review - affiliate marketing in 10 dagen

Mijn review van de ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ cursus van Paco Vermeulen.

review - affiliate marketing in 10 dagen

Laatste update 1 november 2021

Zit jij eraan te denken om de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen aan te schaffen? Waarschijnlijk wel – anders was je logischerwijs niet bij deze review uitgekomen ;-).

Zelf heb ik deze cursus kortgeleden ook aanschaft waardoor ik je er alles over kan vertellen. De cursus heeft naar mijn mening zowel plus- al minpunten, waardoor ik heb besloten om hier een uitgebreide review over te schrijven. Hiermee hoop ik jou een goed en eerlijk beeld te kunnen geven, zodat je precies weet wat je kan verwachten én zelf de beslissing kan maken of dit je geld waard is.

Ik zal mijn ervaringen aan je onthullen en vertellen of deze cursus de beloftes die vooraf worden gedaan allemaal waarmaakt. Worden er bijvoorbeeld geen misleidende verkooptrucjes gebruikt waardoor je achteraf spijt krijgt van deze investering?

En waarom zou je deze (vrij dure) affiliate marketing cursus eigenlijk aan willen schaffen terwijl er goedkopere alternatieven zijn? Ook dat ga ik je precies uitleggen door een heldere vergelijking met andere cursussen te maken.

Dus als jij benieuwd bent naar alle plussen, minnen en onderdelen van deze cursus, raad ik je aan om snel verder te lezen!

Inhoudsopgave

Hoe je deze review het best kan lezen…

Wanneer je actief overweegt om Affiliate Marketing in 10 dagen aan te schaffen…

 • Sla het onderdeel ‘Voor wie is deze cursus geschikt en voor wie zeker niet?’ dan zeker niet over
 • Besteed extra aandacht aan het onderdeel plus- en minpunten om een goede afweging te kunnen maken
 • Lees de veel gestelde vragen dan ook zeker even door. Je haalt hier vast en zeker nog wat waardevolle info uit.

Wanneer je niet actief overweegt om Affiliate Marketing in 10 dagen’ aan te schaffen en gewoon nieuwsgierig bent…

 • Lees dan niet alle details maar probeer een algemeen beeld van deze cursus op te doen
 • Voel je vrij om alleen de koppen of de paragrafen die jij interessant vindt door te lezen
 • Ga eventueel direct naar de conclusie om in korte samenvatting alles over dit product te ontdekken

Wat je na het lezen van deze review allemaal hebt ontdekt…

 1. Wat de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus is en voor wie deze cursus geschikt is
 2. Welke kennis je allemaal gaat opdoen en uit welke onderdelen de cursus precies bestaat
 3. Waarom deze cursus uniek is ten opzichte van andere affiliate marketing cursussen
 4. Wat de achtergrond van Paco Vermeulen is en waarom hij deze cursus op de markt heeft gebracht
 5. Of de cursus alle beloftes waarmaakt die op de verkooppagina worden gedaan…
 6. Wat de pluspunten van Affiliate Marketing in 10 dagen zijn – maar ook wat de mindere kanten zijn…
 7. Welk bedrag je voor de cursus betaalt en of dit het eigenlijk wel waard is….
 8. Welke vragen er het meest worden gesteld en wat de antwoorden hierop zijn

Over de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus

Laten we bij het begin beginnen. Misschien ben je al enigszins bekent met de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus, wanneer je voor deze review de verkooppagina hebt gelezen.

Hoogstwaarschijnlijk heb je dan ook de introductievideo al eens gezien. Hierin legt Paco zelf duidelijk uit wat je van zijn cursus kan verwachten.

Heb je deze nog deze nog niet gezien? Dan raad ik je aan om hier eerst even 2 minuten voor vrij te maken…

Affiliate Marketing in 10 dagen

Zelf kwam ik 2 weken geleden (vanaf 13 oktober 2020 gezien) voor het eerst op de verkooppagina en bij deze video terecht. Via het affiliate netwerk waarbij ik ben aangesloten (PayPro) zag ik dit product voorbij komen, en vanuit mijn nieuwsgierigheid kon ik het niet laten om er eens naar te kijken.

