gratis webinar en de vele e-boeken.

Verder staat Harm geregistreerd bij de kamer van Koophandel. Als je meer over hem wilt weten dan kan je ook zijn Linkedin profiel bekijken.

Handelsnaam: BeursBulletin Alerts B.V.
KvK nummer: 34244390
Adresgegevens: Rokebrandlaan 2, 1261 WV te Blaricum
Telefoonnummer: 035 737 0440
Email: info@beleggen.com

Harm van Wijk overleden?

Tijdens mijn speurtocht naar de ervaringen met Harm van Wijk kwam ik wel een aantal keren de vraag tegen “Is Harm van Wijk overleden?”. Het antwoord hierop is nee en de persoon waar het hier overgaat is niet de belegger Harm van Wijk.

Niet goed? Geld terug!

Mocht je na je bestelling toch niet tevreden zijn met de Trading Navigator dan heb je tot 30 dagen na je aankoop de mogelijkheid om van je koop af te zien. Harm geeft een 100% niet goed geld terug garantie.

Ervaringen met Harm van Wijk

Ik ben al enige tijd bezig met de producten van Harm en heb in deze periode meerdere keren contact gehad met hem maar ook met het serviceteam. Mijn ervaring is dat je snel en klantvriendelijk te woord wordt gestaan. De communicatie is open en eerlijk. Ook op e-mails krijg je een uitgebreid en vakkundig antwoord. En niet onbelangrijk ik had in alle keren binnen 24 uur antwoord.

Wat is de Trading Navigator Methode?

Kort samengevat is de Trading Navigator Software een cursus en een softwarepakket die je ondersteunt bij het beleggen. Tijdens deze cursus van Harm van Wijk neemt hij je bij de hand om alle ins- en outs van het winstgevend beleggen op een heldere manier aan je te leren. 

De cursus bestaat uit 3 onderdelen:

 • Persoonlijke coaching
 • De beleggingssoftware
 • De Trading Navigator Methode 

Persoonlijke coaching

De Trade Navigator is gemaakt om beginnende beleggers te helpen om op een winstgevende manier te leren beleggen. Je zult om alles goed te kunnen begrijpen persoonlijk gecoacht worden. 

Veel mensen denken dat beleggen alleen voor een kleine groep mensen is weg gelegd. Maar Harm laat zien dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn. 

✨ Harm zal je leren dat ook jij als beginnende belegger winstgevend kunt gaan beleggen. Door zijn bijna 30 jaar ervaring weet hij als geen ander in welke valkuilen je niet moet trappen. 

Je zult direct leren om je risico’s te beperken en hoe je nooit tegen de trend in moet gaan handelen.

Door op de juiste manier te handelen in aandelen leer je om jouw vermogen te laten groeien. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel logisch zul je misschien denken maar ik kan je garanderen dat de methode die Harm hiervoor heeft ontwikkeld ook echt werkt.

Het algoritme van de Trading Navigator is zo doorontwikkeld dat jij je niet met de technische analyses hoeft bezig te houden.

Nadat je het eerste gedeelte van de cursus hebt gevolgd zal je zien dat de aandelenmarkt ook voor jou een heel stuk duidelijker is. En het belangrijkste je zult handelen in aandelen om jouw opgedane kennis in de praktijk te gaan brengen.

De Software

Bij de Trading Navigator van Harm van Wijk is ook de software inbegrepen die jou ondersteund bij het beleggen. De software zal jou laten weten wanneer je het beste kunt kopen of verkopen. 

Je zult automatisch een buy of sell indicatie ontvangen zodat jij weet wanneer je aandelen moet kopen of verkopen.

Dit is mogelijk doordat de trading navigator is opgebouwd uit weighted moving averages die de trend bepalen.

Je kunt tijdens het handelen de dagindicatie van een grafiek lezen en je gaat zien dat als de candles onder de moving averages blijven de trend dalend is. Zodra je een buy signaal ontvangt bij een opwaartse trend koop je aandelen.

Bij een neerwaartse trend van de candle ontvang je een sell signaal. Bij een indicatie van een dalende trend verkoop je de aandelen.

✅ Dankzij deze software zal je minder tijd kwijt zijn met beleggen doordat je stop loss kan instellen. Hiermee automatiseer je het beleggen door in te stellen wanneer een gekocht aandeel verkocht moet worden om het winstgevend te maken.

