affiliate marketing revolutie kopen

Affiliate Marketing Revolutie kopen? Ik geef je 7 redenen om dit te doen!

affiliate marketing revolutie kopen

Een aantal maanden geleden heb ik de beslissing genomen om de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 te kopen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van gehad!

Omdat deze cursus me zeer goed bevallen is heb ik besloten om een blog te schrijven over waarom ook jij De Affiliate Marketing Revolutie zou moeten aanschaffen. Ik denk namelijk dat deze cursus een gouden kans is voor iedereen die geld op het internet wilt gaan verdienen…

Mijn persoonlijke ervaringen heb ik vertaald in 7 redenen om je duidelijk te maken waarom het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie een goede keuze is. In deze blog onthul ik wat deze redenen zijn!

Inhoudsopgave

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een digitale cursus waarmee jij geld leert verdienen met (hoe kan het ook anders) affiliate marketing. Voor de mensen die er nog niet bekend mee zijn, dit is een verdienmodel waarmee je geld verdient in de vorm van commissies.

Om deze commissie te verdienen leid je mensen via een speciale affiliate link vanaf je eigen website door. Het mooie is dat je hierdoor automatisch je commissie krijgt uitbetaald.

Geld verdienen via internet

De link is namelijk persoonlijk waardoor het systeem precies ziet dat jij voor de verkoop heb gezorgd. En dit is geen verkeerde beloning kan ik je vertellen. Er zijn genoeg adverteerders die jou als affiliate maar liefst 50% van het aankoopbedrag betalen! We hebben het dan over high ticket affiliate marketing.

Er zijn tegenwoordig ook steeds meer grote websites die een affiliate programma aanbieden. Een voorbeeld hiervan is het affiliate programma van Bol.com.

Omdat steeds meer bedrijven de voordelen beginnen in te zien van samenwerkingen met affiliates liggen er in 2020 meer kansen dan ooit.

Om deze kansen te kunnen benutten zul je natuurlijk wel eerst het affiliate marketing vak onder de knie moeten krijgen. En dat is precies waar de Affiliate Marketing Revolutie jou bij gaat helpen als je besluit deze cursus te kopen…

7 (persoonlijke) redenen om de Affiliate Marketing Revolutie vandaag nog te kopen!

#1. Je leert stap voor stap een winstgevende website op te zetten

De cursus is opgebouwd uit zeven verschillende modules waarin je stapsgewijs leert hoe je een winstgevende website kunt bouwen. Omdat de models elkaar in logische volgorde opvolgen blijft alles heel overzichtelijk, zeker voor beginners.

Affiliate Marketing Revolutie modules

Tegenwoordig is er zoveel gratis informatie op internet beschikbaar en kun je bijvoorbeeld al erg veel leren aan de hand van Youtube video’s. Je zou op deze manier natuurlijk ook al veel te weten kunnen komen over affiliate marketing.

Het probleem hierbij is alleen dat je alles zelf moet gaan uitzoeken en je niet meteen weet of iets werkt. Er zijn helaas ook genoeg video’s die onzin verkopen en dingen niet helemaal goed aan je uitleggen.

Door de Affiliate Marketing Revolutie te kopen voorkom je dat je dingen op de verkeerde manier aanleert. Je leert het hele affiliate marketing principe in een logische volgorde en krijgt meteen inzicht in wat daadwerkelijk werkt om geld te gaan verdienen.

#2. De eerlijke en inspirerende persoon die erachter zit

Een van de grootste redenen waarom ik de AMR heb aangeschaft is door de persoon die erachter zit. Deze persoon heet Jacko Meijaard.

Jacko had 10 jaar geleden – waarschijnlijk net als jou – de droom om een passief inkomen op te bouwen via internet. En ik kan je vertellen, dit is hem meer dan gelukt…

Ik kan je hier wel meer over vertellen maar ik denk dat hij dit het best zelf even kan doen…

De meest succesvolle website die Jacko heeft opgezet is Internetsuccesgids.nl. Op deze website wordt ook de Affiliate Marketing Revolutie aangeboden. Hij heeft deze website opgezet om anderen te helpen om hetzelfde als hem te gaan bereiken.

Ik kan je vertellen dat Jacko 100% te vertrouwen is en dat hij je daadwerkelijk wilt helpen om geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Maar hij geeft hierover ook eerlijk aan dat het niet zomaar aan komt waaien. Je moet namelijk wel echt de wil en het doorzettingsvermogen hebben om het te gaan doen..