Ik ging er vanuit dat ik het product niet zou aanschaffen omdat ik al andere affiliate marketing cursussen (zoals de Affiliate Marketing Revolutie) had gevolgd. Het leek mij dus niet nodig om nog een andere cursus te gaan volgen. Omdat ik naar mijn mening het meeste over affiliate marketing wel had geleerd…

Waarom ik Affiliate Marketing in 10 dagen heb aangeschaft

Maar toen ik op de verkooppagina uitkwam was ik binnen 5 seconden van gedachte veranderd. Ik ontdekte namelijk dat de manier waarop Paco als affiliate bezig was, nog niet eens in de buurt kwam van mijn eigen werkwijze.

Hij werkte op een manier waar 99% van de affiliates (waaronder ikzelf) nog onbekend mee waren. En ik wist dat hij hier resultaten mee boekte waar 99% van alle andere affiliates alleen maar van konden dromen…

Toevallig kende ik Paco namelijk al van het Internetsuccesgids forum. Waarop hij één van de weinige is die regelmatig dit soort resultaten deelde;

Affiliate Marketing in 10 dagen

Toen ik erachter kwam dat hij dit product heeft ontwikkeld ging mijn nieuwsgierigheid dan ook x5. Want wat deed Paco nou anders dan andere affiliates waardoor hij dit soort belachelijke resultaten behaalde? En hoe mooi is het dat hij nu een cursus heeft ontwikkeld waarin hij dit allemaal gaat onthullen!

Ik wilde niets liever dan erachter komen wat hij nou anders deed en wat het geheim achter zijn succes is. Maar voordat ik ook maar één cent in zijn cursus had geïnvesteerd kreeg ik daar al vrij snel een beeld van toen ik zijn verkooppagina doorlas…

Wat is de ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ cursus?

Toen ik de inhoud van zijn cursus ontdekte werd mij namelijk direct duidelijk dat Paco het affiliate spel op een ander ‘level’ speelde;

inhoud affiliate marketing in 10 dagen

Wat bedoelde hij met de ‘geld-lekken’ in affiliate tracking? Wat zijn click tracking tools? En wat is ‘link cloaking? Dacht ik…

Ik had hier dus geen idee van, terwijl ik al toch echt al tientallen artikelen over affiliate marketing heb gelezen…

Omdat Paco goed besefte dat dit voor veel mensen die zich met affiliate marketing bezighouden een blinde vlek is, heeft hij dan ook besloten om zijn unieke kennis via ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ aan te bieden.

In deze cursus neemt Paco je in 10 dagen mee langs zijn successtrategieën als affiliate, die hij in een uitgebreide videotraining aan de hand van praktische voorbeelden met je deelt.

Voor wie is deze cursus geschikt en voor wie zeker niet?

Voordat ik je verder in deze review meeneem leek het me wel zo handig om te bespreken voor wie Affiliate Marketing in 10 dagen eigenlijk geschikt is – en voor wie zeker niet. Als je de verkooppagina hebt gelezen, dan weet je hier als het goed is wel al het een en ander over. Aan het begin van de pagina wordt dit namelijk in een mooi overzicht aan je gepresenteerd.

Heb je dit nog niet gezien? Dan raad ik je aan om hier eerst eens naar te kijken. Via deze link kun je direct naar het begin van de verkooppagina gaan.

Ook heb ik zelf nog even op een rijtje gezet voor wie ik denk dat deze cursus zeer geschikt is – en voor wie juist niet;

Affiliate Marketing in 10 dagen is zeer geschikt voor….

 • Alle affiliate marketeers die op dit moment al één of meerdere website online hebben staan maar te weinig commissies scoren
 • Iedereen die iets met affiliate marketing te maken heeft en het vak veel diepgaander wil ontdekken
 • Mensen die al weten hoe je een website kan bouwen maar nog niet weten hoe ze deze (extreem) winstgevend kunnen maken
 • Alle cursisten die de Affiliate Marketing Revolutie hebben gevolgd en klaar zijn voor het ‘next level’ met hun business

Affiliate Marketing in 10 dagen is zeker niet geschikt voor…

 • Mensen die nog geen eigen website hebben en ook niet weten hoe ze deze kunnen bouwen. (kijk in dit geval eerst een naar de Affiliate Marketing Revolutie)
 • Affiliate marketeers die wel willen groeien met hun business maar niet bereid zijn nieuwe dingen te leren – én vooral ook te doen

Wat ga je in hoofdlijnen leren door deze cursus?

