affiliate marketing revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Jacko Meijaard – Review + Ervaringen

affiliate marketing revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie review + ervaringen met Jacko Meijaard

De Affiliate Marketing Revolutie is de grootste affiliate cursus van Nederland en België en heeft meer dan 11000 leden. De AMR is opgezet door Jacko Meijaard die inmiddels meer dan 10 jaar zijn geld verdient met affiliate marketing.

Twijfel je nog om met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan? Dan kan ik je voorafgaand aan deze review alvast vertellen dat dit nergens voor nodig is! Het kopen van deze cursus kan namelijk wel eens de beste beslissing van je leven worden…

Waarom ik dit vind? Dat zal ik je op deze pagina haarfijn gaan uitleggen. Lees dan ook snel verder in deze Affiliate Marketing Revolutie review om alles over de AMR te ontdekken.

Hoe werkt affiliate marketing precies?

Om te beginnen leek het me wel zo handig om je eerst nog even uit te leggen wat affiliate marketing precies is. Weet je dit wel al? Dan mag je dit van mij lekker overslaan en direct naar het review deel gaan.

Affiliate marketing is één van de verdienmodellen waarmee je op het internet geld kan verdienen.

Omdat je dit volledig kan automatiseren en kunt opschalen zoveel je wilt is het goed mogelijk om hiermee een online passief inkomen op te bouwen.

Bij affiliate marketing hoef je geen eigen producten te hebben. Je houdt je bezig met het promoten van de producten van andere verkopers. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf geen voorraad hebt, en je niet bezig hoeft te zijn met klantenservice.

Wanneer je via jouw website een verkoop weet te realiseren via een affiliate link op één van je pagina’s, dan zal je hier in de vorm van commissie voor betaald krijgen. De verkoper staat dus eigenlijk een deel van de winst aan jou af.

Affliate marketing passief inkomen

Kan je door affiliate marketing (veel) geld gaan verdienen via internet?

Maar kun je zonder dat je eigen producten verkoopt dan wel genoeg geld verdienen? Je ontvangt immers slechts een deel van de verkoopprijs in de vorm van commissie….

Toch is het heel goed mogelijk om hier een fulltime inkomen via internet mee op te bouwen. Dit komt allemaal doordat de vergoeding die je in ruil voor de promotie ontvangt meestal niet de minste is.

De commissies die je ontvangt kunnen namelijk aardig hoog uitvallen. Meestal ligt dit tussen de 20 en 50 procent van de verkoopprijs, maar er zijn ook enkele verkopers die zelfs 70% aan je afstaan.

Zodra je eenmaal veel bezoekers naar je website haalt kan affiliate marketing harder gaan dan je denkt. Je kunt er echt hele mooie resultaten mee behalen en zelfs financiële vrijheid door bereiken. Kijk maar eens naar het bericht hieronder…

Jacko Meijaard

Lees hier het interview met Jacko Meijaard in het Algemeen Dagblad.

Is het moeilijk om geld te verdienen als affiliate?

Persoonlijk vind ik affiliate marketing één van de makkelijkste verdienmodellen binnen de online-geld-verdienen wereld. Zoals ik al zei hoef je zelf geen producten in te kopen en heb je verder niet te maken met een klantenservice.

Natuurlijk verdien je niet op de een op andere dag geld met affiliate marketing. Maar als je een paar weken/maanden aan een waardevolle website bouwt, kan het niet anders dan dat je hier geld mee gaat verdienen.

Bij de een gaat dit sneller dan bij de ander – maar over het algemeen begint iedereen die hier een langere tijd mee bezig blijft uiteindelijk geld te verdienen.

Affiliate Marketing Revolutie

Het is mogelijk om alles over affiliate marketing zelf uit te zoeken via Youtube tutorials en gratis info op het internet. Toch denk ik dat het lastig wordt om dit verdienmodel zo echt op een goede manier aan te leren.