Om je toch alvast even iets te verklappen over de Affiliate Marketing Revolutie, aan het begin zal je een mindset module doorlopen. Jacko wil je met deze module eerst helpen om op de goede manier te gaan denken.

Welkemindset helpt jou bij het opzetten van een succesvolle internet onderneming? Dit is zonder twijfel heel belangrijk om te weten als jij succesvol wilt worden als online ondernemer.

Jacko geeft je in alle eerlijkheid ook meteen de do’s en don’ts op basis van al zijn jaren ervaring binnen de affiliate marketing wereld. En van wie kan je dit beter leren dan van iemand die hier zelf meer dan €10.000 per maand mee verdient?

Je hoeft op deze manier niet meer dezelfde fouten als hem te gaan maken. Dit zal je een hoop tijd én geld gaan besparen

#3. Toegankelijke leermodules met uitleg aan de hand van duidelijke video’s

Met deze cursus kan eigenlijk iedereen de basis van affiliate marketing onder de knie krijgen. Zelfs als je nog helemaal geen technische kennis hebt…

Alles wordt aan de hand van duidelijke video’s op een zeer begrijpelijke manier aan je uitgelegd.

Jacko laat op zijn eigen computerscherm precies zien wat je moet doen.

Hierdoor is het eigenlijk onmogelijk dat het jou niet zal lukken om een website te lanceren. Je ziet precies waar je producten kunt vinden, hoe je deze op je website kunt gaan promoten, en natuurlijk ook hoe je bezoekers naar je website kunt krijgen…

In de Affiliate Marketing Revolutie doorloop je het hele proces, van het kopen van je domeinnaam tot aan het checken van je websitestatistieken in Google Analytics.

Je kunt de video’s zo vaak kijken als je wilt en je vragen stellen op het Internet Succes Gids forum.

Hier vertel ik je verder in deze blog meer over;-).

#4. De vrijheid en onafhankelijkheid die het je kan opleveren

Ik vind dat affiliate marketing één van de meest geniale verdienmodellen op het internet is. Waarom ik dit vind?

Omdat het eindresultaat van dit verdienmodel je echt volledige financiële vrijheid zal opleveren.

Je kunt letterlijk overal je geld verdienen zolang je maar een laptop en een internetverbinding tot je beschikking hebt.

Dit geeft je natuurlijk super veel extra mogelijkheden ten opzichte van werken in loondienst. Waar je eerst op locatie je geld moest verdienen ben je nu volledig onafhankelijk en is er geen baas die je op tijd ergens verwacht.

Doordat je de producten daarnaast niet zelf verkoopt hoeft je ook niet ergens te zijn voor producten die worden teruggestuurd.

Op deze manier ben je echt helemaal vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Of je jezelf nou aan de Spaanse, Amerikaanse, of Scheveningse kust ziet zitten, of juist hele andere plannen hebt. Met affiliate marketing als inkomstenbron kan het allemaal!

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt…

Zeker wanneer het je lukt om een passief inkomen op te bouwen kun je een heel mooi leven gaan leiden.

En ja, dat je dit mede dankzij het kopen en doorlopen van de Affiliate Marketing Revolutie gaat realiseren is zeer zeker mogelijk!

Geld verdienen strand

#5. Het Internet Succes Gids Forum

Naast dat je het hele affiliate marketing model leert zal je door de Affiliate Marketing Revolutie te kopen ook toegang krijgen tot het Internet Succes Gids Forum.

Ik vind dit persoonlijk het allergrootste voordeel van de hele investing. Er zitten namelijk zo enorm veel belangrijke voordelen aan de toegang tot dit forum. Als je hier alles over wilt weten raad ik je aan om mijn blog over het Internet Succes Gids forum eens door te lezen ;-).

Om er toch even kort iets over te vertellen – dit forum stelt je in staat om alle vragen te stellen waar je tegenaan loopt. Je vragen worden beantwoord door andere affiliate marketeers (vaak ook experts) en door Jacko Meijaard zelf.

Naast dat je antwoord kunt krijgen op al je vragen kun je ook gewoon heel veel dingen leren op dit forum. Door topics van anderen te lezen kun je veel inspiratie opdoen en tot inzichten komen die je nog niet uit de cursus kon halen.