Dankzij de ingebouwde risico management strategieën loop jij aanzienlijk minder risico op verlies van je inleg.

Dit is niet het enige wat deze tool automatiseert voor jou. We zullen je voor nu even alle termen besparen maar ik kan je zeggen dat de software mij al veel mooie deals heeft opgebracht.

De software is te gebruiken voor de beginnende en de ervaren belegger. Zodra het is opgestart zie je direct de gebruiksvriendelijke interface. Het is zo ontwikkeld dat het ook voor iemand die nog nooit belegt heeft eenvoudig is om mee te werken. 

Bovendien zal de Trading Navigator software jou veel tijd besparen doordat je veel handelingen automatisch kan laten uitvoeren. En het fijne hieraan is ook nog dat je hierdoor handelt op het juiste moment waardoor je ook makkelijker meer winst gaat behalen. Een echte win-win situatie!

Trading Navigator Methode

De Trading Navigator 1: Hiermee ga je alles leren om winstgevend te beleggen in aandelen

De Trading Navigator 2: In variant 2 ga je aan de gang met het beleggen in opties.

Ik zal je adviseren om met beide varianten aan de slag te gaan.

De 6-weekse cursus is geheel in je eigen tempo te volgen. Je kunt dit dus makkelijk doen naast je huidige baan in de avonduren of het weekend.

Als je de 6-weekse cursus gaat bestellen dan zul je zien dat je toegang krijgt tot een erg uitgebreid pakket aan software en cursusmateriaal.

Verder zal je extra bonussen krijgen en heb je toegang tot de waardevolle community. In deze community zijn allemaal mede-cursisten en beleggers aanwezig waarbij je terecht kunt voor al jouw vragen. 

De cursus bestaat uit een online lesomgeving met aanvullende video’s waarin alles heel begrijpelijk wordt uitgelegd.

Trading Navigator Methode

Duur van de cursus

De Trading Navigator Methode is een 6-weekse masterclass. Je kunt de cursus helemaal op je eigen tempo volgen dus wil je er korter of langer over doen dan is dit ook mogelijk. 

Wat krijg ik als ik de Trading Navigator Methode bestel?

Je krijgt toegang tot de onderstaande middelen die jou op weg helpen om een winstgevende belegger te worden.

Trading Navigator voor aandelen

Met deze software zul je jouw rendement op je aandelen zien verhogen. De software zal de trends eerder ontdekken dan een menselijke belegger. Hierdoor loop je altijd een fractie voor waardoor je nooit te laat bent met kopen of verkopen.

Trading Navigator 2 voor opties

De tweede versie doet hetzelfde als de eerste alleen dan niet voor aandelen maar voor opties.

De 6-weekse cursus

Als je de Trading Navigator besteld dan krijg je ook de 6-weekse cursus waarmee jij alles gaat leren over beleggen in aandelen en opties.

Toegang tot het platform deslimstebelegger

Op het platform van de slimstebelegger.nl vinden beginnende en ervaren beleggers elkaar. Er worden tips en trucs uitgewisseld en je zult er de laatste nieuwtjes vinden.

Handleiding geld verdienen met aandelen en opties

Je krijgt het ebook “Geld verdienen met aandelen en opties” waarin je zal worden uitgelegd hoe jij winstgevend kunt beleggen in deze producten.

Transactietegoed bij Mexem

Start direct met beleggen en als bonus ontvang je 500 euro om je eerste aandelen en/of opties mee te kopen.

Tickets voor een event (2 personen)

Gratis toegang tot een beleggings event waar je andere beleggers kunt ontmoeten. 

Deze bonussen ontvang je allemaal nadat je de Trading Navigator hebt besteld. Uiteraard kan je ook het YouTube kanaal van Harm van Wijk gaan volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De Trading Navigator is er voor de mensen die nog geen of weinig ervaring hebben in het beleggen maar dit wel graag willen leren. Ook de ervaren beleggers bestellen de Trading Navigator om te leren beleggen op de manier zoals Harm dit doet.

Wat leer je met de Trading Navigator Methode?

Zodra je de Trading Navigator besteld dan zul je zien dat je toegang krijgt tot enorm veel informatie en kennis. Het hoofddoel is winstgevend te leren beleggen. En geloof me dat gaat je zeker lukken met dit uitgebreide pakket.

