• Home
  • Crypto
  • Bitvavo €1000 gratis handelen – Unieke welkomstbonus
Bitvavo staking

Bitvavo €1000 gratis handelen – Unieke welkomstbonus

Bitvavo staking

Profiteer van €1000,- gratis handelen bij Bitvavo

Bitvavo is het grootste en goedkoopste platform voor het handelen in cryptocurrency in Nederland. Bij deze betrouwbare crypto exchange kun je voor €1000 gratis handelen.

Deze welkomstbonus is direct actief zodra je een account aanmaakt via de groene button waar de promo code in is verwerkt.

Je kunt nu je eerste cryptocurrency kopen zonder handelskosten. Om gebruik te maken van de Bitvavo €1000 gratis handelen actie is het enige wat je moet doen, je aanmelden. Hoe jij gebruik kunt maken van deze actie dat lees je hieronder.

Hoe werkt de Bitvavo €1000 gratis handelen actie?

Bitvavo 1000 euro gratis

Bij Bitvavo handel je tegen de laagste transactiekosten en kun je gratis geld storten op je account via iDeal. Als nieuwe gebruiker kun je nu nog goedkoper handelen door gebruik te maken van de Bitvavo welkomstbonus

Zodra je een account aanmaakt kun je voor €1000 gratis handelen ongeacht welke munten je koopt en verkoopt. 

Hoe maak je gebruik van deze zero-fee promo?

Je gaat via de groene button naar de aanmeldpagina van Bitvavo en ziet als het goed is met groene letters het volgende staan: Welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten.

Dit betekent dat jouw bonus zal worden toegevoegd.

Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld zal je jouw e-mail adres moeten verifiëren en is ID-vertificatie verplicht. 

Met deze zero-fee actie is Bitvavo de enige in de cryptomarkt. Ook zonder deze promo is Bitvavo de goedkoopste crypto exchange. 

Zodra de 0 euro handelskosten na 7 dagen zijn verstreken ga je tussen de 0,1 en 0,25% handelskosten betalen.

Handelen via Bitvavo kent vele voordelen, de transactiekosten zijn er laag, je hebt de keuze uit meer dan 150 munten en voor bepaalde munten biedt Bitvavo staking aan. 

Als je bent aangemeld kun je jouw affiliate code aan vrienden doorsturen zodat ook zij gebruik kunnen maken van de €1000 gratis handelen.

Lees meer informatie in de Bitvavo review.

Hoe kan ik voor €1000 beleggen zonder transactiekosten?

Je kunt via de groene button op deze pagina waarin de promotiecode is verwerkt een account aanmaken. Je ziet direct of de welkomstbonus is verwerkt.

Hoeveel handelskosten ga ik betalen na de welkomstactie van Bitvavo?

De kosten die je gaat betalen liggen tussen de 0,1 en 0,25%. Hiermee is Bitvavo ook na de zero-fee actie de goedkoopste crypto exchange van Nederland.

Conclusie

Deze €1000 gratis handelen van Bitvavo vind ik een goede deal. Je bespaart direct op je transactiekosten en kunt zo op een goedkope manier je eerste cryptomunten kopen en het platform van Bitvavo leren kennen.