Op dit punt in deze review weet je dus in ieder geval dat je met Affiliate Marketing in 10 dagen een nieuwe kijk op affiliate marketing krijgt. Je ontdekt kennis en informatie die voor 99% van de affiliates onbekend is, en de kans is groot dat dit dus ook voor jou geldt…

Hieronder ga ik aan je onthullen wat je na het volgen van deze cursus allemaal hebt geleerd. Maar vooral ook wat je via andere affiliate marketing cursussen niet leert. Je ziet eerst een afbeelding vanuit de cursus zelf en daaronder geef ik hier in eigen woorden een toelichting op;

lessen affiliate marketing in 10 dagen
 1. Hoe het affiliate marketing speelveld eruit ziet; waar moet je rekening mee houden en wat zijn de voor-en nadelen voor jou als affiliate marketeer.
 2. Wat de ‘geld-lekken’ binnen affiliate marketing zijn; hoe je deze ‘lekken’ omzeilt door o.a. gebruik te maken van click tracking tools en link cloaking.
 3. Welke essentiële spelregels je moet kennen; wat er juridisch (en ethisch) wel en niet kan en waarom je beter een ‘zichtbare’ affiliate kan zijn.
 4. Waarom er maar enkele ’top-affiliates’ zijn en welke rol het 10x principe hierbij speelt; waarom sommige nooit veel commissies scoren en anderen wel.
 5. Hoe ‘Story Selling’ je website op een nieuw level gaat laten converteren; hoe er veel minder kliks naar je site verloren gaan en je past echt veel verdient.
 6. Welke product je het best kan promoten en hoe je echte ‘winners’ vindt; welke producten het meest interessant en voor jou persoonlijk het beste zijn.
 7. Hoe een goed stuk content eruit ziet en je hoger scoort in Google; praktische templates voor winnende content en geheime SEO tips die het verschil maken.

Wie is Paco Vermeulen – de maker van de cursus?

Hier en daar heb ik je door mijn review heen al wat dingen over Paco Vermeulen – de man achter de Affiliate marketing in 10 dagen cursus verteld. Als het goed is weet je al dat hij zelf een affiliate is, en dat de resultaten die hij boekt er niet om liegen.

Paco Vermeulen is inmiddels al 12 jaar als online ondernemer actief. Hij heeft zich met tientallen verschillende dingen op het gebied van online geld verdienen bezig gehouden, waardoor hij een breed pakket aan kennis en ervaring over internet marketing heeft opgedaan.

Doordat Paco bleef groeien en telkens nieuwe dingen probeerde, kan hij vandaag de dag zijn gezin onderhouden met volledige passieve online inkomsten.

Het grootste deel van deze inkomsten komt vanaf zijn affiliate projecten. De meeste websites die hij heeft zijn Engelstalig, waardoor hij internationaal als affiliate kan opereren.

Met deze websites verdient hij dus duizenden euro’s per maand, en heeft hij naar eigen zeggen zelfs een keer €2650 op een dag verdient.

Paco is iemand die (volgens zijn verkooppagina) energie krijgt van het ontwikkelen van nieuwe producten. Tijdens het volgen van zijn cursus merkte ik aan alles dat dit inderdaad zo is. Je merkt echt dat hij een passie heeft voor hetgeen wat hij vertelt én ook dat hij er aardig wat verstand van heeft.

foto Paco Vermeulen
Foto van Paco uit de introductievideo van Affiliate Marketing in 10 dagen

Ook staat hij met zijn bedrijf Seedr BV. netjes ingeschreven bij de Kvk. Hierbij staat ook aangegeven dat hij online educatie aanbied, zoals je uit de afbeelding hieronder kan aflezen. Paco Vermeulen is dan ook zeker betrouwbaar – daar valt niet over te twisten.

