Boyd Hoek

Boyd Hoek – Review en Ervaringen [2022] Is hij betrouwbaar of scam?

Boyd Hoek

Boyd Hoek

Boyd Hoek

Je hebt zijn naam vast wel eens voorbij zien komen. Boyd Hoek is een businessman die overal te zien is. Zo heeft hij zijn eigen bedrijf, een eigen cursus die hij online aanbiedt, een Instagram pagina met veel volgers en een YouTube account met duizenden abonnees waar hij zijn kennis deelt.

Zijn bedrijf genaamd SMMB, staat voor Social Media Marketing Business. Daarnaast adverteert hij voor zijn betaalde SMMB Masterclass. Wat houdt deze training precies in? Hoe heeft hij op zo’n jonge leeftijd een grote business kunnen opbouwen? Hoe kan hij meer dan 10.000 euro per maand verdienen en op Bali wonen?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Veel mensen komen Boyd’s advertenties online tegen en geloven er niets van. Hoe kan zo’n jonge man zoveel geld verdienen en denken dat zijn masterclass een scam is. Veel mensen denken namelijk dat zijn cursus voor bijna 1000 euro oplichterij is. Denk jij er hetzelfde over? Lees dan snel verder!

In deze review krijg je antwoord op de volgende vragen:

✅ Wie is Boyd Hoek?

✅ Is Boyd Hoek betrouwbaar of scam?

✅ Wat is de SMMB Masterclass?

✅ Voor wie is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek?

✅ Wat zijn de ervaringen met Boyd Hoek?

Inhoudsopgave

Achtergrond Boyd Hoek

Boyd Hoek is het grote brein achter SMMB, maar wie is hij eigenlijk? Boyd Hoek werd op 28 april 1999 in Castricum geboren. Hij vertelt dat hij geen gemakkelijke jeugd heeft gehad. Door de scheiding van zijn ouders werd hij zeer onzeker.

Hij had moeite mee te komen op school en heeft daardoor vroegtijdig zijn school verlaten. Gelukkig heeft hij zijn leven compleet kunnen omdraaien. Hij startte met zijn marketing bureau Digital Presence, maar is daar mee gestopt om zich volledig te gaan richten op zijn volgende bedrijf.

Nadat hij van zijn middelbare school ging, heeft hij binnen twee jaar zijn eigen business opgezet, wat een indrukwekkende stap is geweest. En dat zonder enige relevante werkervaring! Door zijn eigen Social Media Marketing Bureau en de betaalde masterclass die hij online aanbiedt, verdient hij veel geld en woont hij tegenwoordig op Bali. De grote vraag is hoe hij dit zo snel heeft kunnen opzetten op zo’n jonge leeftijd? 

Boyd Hoek

Verdienmodel Boyd Hoek 

Je ziet Boyd Hoek vooral voorbij komen in diverse advertenties op verschillende online platforms. Hij beweert met zijn SMMB meer dan tienduizend euro per maand te verdienen. Hij biedt een gratis webinar aan waarin hij eerlijk en open zijn verdienmodel uitlegt.

Aan het einde van dit webinar biedt Boyd vervolgens zijn betaalde SMMB Masterclass aan. Maar hoe verdient Boyd nu precies zijn geld en wat is het verdienmodel wat hij gecreëerd heeft? Hij creëert en beheert social media advertentie campagnes voor het midden- en kleinbedrijven.

Door deze advertenties werven deze bedrijven dus extra klanten en verdienen ze meer. Hoe meer extra klanten en inkomsten het bedrijf hierdoor ontvangt, hoe meer Boyd kan vragen voor zijn SMMB-business.

Vaak lopen deze advertentie campagnes voor een langere periode door. Hierdoor blijft er geld binnenstromen. De advertenties leveren zoveel nieuwe klanten op, dat bedrijven Boyd tussen de 1000 en 2000 euro betalen voor advertenties.

Hij zet funnels voor de bedrijven op. Zo kan hij dus meerdere campagnes tegelijkertijd opzetten voor meerdere bedrijven en zo heeft hij dus meerdere klanten die geld binnen brengen. Klinkt dit interessant? Dan is de SMMB Masterclass wellicht iets voor jou!

Wat is de SMMB Masterclass? 

De SMMB Masterclass is de training die Boyd Hoek aanbiedt. Hierbij word je begeleidt door de verschillende stappen van zijn Social Media Marketing Bureau. Alles wat je moet weten komt hierin voorbij. De SMMB Masterclass bestaat uit 6 modules die uit meerdere video’s bestaan. De lessen duren ongeveer één uur. De masterclass is op te delen in twee delen. 