Punten die je gaat leren zijn onder andere:

 • Wat zijn je kansen en waar liggen de valkuilen
 • Hoe verdien je geld als beginnende belegger i.p.v. dat je geld gaat verliezen
 • Hoe ga je leven van het beleggen
 • Laat jouw geld voor je werken i.p.v. andersom

Wat brengt de Trading Navigator Methode mij?

Zodra je aan de slag gaat met deze cursus en de bijbehorende software zal je in minder tijd meer rendement weten te behalen. Dit komt door de slimme manier waarop de software jou veel werk uit handen neemt. 

De software is zo ontwikkeld dat jij niet de hele dag met cijfers hoeft bezig te zijn om het maximale uit jouw vermogen te halen. Dit is kenmerkend voor de Harm van Wijk methode.

Beleggingstrainingen en lesmateriaal van de Trading Navigator Methode

Zodra je begint aan de Trading Navigator Methode ga je leren te beleggen in aandelen en opties. Beide opties krijgen alle aandacht in de cursus het is aan jou of je met beide opties aan de slag gaat of dat je je liever op 1 onderdeel concentreert.

De masterclass zal 6 weken duren en buiten al het lesmateriaal wat bestaat uit lees- en videomateriaal krijg je ook toegang tot veel bonussen. 

Ik zal in deze review alle onderdelen van de cursus bespreken en in de conclusie zal ik je mijn ervaring beschrijven.

✨ Week 1. Welkom bij beleggen

Zoals bij iedere cursus krijg je ook hier eerst een uitgebreide introductie waarin besproken wordt wat je gaat leren en wat je zoal kan verwachten als je gaat beginnen met beleggen. 

In de eerste week is ook de mindset module verwerkt waarin je doelen gaat leren stellen. Door het stellen van doelen zal je meer winst behalen zo laat Harm van Wijk weten in deze module.

Je gaat ook de Trading Navigator software installeren. Met de gebruiksvriendelijke handleiding is dit voor iedereen goed te doen.

Je leert wat een broker is en je gaat een rekening openen. Voordat je dit gaat doen zal Harm van de geselecteerde brokers de voor- een nadelen benoemen zodat je de voor jou beste broker kunt kiezen.

In week 1 zul je 8 lessen moeten volgen. Uiteraard kan je hier ook langer de tijd voor nemen dan 1 week. 

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Installatie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Broker onderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

✨ Week 2: Belegginsstrategieën

In week 2 ga je leren om beleggingsstrategieën te maken en hier komen direct de in week 1 gemaakte doelen goed van pas. Je kunt namelijk geen beleggingsstrategie maken zonder een duidelijk doel voor ogen te hebben.

Als je dacht meteen te gaan handelen in aandelen en opties dan kom je nog even bedrogen uit. Maar het is een feit dat je de basis goed moet leren voordat je de grote sprong kan gaan maken.

In de tweede week ga je onderstaande 6 lessen volgen:

 • Introductie
 • Dogs of the Dow
 • Dividend Aristrcraten
 • Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Opties basis
 • Turbo’s Speeders en Sprinters

✨ Week 3: Trendvolgend beleggen en Emotie

In week 3 ga je de trends leren herkennen. Dit is een van de belangrijkste onderdelen in deze cursus. Als je dit goed begrijpt dan zal dit je ten eerste veel stress besparen en veel geld opleveren. Door trends te leren begrijpen zal je niet in paniek raken als je in minder gunstig vaarwater terecht komt.

Money management is een van de dingen die je gaat leren van Harm. Kort samengevat leer je jouw emoties te beheersen tijdens het beleggen. Ja gaat je focussen op het systeem en daar het maximale rendement uit halen.

In deze week leer je ook gespreid te beleggen waardoor je belegt met een minimaal risico.

In deze week doorloop je 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

✨ Week 4: Credit Spreads en Statistieken

Het is nu tijd om meer te gaan leren over opties. Een onderdeel wat veel aandacht krijgt is het schrijven van opties en de risico’s die hier aan verbonden zijn.

Harm zal met enkele praktijk voorbeelden van de AEX laten zien hoeveel winst er in deze voorbeelden behaald zijn.

In week 3 zal ook het werkboek over de basisprincipes van opties behandeld worden. Je leert zo inzicht te krijgen in rechten en plichten van lange en de korte opties. 