Door op deze manier te werk te gaan leer je het namelijk niet volgens een duidelijke structuur. De kans is groot dat je dan al snel de bomen door het bos niet meer ziet…

Gelukkig maakt de Affiliate Marketing Revolutie dit een stuk makkelijker, in de rest van mijn review ontdek je waarom dit zo is.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Om je een hoop tijd en moeite te besparen is de Affiliate Marketing Revolutie ontstaan.

In deze online cursus leer jij stap voor stap alle in’s en out’s van het affiliate marketing verdienmodel.

Van het aanmaken van je domeinnaam tot aan het schrijven van je eerste blogbericht. En natuurlijk ook hoe je een affiliate product op je pagina kunt krijgen waar je commissies mee kan gaan verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit 7 verschillende modules. Al deze modules bestaan op zichzelf ook weer uit meerdere video’s.

review affiliate marketing revolutie

Dit loopt uiteen van één video binnen module 5, tot aan negen video’s binnen module 3. Omdat al deze video’s meestal ook weer 5 tot 10 minuten duren, maakt dit de AMR alles bij elkaar een zeer uitgebreide cursus.

Zoals je merkt wordt het affiliate marketing model in deze cursus dus aan de hand van video’s aan je uitgelegd. Je ziet in deze video’s precies wat je moet doen en kan simpelweg dezelfde handelingen nadoen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Affiliate Marketing Revolutie is eigenlijk voor iedereen met de ambitie om via internet geld te gaan verdienen geschikt.

Of je nou al ervaring met internet marketing of iets dergelijks hebt of niet – zelfs zonder ervaring kan je precies leren om je eigen affiliate website te bouwen.

Ook maakt het verder niet uit hoe oud je bent, de cursus is voor elke leeftijdscategorie erg toegankelijk.

Een denkfout die veel mensen maken is dat je wel redelijk wat technische kennis nodig hebt om met internet marketing succesvol te kunnen worden. Maar niets is minder waar. Ook zonder technische kennis gaat het je namelijk makkelijk lukken om je eigen website te lanceren.

En kom je er dan echt niet uit dan is er altijd nog het forum. Dit krijg je er naast Affiliate Marketing Revolutie namelijk ook nog eens bij – maar daar ontdek je verder in deze review meer over.

Affiliate Marketing Revolutie

De nieuwste versie: De AMR 4.0

Door de jaren heen is de Affiliate Marketing Revolutie constant verbetert en inmiddels is (in 2020) de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 gelanceerd.

Hier zijn weer alle minpunten die in de AMR 3.0 ontdekt zijn uitgehaald, en daarnaast is er wat extra uitleg toegevoegd aan de onderwerpen die voor veel mensen onduidelijk waren.

Het allermooiste is dat jij altijd van de nieuwste updates blijft profiteren als je de Affiliate Marketing Revolutie eenmaal hebt aangeschaft.

Je hoeft de cursus niet opnieuw aan te schaffen en krijgt gewoon toegang tot de nieuwste versie, zonder extra kosten.

Wie is Jacko Meijaard, de persoon achter de AMR?

De Affiliate Marketing Revolutie is opgericht door een succesvolle affiliate marketeer genaamd Jacko Meijaard. Zelf heeft hij grote successen met affiliate marketing behaald met onder andere zijn website Internetsuccesgids.nl.

Jacko is inmiddels meer dan 10 jaar bezig met het bouwen van winstgevende affiliate websites, en verdient hier vandaag de dag nog altijd veel geld mee. Waar Jacko ooit begon met de droom om €7500 per maand te verdienen, heeft hij dit inmiddels ruimschoots bereikt.

Hij heeft nu wel eens maanden waarin hij maar liefst €50.000 verdient...

Toen hij zelf eenmaal zijn online-passief-inkomen-droom had waargemaakt wilde hij meer. Jacko wist namelijk zeker dat er genoeg andere mensen zijn met dezelfde droom als hem, en dat hij met zijn kennis deze mensen zou kunnen gaan helpen om hetzelfde als hem te gaan bereiken.

Om deze reden heeft hij de Affiliate Marketing Revolutie gelanceerd. Een digitale cursus waarin hij je stap voor stap wilt leren hoe ook jij een winstgevende affiliate website kan opzetten.

