• Home
  • Crypto
  • TRON TRX Coin koers verwachting – Gaat TRON stijgen in 2024 – 2025
Tron verwachting

TRON TRX Coin koers verwachting – Gaat TRON stijgen in 2024 – 2025

Tron verwachting

TRON TRX Coin koers verwachting

Wat is de verwachting voor de TRON TRX Coin? De voorspellingen voor TRON zien er rooskleurig uit, maar wat gaat deze coin doen in de toekomst?

TRON is een bijzondere munt die je zeker in de gaten moet houden als je investeert in cryptomunten.

We hebben het laatste nieuws over TRON en we hebben voorspellingen voor de periode van 2024 – 2025 gelezen. Al is een voorspelling voor de lange termijn riskant want vorig jaar hadden we ook niet verwacht dat de koers vandaag zo hoog zou zijn.

Je kunt TRON kopen bij Bitvavo en eToro.

We beschrijven de laatste ontwikkelingen aan de hand van technische analyses.

Inhoudsopgave

Actuele TRON TRX prijs

Als we kijken naar de actuele TRON TRX koers dan zien we dat deze geen explosieve stijging heeft laten zien het afgelopen jaar. Even was er een stijging in waarde te zien, maar er is niet veel rendement behaald. Zeker als we de prijs van dit moment er naast leggen.

Toch ziet de toekomst er rooskleurig uit voor TRX. Analisten voorspellen een stijging van 300% het komende jaar. Maar zoals gezegd ga niet op dit soort prognoses af.

TRON TRX Coin kopen met iDeal

Als je TRON wilt kopen dan kan dit via BitvavoBetalen doe je met iDeal en over de eerste 1000 euro betaal je geen handelskosten.

Wat is TRON?

Tron verwachting

Al een aantal jaar is TRON aan de top van de lijst van cryptomunten te vinden. Maar wat is het precies? En nog belangrijker: waar dient het project precies voor? TRON is kortweg een systeem in de vorm van een Blockchain.

Op dit systeem is het mogelijk om gedecentraliseerde applicaties te ontwikkelen en deze te distribueren op de Blockchain. Daarnaast is de functie van de Blockchain om het delen van media content te faciliteren.

De token van dit systeem/Blockchain is de TRX-token. Deze token kan door iedereen gebruikt worden om te handelen, maar de voornaamste functie en het uiteindelijke doel is natuurlijk dat die gebruikt wordt op de Blockchain zelf.

Door het token te gebruiken kan je bijvoorbeeld content kopen of bepaalde functies op het TRON-netwerk gaan gebruiken.  

TRON TRX kopen bij Bitvavo

🎁 Bezoekers van onze site krijgen nu 1000 euro bonus 🎁

TRX. De token van TRON

TRX is een zogeheten virtuele valuta. Op diverse exchanges is het dan ook mogelijk om te handelen erin. Exchanges zoals Bitvavo, of de mega exchange Binance kan je daarvoor gaan gebruiken.

Deze tokens waren in de beginperiode van de coin nog gebaseerd op een ander protocol, namelijk dat van Ethereum. Het waren dan ook zogeheten ERC-20-tokens en konden op het netwerk van Ethereum gebruikt worden.

Voor de ontwikkeling van deze Blockchain moeten we terug naar het jaar 2017. Toen is die in het leven geroepen door CEO Justin Sun. Ook de maker van onder meer de mobiele sociale app Peiwo en CEO van Rainberry.

TRON en andere projecten

TRON heeft in 2018 het project BitTorrent overgenomen. Daarop kan media vrij worden gedistribueerd, wat paste bij het doel van TRON zelf.

De overname was dan ook geheel logisch om een  meer gelijkwaardig medialandschap online te bewerkstelligen. Sindsdien is het team hard aan het werk geweest om steeds meer toepassingen aan de Blockchain toe te voegen en nieuwe innovaties te ontwikkelen.

Met als uiteindelijk doel om content ontwikkelaars online nog beter te belonen voor alles wat zij maken. Totale decentralisatie van het online medialandschap is dan ook iets wat TRON en de makers achter TRON voor ogen hebben.

Het is vooral het wegvallen van de tussenpersoon die vaak grote invloed uitoefent op de creatie en distributie van media content dat doet vermoeden dat het project wel eens erg veel gebruikt zou kunnen gaan worden. Vooral door personen die zelf content uitbrengen online.

TRON prijsverwachting 2024 – 2025

Doordat er nog frequent updates uitkomen en er hard wordt gewerkt achter de schermen bij TRON verwachten we nog zeker veel positiefs als we kijken naar de waarde van deze coin.

De waarde uit het verleden laat zien dat er genoeg potentie is te vinden. De TRX tokens staan nog niet eens op de helft van het maximum dat het ooit heeft bereikt! De mogelijkheid om sterk in waarde te groeien is er dan dus ook zeker.

Wat de coinwaarde precies gaat doen echter is nog onduidelijk. Doordat de cryptomarkt continu in beweging is, is er met geen mogelijkheid duidelijk te vertellen hoeveel een token van een bepaalde Blockchain precies waard gaat zijn over een aantal jaar.

