internet succes gids forum

Het Internet Succes Gids forum: 7 (persoonlijke) redenen waarom jij toegang wilt tot dit forum.

internet succes gids forum

Twijfel jij om de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan te schaffen? Wanneer je dit doet is één van de voordelen dat je toegang krijgt tot het Internet Succes Gids forum.

Naar mijn mening is dit forum de nummer 1 reden waarom jij je als (beginnende) affiliate marketeer bij Internet Succes Gids zal moeten aanmelden…

Zelf ben ik ook lid geworden van dit forum en ik moet zeggen dat dit tot op de dag vandaag één van de beste keuzes is die ik heb gemaakt. In dit artikel geef ik je daarom 7 redenen waarom jij niet langer moet twijfelen om je aan te melden!

Inhoudsopgave

Het Internet Succes Gids forum van Jacko Meijaard

Als jij dit artikel leest is de kans groot dat jij je met affiliate marketing bezig houdt. Waarschijnlijk heb je al van Internet Succes Gids gehoord en twijfel je om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen

Vast en zeker heb je gelezen dat je toegang zal krijgen tot een speciaal forum als je je aanmeld. Dit forum is opgezet door Jacko Meijaard – een succesvolle internetondernemer binnen de wereld van affiliate marketing.

Om je een kleine impressie te geven heb ik hieronder een afbeelding van het hoofdmenu van het Internet Succes Gids forum toegevoegd:

Affiliate Marketing Revolutie forum

Je ziet dat je toegang krijgt tot een community met allemaal mensen die zich bezig houden met geld verdienen via affiliate marketing. Ook zie je dat het forum is opgebouwd uit verschillende ‘boards’.

Wanneer je je net hebt aangemeld is er om te beginnen een speciaal board waar je jezelf even voor kunt stellen. Verder zie je een ‘succes lounge’ board. Hier worden door allerlei deelnemers hun successen gedeeld – en uiteindelijk hopelijk ook die van jou ;-).

Binnen elk board wordt er dus een apart onderwerp behandeld. Hier worden door verschillende deelnemers topics geopend en vragen gesteld die relevant zijn voor het onderwerp van het board.

Er zijn naast de boards die je hierboven ziet ook nog andere onderwerpen waar je alles over kunt vinden, zoals zoekmachineoptimalisatie, WordPress, tools en software, en nog veel meer andere onderwerpen met informatie over online geld verdienen

Voor wie is het Internet Succes Gids forum geschikt?

Het Internet Succes Gids forum is eigenlijk geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met internet marketing. En al helemaal als je doel is om geld te gaan verdienen met affiliate marketing…

Ik denk oprecht dat dit één van de beste community’s is om je bij aan te sluiten als jouw doel is om geld te verdienen op het internet. Of dit nou met affiliate marketing of online marketing in het algemeen is.

Hieronder zal ik je dan ook 7 redenen geven waarom ik vind dat dit zo is…

7 redenen om je aan te melden op het Internet Succes Gids forum

#1. Je hebt gigantisch veel waardevolle informatie tot je beschikking

De eerste reden waarom ik vind dat het Internet Succes Gids forum de nummer 1 reden is waarom jij je voor de Affiliate Marketing Revolutie zou moeten aanmelden, is het gigantische pakket aan waardevolle informatie dat dit forum aan jou als internet ondernemer biedt.

Er zijn op dit moment al meer dan 6600 topics geopend waar maar liefs meer dan 63000 antwoorden/berichten door ontstaan zijn! Al deze antwoorden en berichten die naar aanleiding van de topics geplaatst zijn kun jij als lid bekijken.

Je krijgt zo toegang tot een enorm waardevolle internet marketing zoekmachine. Je kunt via de handige zoekfunctie op bepaalde trefwoorden zoeken en krijgt zo alle topics en antwoorden die hierop gegeven zijn te zien.

Maar het mooiste vind ik nog dat je zo ongelofelijk veel kan leren van alle informatie die dit forum aan jou ter beschikking stelt.

Stel dat je wilt leren hoe zoekmachineoptimalisatie precies werkt dan kan ik je garanderen dat jij door alle topics in dit board te lezen al heel ver zal kunnen komen…

Natuurlijk kun je dit ook zelf gaan Google-en maar ik weet zeker dat je hier nooit dezelfde waardevolle antwoorden zal kunnen vinden als die hier gegeven worden ;-).