Dit is Jacko Meijaard

Hieronder heb ik een video voor je toegevoegd om een goed beeld op te kunnen doen van Jacko als persoon;

https://www.youtube.com/watch?v=7RJcPa4Bk-E&t=349s

Affiliate Marketing Revolutie review: Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik volg Jacko nu al een tijdje en heb verschillende podcasts van hem geluisterd, video’s van hem gekeken, en artikelen over hem gelezen. Ook heb ik natuurlijk zijn cursus gevolgd, en heb ik hier ook al commissies mee weten te verdienen.

Op basis hiervan kan ik dan ook niks anders zeggen dan dat dat Jacko 100% betrouwbaar is.

Als je naar zijn video’s zal kijken kan je denk ik alleen maar tot dezelfde conclusie komen. Wat mij destijds helemaal overhaalde om met de cursus van Jacko in zee te gaan is het artikel op AD.nl wat over hem is gepubliceerd.

Welke resultaten worden er met de Affiliate Marketing Revolutie behaald?

Jacko kan én wil iedereen met de ambitie om geld via internet te gaan verdienen oprecht helpen. En dat dit inderdaad met de Affiliate Marketing Revolutie kan hebben genoeg mensen kunnen ervaren – waaronder ikzelf.

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard zijn dan ook positief.

Naast dat ik hier zelf geld mee verdien ben ik erg onder de indruk over de resultaten die andere mensen met deze cursus behalen. En ik kan je vertellen – er zitten genoeg mensen tussen die hier minimaal €10.000 per maand mee verdienen.

Natuurlijk lukt dit niet zomaar even en moet je er net als Jacko eerst even wat tijd en energie in stoppen. Maar op de lange termijn is het ook voor jou goed mogelijk om zulke bedragen te gaan verdienen

Als jij elke week blijft bouwen en nieuwe dingen blijft leren kan het niet anders dan dat je door de AMR 4.0 geld gaat verdienen…

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!

Ondanks dat ik de Affiliate Marketing Revolutie enkele jaren geleden heb aangeschaft moet ik eerlijk zeggen dat ik al veel langer mijn geld verdien op het internet met affiliate marketing. Voor mij was de AMR dus meer een herhaling van het geen ik al wist.

Zelf beheer ik 17 websites waar ik diverse producten op promoot. Dit varieert van vakanties, verzekeringen en online cursussen. Ondanks dat ik al vele jaren bezig ben, blijft het altijd fijn als ik weer een e-mail ontvang van Daisycon, Tradetracker of Paypro met de tekst: “Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”.

Door mijn ervaring kan ik je juist een eerlijk oordeel geven over wat je in de AMR allemaal gaat leren.

Wat leer je allemaal met de Affiliate Marketing Revolutie?

Nu je weet wie de persoon achter de AMR is en welke resultaten je ermee kunt behalen, wil je vast en zeker nog wat meer weten over de inhoud van de AMR.

De cursus is dus opgebouwd uit verschillende video’s waarin je precies ziet wat je moet doen. Jacko Meijaard legt jou het hele affiliate marketing model in deze video’s persoonlijk uit.

Maar wat leer je nou precies waardoor het voor jou ook mogelijk wordt om met affiliate marketing geld te gaan verdienen? Dat zal ik je in het vervolg van deze review uitleggen door alle modules binnen de Affiliate Marketing Revolutie kort te bespreken…

modules AMR 4.0

Module 1 t/m 3

Zoals je hierboven kunt zien bestaat de Affiliate Marketing Revolutie uit 7 uitgebreide modules. Aan de hand van de afbeelding kun je al een aardig goed beeld opdoen van wat je met de AMR allemaal gaat leren. Toch zal ik dit nog even extra voor je toelichten;

 • In module 1 en 2 leer je eigenlijk alles over de basis van je eigen affiliate marketing website. Hoe kun je een domeinnaam aanmaken, hoe kom je aan een affiliate product, en hoe kan je een website opzetten.