 • Het eerste gedeelte gaat over de aan te leren skills. Dus hoe zet je een social media campagne op? Hoe maak je gebruik van funnels? Hoe werf je nieuwe klanten? Dit zijn vaardigheden en skills die je moet aanleren om bedrijven binnen te halen. Alleen met de juiste skills kun jij de bedrijven helpen om nieuwe klanten te werven. 
 • Het tweede gedeelte gaat specifiek over de werving van klanten. Dus hoe bereik je klanten met je advertenties? Boyd Hoek legt in zijn masterclass vooral de focus op sales calls. Dit is volgens hem de meest efficiënte manier om hoogwaardige klanten binnen te halen. Dit is iets waar veel bedrijven je veel geld voor willen betalen. Daarnaast leer je in de SMMB Masterclass ook manieren om je bedrijf op te schalen wanneer je je eerste successen hebt behaald. 
SMMB Masterclass

Inhoud SMMB Masterclass 

Nu de grote vraag: wat kun je precies verwachten van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek? Voordat je je geld gaat investeren in deze cursus wil je wel weten wat je kunt verwachten en wat de cursus precies inhoudt.

De masterclass is opgedeeld in 6 weken en in 6 modules. Het is aan te raden om de cursus dan ook in 6 weken te voldoen, maar je kunt dit natuurlijk op je eigen tempo volgen. Probeer het in ieder geval niet veel sneller dan 6 weken te doen, je moet rustig de tijd nemen om alle informatie in je op te nemen. Zorg dat je alle theorie goed begrijpt, voordat je zelf de theorie gaat toepassen in de praktijk. 

Verschillende modules in de SMMB Masterclass

 • Module 1: Fundering leggen

In de eerste week krijg je een introductie over wat je kunt verwachten en gaat doen in de masterclass. Welk verdienmodel gaat er behandeld worden en hoe steekt deze markt in elkaar? Boyd legt in deze module precies uit hoe de rest van de cursus eruit gaat zien en spreekt in deze video ook over de mindset die je nodig hebt voor SMMB. 

 • Module 2: Resultaten behalen

In week 2 vertelt Boyd over alle onderdelen die te maken hebben met clickfunnels, de Zapier app en het opzetten van ads. Daarnaast bespreekt Boyd ook 3 blauwdrukken voor de marketing voor drie diverse doelgroepen, zoals de fitness industrie, tandartsen en restaurants. In deze module wordt direct veel besproken, dus dit kan een relatief zware week zijn met veel informatie die je moet verwerken. 

 • Module 3: Je eerste klanten

In de derde week ga je aan de slag met het opzetten van je eigen bedrijf en hoe je je eerste klanten krijgt. Daarnaast vertelt Boyd ook over hoe je zeker weet dat je al je potentie maximaal benut. Deze week heeft wat minder video’s en gaat al meer de praktische kant op. 

 • Module 4: Sales

In week 4 wordt een zeer belangrijk onderwerp besproken, namelijk hoe je sales maakt. In deze week legt Boyd uit hoe je cold calls tot een positief einde brengt. Dit is een moeilijke uitdaging, maar gelukkig wordt er in deze module een krachtige formule voorgelegd waarmee je makkelijk klanten binnenhaalt. Daarnaast wordt er in deze module ook meer uitgelegd over hoe je leads genereert via social media.

Boyd vertelt over zijn persoonlijke ervaringen met sales en hij besteedt ook aandacht aan salesmeetings met klanten. Hoe maak je een connectie met een klant en hoe onderhoud je deze relatie? Deze module zou voor iedere ondernemer erg leerzaam zijn om te volgen, deze onderwerpen zijn namelijk toepasbaar in elke branche. 

 • Module 5: Systemen en processen

In de vijfde week ga je veel aandacht besteden aan het optimaliseren van je bedrijf. Als het goed is, heb je in de afgelopen weken veel informatie opgedaan die je nu kan gaan toepassen. In deze module vertelt Boyd hoe je ervoor kan zorgen dat je administratieve lasten tot een minimum kan beperken. Ook leer je in deze week hoe je extra klanten kan binnen halen en dat je alle klanten een gelijke waarde kan bieden.

In deze module wordt extra veel aandacht besteedt aan het onderhouden van een goede relatie met je klant. Het gaat namelijk veel verder dan enkel een contract binnen halen. Zo lang je de relatie niet goed onderhoudt en goed werk blijft leveren, is de klant namelijk ook zo weer weg. Boyd legt de nadruk op een langdurige en goede klantenbinding in deze module van de SMMB masterclass. Alleen zo kun je ook op een gegeven moment je prijzen verhogen. 

 • Module 6: Passief maken en schalen

In week 6 krijg je informatie van Boyd over hoe je goede freelancers kan vinden en kan inzetten voor je bedrijf. Zij kunnen namelijk van essentieel belang zijn voor je business. 

