geld - hoeveel verdient enzo knol

Hoeveel verdient Enzo Knol? En hoe kan ook jij dit gaan verdienen?

geld - hoeveel verdient enzo knol

Hoeveel verdient Enzo Knol? – Waarschijnlijk heel veel als je kijkt naar zijn Instagram volgers + Youtube abonnees…

Maar hoeveel is veel precies en wat heeft hij in 2020 ongeveer aan vermogen? Dat zal ik je in deze blog tot in detail gaan uitleggen :-).

Toch is dat niet het enige… Want het is natuurlijk leuk en aardig hoeveel Enzo verdient – maar hoe mooi zou het wel niet zijn als jij dit zelf ook kan gaan verdienen?! Ook dit zal ik in je deze blog daarom stap voor stap gaan uitleggen ;-). Genoeg redenen om snel verder te lezen dus!

Hoeveel verdient Enzo Knol nou eigenlijk?

“Hoeveel verdient Enzo Knol – één van de grootste Youtubers van Nederland?”

Omdat ik zelf ook erg geïnteresseerd was in deze vraag ben ik om een duidelijk antwoord te kunnen geven op onderzoek uit gegaan. Zoals je misschien al weet is Enzo de grootste Nederlandstalige vlogger in de wereld van Youtube. Wanneer ik zou uitvinden hoeveel hij verdient zou ik dus meteen kunnen zeggen wat je voor inkomen kunt verwachten wanneer je aan de (Nederlandstalige) Youtube-top staat.

Enzo Knol heeft vandaag de dag bijna 2,5 miljoen abonnees op Youtube. Een gigantisch aantal, waar vast en zeker een mooi salaris bij hoort! Zou je denken ;-).

En inderdaad – toen ik eenmaal had uitgerekend hoeveel hij op jaarbasis verdient, keek ik er niet van op dat ik bijna van mijn stoel viel…..

Om je niet langer in spanning te houden: Enzo Knol verdient per jaar meer dan €750.000!!

Hoe ik tot bedrag ben gekomen en waar Enzo zijn inkomsten allemaal vandaan haalt? Dat vertel ik je hieronder!

Waar komen zijn inkomsten voornamelijk vandaan?

Het zal je niet verbazen dat veel van de inkomsten van Enzo uit Youtube afkomstig zijn. Zo behaald hij met zijn video’s maandelijks ongeveer 30 miljoen views.

Uit onderzoek is gebleken dat je voor iedere 1000 views ongeveer €1 verdient met Youtube. Dit wordt verdient via Google AdSense, oftewel de advertenties die op Youtube worden weergegeven. Hoeveel Enzo Knol met Youtube verdient is zo dus erg makkelijk uit te rekenen;

30.000.000 : 1000 = Ongeveer €30.000 aan maandelijkse inkomsten via Youtube! Maar zoals je misschien al is opgevallen komen we hiermee niet op een totaal van 7,5 ton uit.

De rest van zijn inkomsten is voor het grootste deel namelijk afkomstig uit zijn merchandise (Knolpower). Naar verluidt verdient hij hier ook nog eens meer dan €300.000 per jaar mee!

Wanneer je dit bij de 12 x €30.000 uit Youtube optelt, kom je dus op een bedrag uit van ongeveer €750.000 per jaar. Niet verkeerd natuurlijk ;-).

En dan heb ik hier nog niet eens de 1,8 miljoen volgers op Instagram bij opgeteld, waar hij vast ook nog een leuk bedrag mee zal verdienen. Zeker wanneer hij met gesponsorde posts aan de haal gaat…. Alhoewel ik moet zeggen dat Enzo dit niet zoveel doet.

Wat heeft Enzo van dit inkomen kunnen kopen?

Nu je weet hoeveel Enzo Knol verdient wil je vast ook wel weten wat hij met deze enorme bedragen doet. Met 7,5 ton op jaarbasis kan je natuurlijk hele leuke dingen kopen :-). En dat is precies wat Enzo gedaan heeft…

Zo heeft hij onder andere een appartement gekocht van rond de €430.000, en een Lamborghini Urus van €300.000.

Maar ach, even een jaartje vloggen en hij heeft het zo weer terugverdient ;-).

In de video hieronder laat hij zijn gave wagen van binnen en van buiten aan je zien. Als je benieuwd bent is de video zeker het kijken waard…

Daarnaast zie je hem in zijn video’s regelmatig reizen, wat natuurlijk ook wel het nodige geld zal kosten. En voor de rest zal Enzo ongetwijfeld genoeg dure kleding in zijn kast hebben hangen, waar veel mensen jaloers op zijn.