 • Wanneer je website eenmaal staat ga je in de 3e module leren hoe je bezoekers naar je website kan halen. Je leert hoe je in Google gevonden wordt, hoe je een affiliate product op je pagina krijgt, en hoe je kan beginnen met commissies te verdienen.

affiliate marketing beginnen

Module 4 t/m 7

 • Zodra je deze modules gepasseerd bent zal je in module 4 en 5 leren hoe je je website dan precies online krijgt, en hoe je via Google Analytics kunt gaan meten hoeveel mensen je website bezoeken. Vanaf dit moment heb je dus officieel je eigen website online staan!

 • Wat je in module 6 en 7 verder zal gaan leren is hoe je deze website nog sterker kan maken. Bijvoorbeeld door categorieën aan te maken en extra call to actions toe te voegen. Wat je vervolgens als laatst nog leert (één van de belangrijkste dingen) is hoe jij elke week aan je website kan blijven bouwen, om steeds meer bezoekers te krijgen, en na verloop van tijd zo ook meer inkomsten.

Je leert dus echt van alle kanten wat waardoor je met een sterke basis aan je affiliate marketing carrière begint. En dan heb ik je nog niet eens verteld wat je allemaal in de bonus modules gaat leren…

Wat krijg je er naast de trainingsmodules nog meer bij?

Zodra jij besluit om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen zijn de trainingsmodules niet het enige wat je krijgt. Naast de training krijg je namelijk ook toegang tot een forum. En persoonlijk vind ik dit het meest waardevolle van de hele investering…

Ik heb het hier over het Internetsucces forum – wat inmiddels het #1 affiliate marketing forum van Nederland én België is.

Hieronder zie je hoe dit forum eruit ziet en wat je er allemaal kunt vinden;

affiliate marketing revolutie review

De reden waarom ik het forum het meest waardevolle van de hele investering vind is omdat je er hierdoor niet alleen voor staat. Internet marketing is een vak waar je heel moeilijk succesvol mee wordt wanneer je alles zelf moet uitvinden. En dat is precies de reden waarom het Internetsuccesgids-forum is ontstaan!

Op dit forum zitten allemaal gelijkgestemde mensen die net als jou bezig zijn om online succes te behalen door middel van affiliate marketing.

Dit wordt veel makkelijker door elkaar hier en daar een handje te helpen.

Omdat het forum al enige tijd bestaat zijn er genoeg succesvolle mensen te vinden met veel kennis van alles rondom affiliate marketing. Zelf merk ik op het forum dat deze experts je maar al te graag willen helpen.

ISG forum

Op deze manier hoef je er dus niet helemaal zelf achter te komen en heb je altijd hulp achter de hand. Je gaat hierdoor enorm veel tijd (en waarschijnlijk ook geld) besparen – zeker wanneer je als beginner instapt.

Mijn review + ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Ik heb je binnen deze review al redelijk wat hints gegeven van wat ik van de Affiliate Marketing Revolutie vind. Over het algemeen heb ik dus veel positieve ervaringen met deze cursus.

Maar ook de Affiliate Marketing Revolutie is natuurlijk niet perfect, hoewel dat misschien wel zo lijkt op basis van deze review.

Tijdens het volgen van de cursus heb ik namelijk ook zeker wel een aantal minpunten ervaren. Om je zelf een goede afweging te laten maken tussen de plus- en minpunten heb ik hieronder een handig overzicht voor je toegevoegd…

De pluspunten van de AMR 4.0

 • Overzichtelijk en helder – alles wordt stapsgewijs uitgelegd aan de hand van duidelijke video’s
 • Uitgebreid en waardevol – inclusief de bonus modules bestaat de AMR uit maar liefst 68 waardevolle video’s
 • Geschikt voor iedereen – de cursus is zeer toegankelijk en je hebt er geen technische kennis voor nodig
 • Up-to-date – de AMR wordt constant bijgewerkt waar je altijd gratis van blijft profiteren
 • Altijd hulp – met het forum heb je altijd een mogelijkheid om hulp te krijgen en krijg je antwoord op al je vragen
 • Een top mentor – naast dat Jacko een zeer inspirerend persoon is, is hij ook nog eens heel behulpzaam en eerlijk