Hoe bereken je de potentiële winst, het potentiële risico en het break-even-punt zijn onderwerpen die behandeld gaan worden in deze week.

Dit werkboek is erg waardevol lees het desnoods meerdere keren door om echt alle stof goed in je op te nemen.

Deze week ga je ook nog enkele door Harm gemaakt video’s bekijken waardoor je nog duidelijker uitgelegd zal krijgen hoe deze materie in zijn werk gaat.

Deze lessen worden behandeld in week 4:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

✨ Week 5: Kansen en Monitoren

Week 5 is er een waar je behoorlijk hard aan de slag moet. Termen waar je misschien wel eens van gehoord hebt maar de betekenis nu niet van weet zoals Short Strangle en een geschreven put optie komen uitgebreid aan bod in deze week.

Je zult hier ook merken dat de Trading Navigator een andere manier is van beleggen. Een manier die volgens Harm van Wijk op jaarbasis een hoger rendement gaat opleveren. En met een hoger rendement bedoelt Harm 20.6% op jaarbasis!

Statistische kansen wat zijn het en hoe kun je ze monitoren? Je leert het allemaal in deze les en niet geheel onbelangrijk hoe kan je bijsturen als het toch een keer wat minder blijkt te gaan.

Ook in deze les zal Harm je weer alles op zijn eigen heldere manier uitleggen zodat jij met minder risico gaat beginnen aan jouw beleggingsavontuur.

De 5 lessen van week 5 zijn:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

✨ Week 6: Handelsplan en Trading journaal

Week 6 is de laatste week van deze cursus maar zeker niet de minste. In deze week ga je zelf een trading journaal maken. Dit is ook weer een belangrijk onderwerp omdat je hiermee in de toekomst van je investeringen uit het verleden kunt leren. Hierdoor zal je meer winst gaan behalen omdat je de patronen gaat herkennen.

In deze week komt ook het opstellen van een handelsplan nog aan bod. Over dit onderwerp is veel te leren. Harm biedt dan ook een extra 3-daagse cursus aan voor 10 personen om hier dieper op in te gaan. 

Week 6 met 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Na het afsluiten van week 6 heb ik ontzettend veel geleerd. Zelfs veel nieuwe theorieën terwijl ik toch al behoorlijk bedreven ben in het beleggen. Vooral de Navigator Methode vond ik erg leerzaam alles net op een andere manier doen dan zoals ik het voorheen deed.

Mijn conclusie is dan ook dat de cursus voor zowel de beginner als de ervaren belegger een aanrader is. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het ook voor de ervaren belegger zo veel toegevoegde waarde zou hebben. 

Zo werkt de Trading Navigator Methode

Wat ontvang je als je de Trading Navigator Methode besteld?

Als je de Trading Navigator Methode besteld dan krijg je buiten de 6-weekse cursus en de geavanceerde software ook veel bonusmateriaal.

 • + Trading Navigator software (Waarde € 1997)
 • + 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • + 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • + Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
 • + Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
 • + Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
 • + MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • + 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Totale waarde: € 12.213

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Op dit moment loopt er een mooie actie. Wanneer je besluit de Trading Navigator Methode te kopen doe dit dan via de actiepagina en betaal geen € 1997,00 maar € 997,00.

Ik geef toe het is veel geld maar je krijgt er een hoop voor terug. Als je een beleggings-cursus wilt volgen dan zijn de kosten van deze cursus niet eens zo heel erg hoog.

Als je nog wat meer bedenktijd wilt dan zou ik eens het gratis webinar van Harm van Wijk gaan bekijken. 

30-dagen niet goed, geld terug garantie

Je kunt zonder risico bestellen, als je namelijk niet tevreden bent in een periode van 30 dagen dan kun je dit aangeven en krijg je jouw betaalde geld terug. 

Bij de meeste online producten is de niet goed geld terug termijn 14 dagen maar Harm staat voor 100% achter zijn product dus hij geeft 30 dagen bedenktijd.

Gratis bonussen

Zoals bij veel cursussen krijg je ook bij de Trading Navigator Methode verschillende waardevolle bonussen.

✨ Bonus 1: Trading Navigator Software

De Trading Navigator Methode is de software tool die jou gaat helpen om op de juiste momenten te kopen en te verkopen. Eigenlijk is dit geen bonus want ik kan mij niet voorstellen dat deze software gratis wordt weg gegeven. Naar mijn idee betaal je een gedeelte voor deze software.