 • Module 7: Bonussen

Naast de 6 modules, krijg je bij de SMMB masterclass nog veel waardevolle bonussen en materialen. Zo krijg je onder andere kant-en klare ads, funnels en contracten die je direct met je eigen bedrijf kunt gebruiken. Daarnaast krijg je ook een aantal sales scripts die je direct kunt toepassen. Een andere bonus is dat je toegang krijgt tot een besloten Facebook groep. In deze groep zitten alle andere cursisten van Boyd Hoek.

Boyd post hier bijna iedere dag wat in en je leert veel van de vragen van andere cursisten. Ten slotte kun je ook luisteren naar de wekelijkse live Q&A’s van Boyd Hoek. Zo kun je zelf vragen aan Boyd stellen of luisteren wat anderen te zeggen hebben.

Waarom is SMMB zo winstgevend?

Normaal gesproken bepaalt je baas je uurtarief, maar bij SMMB bepaal je volledig zelf je prijs. Je moet uiteraard kwaliteit leveren, maar je kunt gemakkelijk een hoger loon vragen. Waarom dit kan?

Social media en advertenties zijn van essentieel belang voor bedrijven om nieuwe klanten binnen te halen. Zichtbaar zijn in de online wereld is ontzettend belangrijk. Bovendien is de concurrentie hoger dan ooit en daarom wil je je als bedrijf graag onderscheiden. Weet jij precies wat je moet doen om het bedrijf op de kaart te brengen en op een juiste manier te adverteren, dan is dat heel veel waard voor een bedrijf.

Volgens Boyd Hoek kun je daarom gemakkelijk 2000 tot 5000 euro per maand vragen. Heb je meerdere klanten tegelijkertijd, dan kan dit bedrag tot wel vijf voudigd worden. 

Voordelen SMMB

Hierbij snel alle voordelen van SMMB op een rijtje: 

 • Zeer winstgevend verdienmodel.
 • Op de lange termijn hoef je zelf steeds minder aanwezig en actief te zijn. 
 • Je gaat steeds meer opschalen en dus uitbesteden. 
 • Jij bepaalt zelf met welke bedrijven je in zee gaat.
 • Jij bepaalt jouw prijs. 
Boyd Hoek van de SMMB Masterclass

Voor wie is de SMMB Masterclass?

Kort gezegd leer je in de SMMB masterclass hoe je een eigen bedrijf opzet waarin je voor de advertenties van bedrijven zorgt. Daarnaast post je deze advertenties op social media platforms en beheer je ze. Klinkt dit als een interessant verdienmodel voor je, dan is het het waard om de masterclass te gaan volgen.

De SMMB Masterclass van Boyd Hoek is zeer interessant voor mensen die veel geld willen verdienen en daarvoor hard willen werken. Ben je klaar voor die stap en ben je klaar om hard te werken, dan is de SMMB zeer geschikt voor jou. Voor beginnende ondernemers die een goed salaris willen verdienen met hun eigen online social media marketing bureau kan deze cursus zeer leerzaam zijn en veel opleveren.

Het biedt een volledige training om op een snelle manier veel geld te gaan verdienen. Er zijn meerdere succesverhalen online te vinden die je zeker zullen overtuigen.

Wat onderscheidt Boyd Hoek van andere online ondernemers?

Boyd Hoek is een opvallend figuur en vandaar dat veel mensen dan ook denken dat het gaat om een scam. Boyd is namelijk ontzettend jong, hij ziet er niet uit als de standaard ondernemer, hij is jong met school gestopt en heeft geen relevante studies gedaan. Hoe kan het dan dat zo’n jonge man zoveel geld kan verdienen? Veel ondernemers houden hun methode of succesvolle verdienmodel graag voor zichzelf en dat is logisch.

Zo blijf je zelf aan de top en help je niet je eigen concurrentie. Boyd is daar anders is. Hij wil graag zijn succes en vrijheid met anderen delen. Hij wil graag dat andere ondernemers dit ook kunnen ervaren en dat maakt Boyd anders dan anderen. En daardoor valt hij ook op. Hij heeft niets te verbergen en is zeker niet bang voor concurrentie.

Is de masterclass van Boyd Hoek een scam?

De vele succesverhalen en ervaringen van gebruikers laten ons weten dat Boyd’s business volledig betrouwbaar en legitiem is. Op het internet zijn vele positieve ervaringen en verhalen terug te lezen. Vragen worden snel beantwoord door Boyd en zijn team en er is sprake van een uitstekende service. Daarnaast zit de masterclass zeer goed in elkaar, heeft het een duidelijke structuur en Boyd geeft een duidelijke uitleg over zijn verdienmodel.