Daarom raden we altijd aan om vooral te letten of er nog actief wordt ontwikkeld op de Blockchain. En daarnaast moet je zeker ook altijd de use case goed bekijken. Als de coin namelijk helemaal niet gebruikt wordt, dan stijgt deze ook niet in waarde.

Sterker nog, de waarde zal dan in verloop van tijd enkel afnemen omdat niemand de coin gebruikt.

De introductie van TRON Arcade

Gelukkig zien we bij TRON dat er veel gebeurt op de achtergrond en de voorkant van het project. Zo is onlangs de TRON Arcade geïntroduceerd voor alle gebruikers van de Blockchain.

Zonder al te veel in detail te treden over het project zorgt het simpelweg voor een stabielere monetaire basis voor het gehele project en de achterliggende applicaties. Er is altijd grote vraag naar stabiliteit van een cryptomunt door de gebruikers, dus dit is een goed teken!

De applicaties op de TRON-blockchain lijken trouwens ook een steeds duidelijkere vorm te krijgen en worden al daadwerkelijk gebruikt voor allerlei doeleinden. Doordat de applicaties gebruikt worden, wordt ook de Blockchain gebruikt en de token. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat de waarde uiteindelijk erg snel kan stijgen.

Markttrends van TRON en andere coins

Uiteraard is het ook van belang om hiernaast goed te letten op wat de markt doet. Daalt de gehele markt namelijk, dan is de kans klein dat de waarde van de TRX-token zal gaan stijgen.

Als de hele cryptomarkt wel toeneemt in waarde dan stijgt de prijs van een veelgebruikte Blockchain zoals TRON vanzelf.

Concreet is het advies dan ook zeker om TRON de komende jaren goed in de gaten te houden en op tijd in te springen. Wij verwachten dat de waarde nog erg kan toenemen. Onder meer ook omdat er zoveel ontwikkelt wordt en dat is een trend die in ieder geval niet lijkt te verdwijnen.

Wel is het belangrijk om rekening te blijven houden met de marktvolatiliteit om zo op tijd in en uit te stappen. Als het allemaal goed gaat kan TRON in waarde verdubbelen of verviervoudigen in een periode van een aantal jaar.

Dit zeggen verschillende experts online namelijk, en wij zijn het volledig met hen eens. Hieronder bekijken we wat er na deze periode van 5 jaar allemaal nog kan gebeuren met de waarde van TRON.

TRON verwachting tot 2030

De verre toekomst van dit project ziet er ook erg goed uit moeten we zeggen. Steeds vaker vinden we positief nieuws over TRON en de TRX token.

Verschillende dApps worden steeds meer gebruikt en dat lijkt de komende jaren enkel maar toe te gaan nemen. Over een tijdsbestek van een periode van tien jaar verwachten we, net als erg veel experts, dan ook wederom een sterke stijging te zien van de prijs ten opzichte van de prijs op dit moment.

Er wordt gedacht aan een stijging van wel een verviervoudiging tot een stijging van 700%.

Onder meer is het de betrouwbaarheid, snelheid en de beveiliging van de TRON-Blockchain die ons doen vermoeden dat het erg gaat stijgen in waarde.

Het is namelijk nu al zo dat deze drie eigenschappen op erg hoog niveau zijn. En dat is knap te noemen, vooral vanwege de jonge leeftijd van het project. Veel mensen schrijven TRON hoog aan en zien het als project dat de concurrentie kan aangaan met andere top-10 crypto projecten.

Hiernaast kan het uiteindelijk zelfs gaan concurreren met mediagiganten zoals Google en Facebook. Wanneer de gebruikers daarvan overstappen, zal de waarde alleen maar nog meer gaan stijgen.

Tron verwachting

TRON nieuws vandaag

Wij houden het nieuws over Tron in de gaten. Zodra er ontwikkelingen zijn die de moeite waard zijn om te vermelden dan updaten we deze pagina direct.

Als je het actuele nieuws wilt volgen dan kun je de bekende analisten volgen die geregeld voorspellingen plaatsen voor de toekomstige koers van Tron TRX.

Blijf wel altijd zelf onderzoeken want ook TRX laat zich niet voorspellen dus ga niet meteen op iedere prognose af. Doe altijd onderzoek naar de prijs voor je gaat investeren.

TRON toekomst ziet er rooskleurig uit

De conclusie is dat de toekomst voor de koers van TRON er rooskleurig uitziet. De bekende analisten voorspellen een grote prijsstijging de aankomende jaren. Zeker als de geplande partnerships doorgaan zal de waarde van Tron tot grote hoogtes kunnen stijgen.

Een prognose maken voor de koers is altijd riskant, maar de verwachtingen zien er goed uit.

TRON kopen of niet?

Of je TRON TRX moet kopen of niet dat is iets wat je helemaal zelf moet bepalen. Doe onderzoek en maak een analyse voordat je investeert in een crypto coin. Ik geef geen financieel advies ik kan je alleen zeggen beleg alleen met geld wat je echt kunt missen.