Misschien dat je ook wel eens van zijn andere ondernemingen – PianolesOnline.com of InterestExplorer hebt gehoord? Dan is de kans heel groot dat je Paco al kende voor het lezen van deze review ;-).

Mijn review van de ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ cursus

Toen ik aan Affiliate Marketing in 10 dagen begon was ik erg enthousiast ook al wist ik nog niet eens wat ik precies kon verwachten. Ik stelde mezelf de vraag: Zijn er echt belangrijke dingen die ik als affiliate altijd over het hoofd heb gezien en geheimen die alleen de top-affiliates kennen?

Op basis van termen als affiliate ‘geld-lekken’ / click tracking / en ‘story-selling’ – die ik op de verkooppagina tegenkwam, ging ik er vanuit van wel. Toch kon ik het me bijna niet voorstellen dat er bepaalde dingen zijn die het verschil tussen een inkomen van €100 en €10.000 per maand kunnen maken…

Maar op de 2e dag was ik al compleet van mening veranderd en zag ik ‘het licht’. Er waren toch echt een hoop dingen waar ik nog niks vanaf wist waardoor ik geen duizenden euro’s met mijn affiliate business verdiende. Dat was helaas de keiharde waarheid….

affiliate marketing in 10 dagen review - 10x principe

Waarschijnlijk kun je op basis van het eerste deel van deze review al raden dat ik aardig positief ben over de ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ cursus van Paco. Het volgen van deze cursus heeft tot veel nieuwe inzichten geleid en geheimen over affiliate marketing onthult die ik nog nooit ergens was tegengekomen.

En als je alert bent geweest op de verkooppagina dan heb je misschien ook daar al ontdekt wat ik van de cursus vond ;-).

testiomonial-Quinten-affiliate-markeitng-in-10-dagen

Maar niks is perfect. Ook ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ niet. Want ondanks dat ik veel pluspunten tijdens het volgen van deze cursus heb ervaren, zijn er ook zeker wel wat dingen die ik er minder aan vond. Wat de plus- en minpunten precies zijn? Dat ga je hieronder ontdekken…

De pluspunten

✅ Uniek en onderscheidend;

De cursus biedt unieke informatie die je op het internet of in andere affiliate marketing cursussen niet snel zal terugvinden.

✅ Uitgebreid en waardevol;

Aan de hand van uitgebreide video’s wordt een breed pakket aan waardevolle tips, informatie, en inspiratie aan je gepresenteerd.

✅ Helder en toegankelijk;

Paco legt alles op een duidelijke en begrijpelijke manier aan je uit. Aan de hand van de Powerpoint die hij gebruikt is alles makkelijk te volgen.

✅ Praktische voorbeelden;

In elke les worden veel mooie voorbeelden gebruikt waardoor je naast de informatie die je krijgt ook echt ontdekt hoe je dit in de praktijk toepast.

✅ Handige tools en templates;

Binnen de cursus worden een aantal handige (gratis) tools aan je onthult. Ook krijg je templates van Paco voor het schrijven van winnende content aangereikt.

De minpunten

❌ Niet alles wordt heel diepgaand behandeld;

Er zijn bepaalde onderdelen die best lastig kunnen zijn, en niet echt diepgaand worden behandeld. Hierdoor mis je soms wat info om echt goed aan de slag te kunnen.

❌ De 10 dagen zijn een beetje ongelijk verdeeld;

Als je de 10 dagen volgens de planning die Paco je aanreikt volgt, dan wordt er de ene dag veel meer van je gevraagd dan de ander. Natuurlijk ben je vrij om de cursus in eigen tempo te volgen. Maar volg je de 10 dagen volgens plan dan zitten er soms drukke dagen voor je bij…

❌ Weinig aandacht voor copywriting;

Ondanks dat er wordt gesproken over het schrijven van winnende content, mis ik hierbij nog wel een belangrijk stukje copywriting. Ik weet dat dit ook een hele belangrijke rol kan spelen om voor verkopende teksten te zorgen. Dus hier had naar mijn mening nog wel wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.

Conclusie van de ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ cursus

Zoals je in het vorige deel van mijn review merkte kent de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus zowel plus- als minpunten.