✨ Bonus 2: Toegang tot de community

In deze community ben ikzelf dagelijks te vinden. Ik help daar beginnende mensen, maar zie ook regelmatig tips voorbij komen waar ik zelf wat aan heb. Voor de beginnende belegger is dit echt een waardevolle aanvulling. De sfeer in de community is positief en iedereen is bereid een ander te helpen.

✨ Bonus 3: 2 jaar lang Telegram alerts

2 jaar lang zal je via Telegram alerts ontvangen van belangrijke aandelen die interessant zijn om in te beleggen. 

✨ Bonus 4: Transactietegoed (€500)

Als je gaat beleggen dan heb je een broker nodig. Een bekende broker is Mexem. Je krijgt 500 euro tegoed bij deze broker als bonus.

✨ Bonus 5: 2 jaar lang persoonlijke coaching

2 jaar lang mag je gebruik maken van een live coaching die gegeven wordt door Harm van Wijk. Je zal nieuwe informatie krijgen en je kunt je vragen stellen aan Harm. De sessies worden opgenomen zodat je ze later altijd nog kan terug kijken.

✨ Bonus 6  en 7: E-books geld verdienen met aandelen en opties (2X € 47,-)

Harm van Wijk heeft al enkele boeken over beleggen geschreven. Ook enkele e-boeken staan op zijn naam. Je krijgt als bonus 2 van deze boeken die boordevol tips en trucs staan. 

✨ Bonus 8: Speeders, Sprinters en Turbo’s

Bonus nummer 8 is het boek Speeders, Sprinters en Turbo’s. Zeker interessant als je meer wilt weten over deze termen.

Trading Navigator Methode

Wat vinden andere cursisten van de Trading Navigator Methode?

Zoals je kunt lezen ben ik erg positief over de producten van Harm van Wijk en dan met name over de Trading Navigator Methode. Maar mijn ervaring is voor jou natuurlijk niet bepalend om deze cursus/software te bestellen. Hieronder zie je ervaringen en recensies van andere gebruikers:

Trading Navigator Methode ervaringen

Rendement

Als je gaat beleggen dan wil je een zo goed mogelijk rendement behalen. Met de Trading Navigator doe je een stap in de goede richting. 

Zelf ben ik begin 2020 gaan beleggen volgens deze methode en ondanks dat het door corona een roerig jaar was heb ik een hoger rendement behaald dan veel andere beleggers die ik ken. 

Als we Harm mogen geloven dan heeft hij over een periode van 20 jaar een rendement van 20,8% op jaarbasis behaald. 

✅ De Navigator Methode zal jou helpen om de meest winstgevende financiële beslissingen te maken. 

Ondanks dat je met de methode van Harm een behoorlijk hoog rendement kunt behalen bestaat de kans natuurlijk altijd dat je geld verliest. Wees dus gewaarschuwd.

Waar er bij normale indexfondsen tussen de 5% en 8% aan rendement behaald wordt is dit met de Trading Navigator Methode gemiddeld tussen de 18% tot 22%.

Beleg voor de lange termijn

De Trading Navigator Methode is er om rendement te behalen op de lange termijn. Het gemiddelde rendement is hoger dan zonder deze software.

Maar als je snel veel geld wilt verdienen dan zal ook deze beleggingstool je teleurstellen.

Voor- en nadelen Trading Navigator Methode

Voordelen:

 • Door het volgen van de trends is het makkelijker om niet tegen de trends in te beleggen en handelen.
 • De software signaleert de kleinste schommelingen zodat jou niets zal ontgaan.