#6. Je hoeft niet telkens de nieuwste Affiliate Marketing Revolutie te kopen…

De nieuwste versie van de Affiliate Marketing Revolutie die je op dit moment kunt kopen is de 4.0. De reden dat het inmiddels de 4.0 heet is omdat de cursus de afgelopen jaren constant verbetert en bijgewerkt is.

De Affiliate Marketing Revolutie

Hoe nieuw deze versie is?

Zo nieuw dat hij pas dit jaar (in 2020) gelanceerd is! Alle gebruikersfouten die in de afgelopen 3 jaar (vanaf de AMR 3.0) ontdekt zijn, zijn er in de nieuwe versie uitgehaald. En daarnaast zijn een aantal video’s opnieuw opgenomen om dingen nog beter aan je uit te leggen.

Ondanks dat ik de kwaliteit van de AMR 4.0 al heel hoog vind, zal er uiteindelijk vast ook wel een 5.0 versie verschijnen.

Het allermooiste is dat je zonder extra kosten altijd toegang blijft houden tot de nieuwste versie die er is.

Vaak zie je bij andere aanbieders dat hiervoor wel extra kosten in rekening worden gebracht.

Naar mijn mening is dit dan ook een erg groot voordeel omdat je zo altijd inzicht blijft houden in de nieuwste trends op het gebied van affiliate marketing.

#7. Een kleine investering die gigantisch veel kan gaan opleveren

De allergrootste reden waarom jij eigenlijk niet langer moet twijfelen om de AMR aan te schaffen is omdat het slechts een kleine investering is als je kijkt naar wat het je kan gaan opleveren.

Op dit moment betaal je voor de Affiliate Marketing Revolutie namelijk een bedrag van slechts €47. Let er wel op dat dit een tijdelijke korting is, en dat de prijs voor je het weet wel eens verhoogd kan worden…

En €47 voor een cursus waar je ooit misschien wel €7500 per maand door gaat verdienen lijkt mij best een goede deal, toch?

Je weet na het volgen van deze cursus gegarandeerd hoe je geld kan gaan verdienen met een affiliate website.

Het enige is nogmaals dat je er wel mee aan de slag moet gaan… Wanneer je dit echt gaat doen en je elke week aan je business blijft bouwen kan het niet anders dan dat het je uiteindelijk iets mooi gaat opleveren.

Zelf zie ik ook enorm veel mooie resultaten voorbij komen op het forum. Een aantal mensen die er al wat langer mee bezig zie ik zelfs meer dan 10k per maand verdienen ;-).

Nogmaals is het niet realistisch dat jij dit binnen een paar maanden ook realiseert maar op de lange termijn zijn er hele mooie dingen mogelijk!

Besef wel dat al deze mensen ook ooit begonnen zijn door voor een paar tientjes de Affiliate Marketing Revolutie te kopen…

Kan ik 100% zeker zeggen dat jij hier geld mee gaat verdienen?

Het antwoord is heel simpel: Nee, dat kan ik niet.

Maar ik kan je vertellen dat er geen één verdienmodel is waar het antwoord op deze vraag wel ‘Ja’ is. Of jij gaat slagen hangt namelijk geheel van je eigen inzet af.

Dus als ik de vraag even zou aanvullen naar: Kan ik 100% zeker zeggen dat jij hier geld mee gaat verdienen als je er keihard mee aan de slag gaat en dit minimaal een jaar weet vol te houden?

Dan kan ik volmondig zeggen: JA, dan ga jij hier geld mee verdienen. En dit durf ik zeker niet zomaar over elk verdienmodel te zeggen…

Wacht niet langer met het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie…

Zo – dan zijn we nu alweer aan het einde van de blog aangekomen. Ik hoop dat je dit artikel waardevol vond en de 7 redenen hierboven je geïnspireerd hebben.

Ik zou je graag willen helpen bij je droom om geld via internet te verdienen, en ik denk eerlijk gezegd dat ik dat niet veel beter kan doen door je deze cursus aan te bevelen….

Door de Affiliate Marketing Revolutie te kopen en hier vanaf dag 1 actief mee aan de slag te gaan heb jij echt een GOUDEN KANS in handen…

Dus de laatste vraag die ik aan het einde van deze blog aan je wil stellen is: Bewijs jij nu direct aan jezelf dat je aan je online passief inkomen droom wilt gaan bouwen of stel je dit nog langer uit?

Wil je toch echt nog iets meer over de Affiliate Marketing Revolutie weten? Dan raad ik je aan om ook eens mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 door te lezen.