Iedereen die iets met affiliate marketing te maken heeft kan via deze cursus veel unieke kennis opdoen, en praktische voorbeelden + templates gebaseerd op succesvolle strategieën van top-affiliates krijgen aangereikt. Alle informatie wordt daarnaast op een heldere manier aan je uitgelegd, waarbij veel waardevolle tips en tricks aan je worden onthult.

affiliate marketing in 10 dagen - vind jouw winnende product module

Toch kent de cursus ook zeker een aantal minpuntjes. Zo wordt niet elk onderdeel heel diepgaand behandeld waardoor extra onderzoek nodig is om bepaalde technieken echt goed toe te kunnen toepassen. Ook vind ik persoonlijk dat er een stukje copywriting mist binnen de onderdelen waarin het schrijven van winnende content wordt behandeld.

Maar wanneer ik deze minpuntjes afweeg tegen de waarde die deze cursus biedt, dan kan ik eigenlijk alleen maar tot de conclusie komen dat dit een geweldige cursus is voor iedere affiliate marketeer. Zeker als je echt een grote stap voorwaarts wilt maken met je websites(s) die nu al online staat(n).

Alleen inzicht in het 10x principe kan voor iedereen al een enorm verschil maken. En door de praktische manier waarop Paco dit in zijn cursus uitlegt kun je hier als affiliate dezelfde dag nog mee aan de slag.

Maakt de cursus alle beloftes die op de verkooppagina worden gedaan waar?

Om zijn product aan de man te brengen heeft Paco – net als elke andere online marketeer – een uitgebreide verkooppagina geschreven. Op basis van mijn eigen ervaringen weet ik dat dingen op deze pagina’s nog wel eens mooier worden gemaakt dan ze zijn.

Daarom heb ik ook de verkooppagina van Paco voor jou eens onder de loep genomen. Vooral het rijtje onderaan bij de koopknop viel mij op omdat Paco hier duidelijke beloftes aan je doet;

affiliate marketing in 10 dagen review - beloftes op verkooppagina

Dat zijn cursus deze 3 punten waarmaakt kan ik eigenlijk alleen maar bevestigen. Je krijgt inderdaad 5+ uur aan videolesmateriaal en er zijn diverse pdf bestanden die je kan downloaden. Of er updates zijn en je levenslang toegang houdt is natuurlijk lastig te zeggen, daar komen we helaas pas in de toekomst achter 🙂

Dat de cursus je een doelgericht actieplan biedt om binnen 10 dagen je eerste winstgevende affiliate content te publiceren is ook zeker niet gelogen. Als je zelf actief aan de slag gaat met de informatie die Paco je geeft, dan heb je na 10 dagen een stuk content gepubliceerd wat veel commissies kan gaan opleveren.

Hiermee kan ik ook al meteen een klein beetje de laatste belofte bevestigen. Na het volgen van deze cursus beheers je namelijk zonder twijfel de onbetaalbare skill om geld te verdienen zonder je tijd in te ruilen. Paco laat je al zijn technieken zien waarmee hij zelfs duizenden euro’s per maand verdient, en omdat hij zelfs zijn eigen websites als voorbeeld gebruikt hoef je dit eigenlijk alleen nog maar na te apen ;-).

sneak preview laatste module affiliate marketing in 10 dagen
Een sneak preview uit de laatste module…

Natuurlijk worden er nog veel meer beloftes gedaan, maar als ik deze allemaal langs zou gaan kan ik nog wel 1000 woorden aan deze review plakken. In één samenvatting kan ik eigenlijk zeggen dat Paco in tegenstelling tot andere verkopers niet echt overdrijft – en ook zeker geen valse beloftes maakt.

Vooral dit stukje vind ik erg eerlijk van hem;

Hij had dit ook mooier kunnen maken dan het is, maar hij geeft gewoon aan wat het meest realistisch is.

Is de cursus het geld wat je ervoor betaald waard?

Zoals je misschien al weet betaal je voor Affiliate Marketing in 10 dagen een bedrag van €197.

En wanneer je dit nog niet wist, heb ik dat bij deze aan je onthult ;-).

Of de cursus deze investering waard is kan ik eigenlijk heel kort over zijn: Dat is die zeker.