Want ja, dat is toch echt wat er in 2020 mogelijk is wanneer je een online inkomen verdient. Hoe jij dit ook kan gaan realiseren? Dat ontdek je hieronder!

Hoe kan je net zoveel geld gaan verdienen als Enzo Knol?

Als je kijkt naar hoeveel Enzo Knol verdient zal je waarschijnlijk denken dat dit niet voor jou is weggelegd. En inderdaad – dit is natuurlijk een gigantisch bedrag wat je alleen bereikt door iets zeer unieks op te bouwen. Iets wat Enzo met uitstek heeft gedaan.

Ondanks dat je niet kunt verwachten dat je ditzelfde inkomen binnen een paar jaar realiseert, is het op de lange termijn zeker niet onmogelijk. Misschien niet meteen de volle €750.000 – maar een passief inkomen van €10.000 per maand is via internet zeker denkbaar.

En stel dat je net als Enzo echt iets zeer unieks op weet te zetten, dan is ooit zelfs €750.000 per jaar mogelijk.

Alleen wanneer je nooit met iets begint is het bij voorbaat natuurlijk al uitgesloten dat je dit – of in ieder geval een hoog passief inkomen – gaat realiseren…

Want dit is toch echt het enige wat Enzo toen der tijd heeft gedaan: Hij is ergens aan begonnen en is er net zo lang mee doorgegaan tot het een succes werd.

Met deze gouden regel kan ook jij op ieder gebied succes bereiken via internet.

Wanneer je vandaag besluit om net als Enzo met Youtube aan de slag te gaan, kun je hier na een aantal jaar ook iets heel moois mee bereikt hebben.

Als je er even over nadenkt is het toch te mooi om waar te zijn… Elke week video’s opnemen, posten, en hier vervolgens duizenden euro’s per maand mee verdienen. Bedenk eens even wat voor vrijheid en mogelijkheden dit binnen je leven geeft. Naar mijn mening zeker het proberen waard in ieder geval :-).

Echt iedereen kan geld verdienen met Youtube en Instagram

Je kunt anno 2020 op veel verschillende manieren geld verdienen met Instagram en Youtube. Wanneer je veel volgers aan je weet te binden kun je er al gauw een fulltime inkomen mee verdienen.

Of je nou je persoonlijke leven deelt, video’s van honden post, of make-up tutorials maakt – je kan er rijk mee worden wanneer je video’s leuk en interessant zijn. Er liggen nog altijd enorm veel kansen om een account op te zetten waarmee je een specifieke doelgroep bereikt.

Wanneer je deze goudmijn binnen je eigen passie weet te vinden, kun jij hier als ‘influencer’ een mooi salaris door opbouwen. Het heeft allemaal te maken met kijken waar je goed in bent, en kijken naar welke doelgroep naar deze kennis en skills op zoek is.

Instagram smartphone

Vind je iets waarmee je waarde in vorm van creatieve video’s en posts gaan kan leveren? En weet je de mensen te vinden die hier naar op zoek zijn? Dan loop je binnen en hoef je nooit meer naar een baan om geld te verdienen…

Als je precies wilt weten hoe je geld kan verdienen met Instagram raad ik je aan om deze blog eens door te lezen. De principes die hierin beschreven worden werken overigens hetzelfde voor het opbouwen van een succesvolle Youtube-carrière.

Hoe Enzo Knol geld verdient met affiliate marketing…

Naast dat Enzo Knol geld verdient met gesponsorde advertenties, verdient hij daarnaast ook door middel van affiliate marketing een deel van zijn inkomen. De vorm van affiliate marketing waar het hier om gaat, is dat hij simpelweg producten van anderen in zijn video’s promoot.

Hij plaatst in de beschrijving dan een link naar het product, waardoor mensen het product direct kunnen aanschaffen. En hier betalen de aanbieders hem dan natuurlijk weer voor.

Op Youtube en Instagram zijn er uiteindelijk dus verschillende manieren waarop je geld kan gaan verdienen. Vooral in combinatie met affiliate marketing kun je er op korte termijn al een leuk inkomen mee verdienen.

Ik hoop dan ook echt dat je inziet wat er allemaal met het internet mogelijk is. Iedereen die het echt wilt kan hier geld mee gaan verdienen, en een leven mee opbouwen waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Of het nou met Youtube, Instagram, e-commerce, of affiliate marketing is – de online-verdien-mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar zeker met het laatste verdienmodel is het mogelijk om een geheel passief inkomen op te bouwen…

Denk je dat dit iets voor jou is? Dan raad ik je aan om eens naar de Affiliate Marketing Revolutie te kijken. Met deze cursus kun je zonder voorkennis stap voor stap gaan leren hoe je geld via internet kan gaan verdienen ;-). Go For It!!