Waarom de negativiteit?

Er gaan ook veel negatieve verhalen op het internet te vinden over Boyd Hoek. Waarom willen mensen hem afbranden of zo graag verkondigen dat zijn masterclass een scam is. Misschien is het jaloezie? Hoe heeft Boyd zo jong in zo weinig tijd zijn eigen business opgezet? In korte tijd is hij ontzettend succesvol en rijk geworden. Dat is iets wat iedereen uiteraard zou willen bereiken, maar niet iedereen kan.

Misschien vind je Boyd wat overdreven of arrogant? Maar waarom zou hij dat niet zijn? Hij heeft recht van spreken en wil maar al te graag zijn succesvolle verdienmodel met jou delen, zodat jij ook zo kan worden. 

Gratis training Boyd Hoek 

Wil je niet gelijk beginnen met de betaalde SMMB masterclass van Boyd Hoek? Wil je eerst even uittesten wat hij precies doet en of dat wat voor jou zou kunnen zijn, voordat je de masterclass gaat betalen?

Doe dan eerst de gratis training. In deze gratis training leer je in 10 minuten tijd hoe je vanuit je slaapkamer je online marketing bureau kan starten. Dit kan zonder enige ervaring of skill en het enige wat je nodig hebt is een telefoon en laptop. In deze training leer je hoe je je eerste klant krijgt binnen 24 uur. Je leert hoe je online geld kan verdienen door kleine bedrijfjes uit je buurt te helpen met social media ads.

Boyd bied je een aantal simpele advertenties die je kan kopiëren en daarmee direct hoge resultaten kan halen voor je klanten. In deze gratis training leert Boyd hoe je met maar 30 minuten per dag een winstgevend marketingbureau kan runnen. Boyd leert je in deze korte cursus diverse strategieën die bewezen zijn om eenvoudig klanten binnen te halen die je 2000 en 3000 euro per maand betalen.

Ervaringen Boyd Hoek

Ervaringen met Boyd Hoek

Als ik zoek op internet naar de ervaringen met Boyd Hoek dan zijn deze gemend van negatief tot zeer positief. Mijn eigen ervaring is zeer positief. Ik heb zelf verschillende contact momenten gehad met het bedrijf van Boyd Hoek en het is een legitiem en betrouwbaar bedrijf. Zoals ik al beschreef snap ik de negatieve verhalen die ik gelezen heb niet.

Ik heb meerdere malen contact gehad met de serviceafdeling en dit tot volle tevredenheid. Mijn vragen werden snel en vakkundig beantwoord en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

Ook het contact met Boyd Hoek zelf heb ik als prettig ervaren. Een heel open persoonlijkheid die zijn successen graag met je deelt zonder dingen achter te houden zo was mijn gevoel. Hij gunt zijn succes jou ook dat merk je aan het enthousiasme waarmee hij je te woord staat.

Kosten SMMB Masterclass

Geen onbelangrijk punt, hoeveel kost de SMMB masterclass van Boyd Hoek eigenlijk? Hierbij de kosten van de training: 

 • Betaal je in één keer, dan bedragen de kosten van de cursus €997. 
 • Wil je graag in 3 termijnen betalen, dan betaal je €397 per maand. 

Contact Boyd Hoek 

Ben je geïnteresseerd in de SMMB cursus die Boyd Hoek aanbiedt? Met vragen over de cursus of organisatorische vragen kun je altijd terecht bij Boyd Hoek en zijn team. Ze proberen vragen van klanten altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ook als je vragen hebt over je eigen bedrijf, kun je altijd je vragen stellen aan Boyd via live-calls. Het handige hiervan is dat iedereen zijn of haar vragen kan stellen en zo leer je meteen ook van de antwoorden daarop. De masterclass kun je vinden op Boyd Hoek’s website

Conclusie Boyd Hoek en de SMMB Masterclass

Na het volgen van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek kan ik concluderen dat het bedrijf betrouwbaar is. Het is geschikt voor mensen die veel geld willen verdienen en Boyd zal waar hij kan je daarbij helpen. Ik had voordat ik begon met de SMMB Masterclass twijfels over het marketing bureau van Boyd Hoek maar deze waren snel verdwenen.

De service die het bedrijf verleent is zeer goed en het cursusmateriaal is helder en duidelijk. Voor iedereen die wil starten met online geld verdienen via social media is dit de manier om het goed aan te pakken. Uit de ervaringen van cursisten zie je hoe het ook jou naar een hoger niveau kan tillen. De kosten van de SMMB Masterclass doen je misschien even schrikken maar je zult zien dat je deze in een korte periode hebt terug verdiend.