De minpunten van de AMR 4.0

 • Taalfouten en versprekingen – niet alle video’s zijn even foutloos opgenomen, er zitten hier en daar wat taalfoutjes in
 • Eigen onderzoek noodzakelijk – ondanks het uitgebreide infopakket zijn er toch dingen die je zelf moet gaan uitzoeken
 • Tijdrovend – om succesvol te worden met affiliate marketing zul je er wel wat tijd in moeten steken, zeker aan het begin
 • Niet geschikt voor opgevers – wanneer je na een maand al opgeeft wanneer resultaten uitblijven kan je er beter niet aan beginnen

Je ziet dus dat er wel degelijk een paar minpuntjes te ontdekken zijn. Het is belangrijk om jezelf af te vragen of één van deze minpunten voor jou een obstakel gaat vormen.

Als je niet bereid bent om elke dag een uurtje aan je business te werken, dan zal ik je de AMR niet aanraden.

Maar als jij zeker weet dat deze minpunten jou niet van je droom afhouden om geld via internet te gaan verdienen, kan ik je alleen maar adviseren om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Wat zijn de ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Om een beter beeld te krijgen van wat de Affiliate Marketing Revolutie jou kan brengen heb ik gezocht naar de ervaringen van andere gebruikers.

Ervaringen Affiliate Marketing Revolutie

De conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie op basis van deze review…

Je kan waarschijnlijk wel raden of dit een positieve of negatieve conclusie gaat worden…

Ondanks de paar minpuntjes die ik binnen de Affiliate Marketing Revolutie ervaren heb, kan ik ook eigenlijk alleen maar positief zijn. De cursus is op zichzelf al zeer uitgebreid en leert je alles wat je nodig hebt om succesvolle affiliate sites te kunnen bouwen.

Als je hier dan nog het forum aan toevoegt heb je naar mijn mening echt goud in handen. Je hebt zo namelijk altijd hulp achter de hand waardoor je zeker weet dat je nergens vast kunt lopen.

Ik ben ervan overtuigd dat ECHT IEDEREEN met deze cursus geld op het internet kan gaan verdienen.

Maar je moet dan wel echt serieus met deze cursus aan de slag gaan en er tijd voor vrijmaken.

Maar ondanks dat ik zo enthousiast ben over de AMR, kan jij hier misschien toch anders over denken. De vraag ‘Of de Affiliate Marketing Revolutie het geld waard is?’ – laat ik je na het lezen van deze review dan ook liever zelf beantwoorden.

Natuurlijk is het dan wel zo handig om te weten hoeveel je dan precies betaalt…

Bestel de Affiliate Marketing Revolutie vanuit deze review nu tijdelijk met 84% korting!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen… Je betaalt voor de Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk slechts €47!

Dit komt omdat de AMR op dit moment tijdelijk tegen 84% korting wordt aangeboden, waar de originele prijs dus maar liefst €297 is.

Persoonlijk vind ik deze investering van €47 echt een lachertje als je ziet wat je ervoor terug kan krijgen. Als je serieus met deze cursus bezig gaat zal je dit geld er namelijk dubbel en dwars uit gaan halen…

Eigenlijk vind ik dat eigenlijk iedereen die geld op het internet wilt gaan verdienen zonder nadenken deze investering zal moeten maken. Er is op het internet volgens mij bijna geen goedkopere kans te vinden om online geld te gaan verdienen.

30 dagen geld terug garantie

Stel dat jij na je eerste maand de Affiliate Marketing Revolutie dan toch echt niets vind (wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, dan is er zelfs nog een 30 dagen geld terug garantie.

Maar voor degenen die het echt willen en er elke week mee bezig blijven liggen er zonder twijfel hele mooie dingen te wachten!

Als jij denkt dat je onder deze categorie valt dan staat je nog maar één ding te doen…. Begin via de knop hieronder met de Affiliate Marketing Revolutie en begin direct met bouwen aan een passief inkomen! VEEL SUCCES!!

Affiliate Marketing Revolutie

Nu 84% korting op de AMR

Begin nu met de Affiliate Marketing Revolutie en bespaar maar liefst 84%