 • Je gaat leren beleggen op ratio en niet op emotie
 • De Trading Navigator Methode is helder opgesteld. Zonder kennis weet je na het volgen van de cursus genoeg om te gaan beleggen in aandelen en opties.
 • Je creëert een passief inkomen doordat je steeds minder tijd hoeft te spenderen aan het beleggen om toch een goed resultaat te behalen.
 • De software gaat je ontzettend veel tijd besparen maar ook veel geld opleveren als je de leerstof uit de cursus toepast.
 • Harm van Wijk is een betrouwbaar, vakkundig en zeer enthousiast persoon. Hij weet binnen de kortste keren zijn kennis met overtuiging over te brengen op zijn cursisten.
 • Harm is voor iedereen bereikbaar. Als je met vragen zit dan is het niet zo dat je alleen een servicemedewerker kunt spreken. Je kunt Harm zelf mailen en hij zal altijd de tijd voor je nemen.
 •   De community waar je toegang tot krijgt is zeer laagdrempelig. De leden zijn zeer behulpzaam waardoor je veel leert van ervaren beleggers die er actief zijn.
 • De Trading Navigator Methode is er om een rendement van 20.6% op jaarbasis te behalen. Hierbij moet ik wel aantekenen dat beleggen nooit zonder risico’s is.
 • De gratis bonussen die jee krijgt zijn van enorme waarde.

Nadelen:

 • De leeromgeving is overzichtelijk, maar ziet er iets wat gedateerd uit. Zeker als je het vergelijkt met andere online crypto cursussen.

Conclusie: Trading Navigator Methode kopen of niet?

Ik hoop dat je nu weet wat je kunt verwachten van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Voordat ik dit product kocht wist ik niet dat ik als ervaren belegger er ook nog zoveel van zou opsteken.

Je weet nu dat de Trading Navigator Methode ervoor de beginnende en ervaren belegger is. Dat je ontzettend veel gaat leren over aandelen en opties in 6 weken tijd.

Je gaat een softwaretool gebruiken die jou helpt om op het juiste moment aandelen en opties te kopen en te verkopen. Je zult zo een hoger rendement halen en minder risico lopen dankzij de ingebouwde risico management strategieën.

Zelf gebruik ik de beleggingssoftware dagelijks en om eerlijk te zijn ben ik een luie belegger geworden. Maar wel een die een mooi rendement behaald onder andere dankzij de Trading Navigator software.

Persoonlijk zou ik je aanraden als je wilt starten met beleggen in aandelen en opties en je hebt nog geen of weinig kennis hierover om zeker te gaan beginnen met de Trading Navigator Methode. Het volgen van de juiste cursus is altijd een goed begin.

De investering zal je zeker terug verdienen. Je wilt beleggen om rendement te behalen en waarom zou je dit proces langer laten duren dan nodig is. De software van Harm merkt de kleinste schommelingen op waardoor mooie kansen nooit onopgemerkt zullen blijven.

En bovendien is Harm van Wijk een persoon met jarenlange ervaring die zijn kennis op een vakkundige en enthousiaste manier weet over te brengen. 

✅ Kortom de Trading Navigator Methode is een betrouwbaar product waar je een hoger rendement mee kunt behalen. En die zijn geld zeker gaat terug verdienen. Al lijkt de Trading Navigator Methode misschien te mooi om waar te zijn dit is het absoluut niet.

Download het gratis e-book In 10 stappen succesvol beleggen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is een tool die het beleggen een heel stuk makkelijker maakt en een cursus van Harm van Wijk. Met de software kun jij winstgevend beleggen in aandelen en opties. De software is extreem goed in het maken van analyses waardoor jij precies weet welke aandelen je wanneer zou moeten kopen of verkopen om een zo groot mogelijke winst te maken.

Is de Trading Navigator Methode een scam?

Misschien denk je dat wat Harm van Wijk beweert onmogelijk is… ruim 20 procent meer rendement op je investeringen. In deze review beschrijf ik op een eerlijke manier of de Trading Navigator betrouwbaar is of scam.

Wie is Harm van Wijk en is hij betrouwbaar?

Harm van Wijk is een beleggingsexpert met meer dan 30 jaar ervaring. Met de Trading Navigator Methode heeft hij een cursus en tool ontwikkeld waarmee hij zijn kennis op andere wil overbrengen. Harm van Wijk is een autoriteit die gewerkt heeft voor SNS Bank, ABN Amro, Fortis en Binck en geregeld aanschuift bij Radio 1, Radio 2, BNR Nieuwsradio, EenVandaag en Rondom 10.

De Trading Navigator Methode bestellen

Als je echt gemotiveerd bent en het maximale uit jouw investeringen wilt halen en het handelen in opties en aandelen ook iets voor jou is dan is de Trading Navigator Methode de beste cursus en software.

Wacht niet langer en laat je geld voor jou werken met de Trading Navigator Methode en bekijk de GRATIS videotraining van Harm van Wijk.