#2. Je kunt al je vragen stellen op een platform met 7500+ leden

Wanneer je als ondernemer met iets bezig bent is er niks vervelender dan dat je ergens vastloopt en gewoon echt niet meer weet hoe je verder moet. Het installeren van een bepaalde software lukt niet of je vraagt je af of je alles wel zo goed doet.

Of je denkt juist dat je alles goed hebt gedaan maar ziet toch dat de resultaten uitblijven…

Wat is er dan lekkerder dan een community van 7500+ leden die jou de antwoorden en het advies kunnen geven dat je zo hard nodig hebt?

Je kunt soms gewoon echt gewoon even zelf de antwoorden niet vinden of de volgende stap die je moet zetten. Wanneer je in zo’n situatie terecht komt kun je heel veel tijd verliezen als je het allemaal zelf moet uitvinden.

Het Internet Succes Gids forum is voor jou dé uitweg om niet in zo’n situatie terecht te komen. Je kunt gemakkelijk een topic openen, je probleem uitleggen, en vervolgens simpelweg de antwoorden en adviezen afwachten…

#3. Antwoorden van experts en succesvolle ondernemers

En geloof me die antwoorden en adviezen komen er ook voor je. En dit zijn meestal geen nutteloze antwoorden van mensen die er vrijwel geen verstand van hebben…

Op het Internet Succes Gids forum zitten namelijk veel succesvolle ondernemers en experts op het gebied van internet marketing. Wat mij zelf soms verbaast is hoe behulpzaam deze experts wel niet zijn.

Er worden echt heel vaak waardevolle maar vooral ook hele uitgebreide antwoorden en adviezen gegeven door deze experts. Je merkt echt dat ze je willen helpen en ze het leuk vinden om dit te doen. Kijk hieronder maar…

AMR forum

En natuurlijk niet te vergeten – Jacko Meijaard zit zelf ook regelmatig op dit forum – en als ik eerlijk ben reageert hij bijna op elk topic!

Alles bij elkaar is het natuurlijk zeer waardevol om van deze mensen antwoorden te krijgen en maakt dit de weg naar succes wel even een stukje makkelijker. En het mooie is dat deze mensen al hun adviezen gewoon gratis aan jou weggeven. Jackpot als je het mij vraagt ;-).

#4. Je raakt gemotiveerd van de succesverhalen van anderen

Eerder in deze blog heb ik al verteld dat je toegang krijgt tot de ‘succes-lounge’. In dit board worden allemaal leuke succesjes gedeeld die door andere internet ondernemers zijn behaald.

Zelf merk ik dat dit erg motiverend werkt en je veel kunt leren van de ondernemerscarrières van andere mensen. Je merkt dat iedereen er op zijn eigen tempo komt – maar dat al deze succesverhalen één ding gemeen hebben…

Hoe erg alles soms ook tegen zat – hoe lang de resultaten ook uitbleven – al deze mensen hebben niet opgeven en bleven doorgaan.

Voor de rest is het zeer motiverend om te zien welke successen er behaald worden door leden die al 1/2 jaar met affiliate marketing bezig zijn. Zeker voor beginners is dit platform enorm inspirierend daarom raad ik je ook aan hier regelmatig op te kijken.

Het grootste voordeel van dat anderen hun successen delen zijn de waardevolle tips die ze hierin (meestal) aan je meegeven. Er worden vaak uitgebreide succesverhalen op het forum geplaatst met belangrijke lessen voor jou als affiliate marketeer.

Doordat jij deze verhalen leest hoef jij niet dezelfde fouten te gaan maken die deze mensen met je delen. Als jij deze lessen serieus tot je neemt kan dit je zo enorm veel tijd én geld gaan besparen…

#5. Ontelbaar veel nieuwe inzichten en mogelijkheden

Door de verhalen, adviezen, en tips van anderen te lezen zal je ontelbaar veel nieuwe inzichten opdoen. Je kan via het Internet Succes Gids forum elke dag weer nieuwe dingen bijleren en dit zal je absoluut gaan terugzien aan de resultaten die je behaalt :-).

Het forum geeft jou de mogelijkheid om je business elke dag te laten groeien – en zoals ik al zei zijn er genoeg mensen die jou hierbij willen helpen.