Eerlijk gezegd vind ik het bedrag zelfs aan de lage kant als je kijkt naar hoeveel waardevolle kennis je eruit kan halen. Kennis waarmee je letterlijk x10 kan gaan met je omzet – tenminste wanneer je er actief mee aan de slag gaat…

Wanneer je even op een dood spoor was beland, is dit naar mijn mening dé cursus om je affiliate business nieuw leven in te blazen. Als je hierdoor duizenden euro’s aan commissies gaat scoren (wat op lange termijn dus goed mogelijk is) dan is de investering van €197 natuurlijk een lachertje geweest ;-).

Maar hierbij wil ik dus nogmaals benadrukken dat de cursus het geld wel alleen waard is als je bereid bent nieuwe dingen in je business te gaan doen. Met de nadruk op DOEN – want als je je alleen maar een beetje laat inspireren dan heb je er natuurlijk nog niks aan.

Hoe kan ik Affiliate Marketing in 10 dagen kopen en welke garantie heb ik?

Ik hoop dat je op dit punt in mijn review inmiddels een goed beeld van de Affiliate marketing in 10 dagen cursus hebt opgedaan. En dat je een keuze hebt kunnen maken of de investering het voor jou wel of niet waard is.

Want natuurlijk kan ik wel vinden dat deze cursus het geld meer dan waard is, maar uiteindelijk is de beslissing om hierin te investeren volledig aan jou.

Mocht je toch nog een beetje twijfelen dan wil ik ook nog even benadrukken dat er de eerste 14 dagen na aanschaffen garantie op de cursus zit. Stel dat hij dan toch blijkt tegen te vallen, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je geld terug te vragen.

Let er hierbij wel op dat deze garantie vervalt wanneer je module 5 bent gepasseerd! Ik denk dat Paco dit op deze manier heeft gedaan, omdat hij bang is dat mensen anders na 10 dagen gewoon hun geld terug vragen. Wat natuurlijk goed mogelijk is :-).

Heb je tijdens het lezen van mijn review besloten om Affiliate Marketing in 10 dagen aan te schaffen? Dan kun je je via de knop hieronder aanmelden!

Veel gestelde vragen over ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’

Om deze review af te sluiten wil ik nog een aantal veel gestelde vragen over Affiliate Marketing in 10 dagen behandelen. Ik denk dat het zeker waardevol kan zijn om deze vragen eens door te lezen. Er staan nog wat dingetjes in die ik niet eerder benoemd heb…

Gaat de prijs van Affiliate Marketing in 10 dagen in de toekomst nog dalen/stijgen?

Nee, daar ga ik niet vanuit. Omdat deze cursus net nieuw is ga ik er vanuit dat de prijs voorlopig hetzelfde zal blijven.

Hoe kan ik Affiliate Marketing in 10 dagen opzeggen?

Ben je niet langer dan 14 dagen bezig en heb je minder dan 5 modules gevolgd? Dan is het mogelijk om het gehele aankoopbedrag van de cursus terug te vragen.
Stuur hiervoor even een mailtje naar support@in10dagen.nl, inclusief je reden van opzeggen. Als het goed is zorgt Paco er dan voor dat het geld binnen een paar dagen weer op je rekening staat ;-).

Is het mogelijk om Affiliate Marketing in 10 dagen met extra korting te bestellen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Het bedrag staat echt vast en ik weet dat Paco geen samenwerkingen met andere websites voor het verstrekken van korting heeft.
Maar zoals ik al zei is de kans groot dat je de investering dubbel en dwars gaat terugverdienen. Dus persoonlijk denk ik dat een korting daarom een beetje overbodig is, als je kijkt naar wat je allemaal voor dit bedrag kan terugkrijgen.

Zo dat was mijn review over de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen. Ik hoop dat je het een waardevolle review vond en ik heb kunnen helpen bij het maken van een overwogen beslissing.

Voordat je deze pagina verlaat zou ik het leuk vinden als je hieronder een reactie over mijn review achterlaat :-). Wat vond je er goed aan – of misschien juist minder? En zijn er dingen die je eigenlijk nog miste en je graag zou willen weten? Ik hoor het graag van je via de reacties hieronder ;-).