Je gaat door regelmatig topics te lezen en constant nieuwsgierig te blijven daarnaast ook heel veel nieuwe mogelijkheden zien. Handige tools, nieuwe plugins, e-mail marketing, social media marketing, en nog veel manieren om je omzet te verviervoudigen…

Waar je dit normaal allemaal zelf moet uitzoeken – of misschien kom je er niet eens achter – worden de extra kansen die er voor jou als internet ondernemer liggen zo in je schoot geworpen.

#6. Een uitgelezen mogelijkheid om aan je netwerk te bouwen

Het laatste voordeel van dit forum wat niet vergeten mag worden is de mogelijkheid tot netwerken. Je maakt een profiel aan en komt dus gewoon als persoon met mensen in contact.

Net een soort Facebook dus, alleen kun je nu niet direct een berichtje sturen. Wat je wel kan is op het profiel van iemand klikken – het e-mailadres achterhalen – en zo met iemand contact leggen.

Je kunt op deze manier dus makkelijk in contact komen met succesvolle ondernemers en experts op internet marketing gebied. En ik weet zeker dat er genoeg bij zijn die jou hier en daar een handje willen helpen ;-).

Verder zie ik ook gewoon dat er hele leuke connecties ontstaan tussen mensen die op elkaar topics reageren. Er wordt ook wel eens door iemand een topic geopend om samen te gaan werken. Bijvoorbeeld voor mensen die in de buurt wonen.

Natuurlijk zou je dit ook zelf op die manier kunnen doen als je het fijn vind om met mensen samen te werken die hetzelfde als jou doen. Misschien komen hier wel een paar mooie connecties uit voort met mensen die jou veel kunnen leren :-).

#7. Waar de Affiliate Marketing Revolutie naast het forum nog meer uit bestaat

Ondanks dat ik het Internet Succes Gids forum het mooiste vind wat de AMR biedt zijn er nog veel meer dingen die je erbij krijgt.

Als eerst is dit de affiliate marketing training waarin dit hele verdienmodel stapsgewijs aan jou wordt uitgelegd. Je leert hoe je je eigen website kunt opzetten, blog berichten kunt gaan schrijven, en er vervolgens affiliate links aan kunt toevoegen om commissies binnen te halen.

De-Affiliate-Marketing-Revolutie

Je krijgt toegang tot maar liefst 7 modules met in totaal 35 video’s waarin Jacko jou persoonlijk alles uitlegt.

Daarnaast krijg je er ook nog eens een speciale module bij die jou helpt bij het creëren van de juiste mindset. Ik denk dat de juiste mindset zéér belangrijk is om succesvol te worden met je business.

De Affiliate Marketing Revolutie biedt jou dus ook de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan.

Een korte video-impressie van het Internet Succes Gids forum…

Om je tot slot nog even helemaal een goede indruk te kunnen geven heb ik deze video voor je toegevoegd. In deze video noemt Jacko zelf ook een aantal van de voordelen die ik hierboven heb benoemd.

Deze video is wel van een paar jaar terug maar deze heb ik express voor je bijgevoegd om je te laten zien hoe erg het Internet Succes Gids forum de afgelopen jaren wel niet gegroeid is.

Als je de leden + berichten aantallen vergelijkt met die ik in dit artikel noem snap je wat ik bedoel ;-).

Hoe kan ik me aanmelden voor de Affiliate Marketing Revolutie?

Ik hoop dat je er na dit artikel en de video van overtuigd bent dat het een slimme zet zou zijn om je voor de Affiliate Marketing revolutie aan te melden. Zo niet, dan raad ik je aan om ook eens mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie door te lezen.

Je laat namelijk een hoop kansen, kennis en informatie liggen door dit niet te doen. Vooral als je doel is om geld via internet marketing te verdienen denk ik dat dit een onmisbaar forum is. Het zal je in ieder geval een stuk dichterbij het online inkomen brengen waar je zo van droomt ;-).

De Affiliate Marketing Revolutie kost op dit moment slechts €47! Persoonlijk vind ik dit heel weinig in verhouding tot wat je ervoor terug krijgt.

Als je serieus met de modules en het Internet Succes Gids forum aan de slag gaat ga je dit geld er dubbel en dwars uit halen.

Dus twijfel niet langer en meld je via de knop hieronder aan! Ik kan je garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen ;-).