passief inkomen opbouwen

Hoe kan je een passief inkomen opbouwen? 7+ manieren die werken in 2022!

passief inkomen opbouwen

Een passief inkomen – het is iets wat maar weinig mensen bereiken, maar waar o zoveel mensen van dromen. Want hoe kun je zomaar een passief inkomen opbouwen? Hier moet je toch eerst een mega succesvol bedrijf voor hebben of de loterij voor gewonnen hebben?

Voor de meeste mensen is dit inderdaad vaak een ver van hun bed show. Ze besluiten hierdoor al snel dat dit onmogelijk bereikt kan worden.

Maar wat nou als ik je vertel dat iedereen een passief inkomen kan opbouwen?

Vooral door de digitale wereld waarin we de dag van vandaag leven liggen er meer kansen dan ooit.

Omdat je dit artikel leest neem ik aan dat jij ook gelooft in het verdienen van een passief inkomen. En dit geloof kan jou wel eens een leven gaan opleveren waar je eerst alleen maar van had kunnen dromen ;-). Een leven vol vrijheid, luxe en tropische vakanties…

Lees dan ook snel verder om te ontdekken met welke 7 manieren (+ een bonus) ook jij dit kunt gaan realiseren!

Inhoudsopgave

Wat is een passief inkomen?

Voordat ik uitleg hoe je een passief inkomen kan opbouwen, zal ik eerst even uitleggen wat het nu precies betekent. Ik denk namelijk dat het begrip ‘passief inkomen’ per persoon een andere betekenis heeft- en iedereen zo zijn eigen redenen heeft om dit te realiseren.

Als ik een passief inkomen in mijn eigen woorden zou moeten uitleggen zal ik zeggen

“Op structurele wijze genoeg inkomsten hebben om alle dingen te kunnen doen en kopen die je graag wilt – zonder dat je van een werkgever afhankelijk bent”

Ik ga hier geen concreet bedrag aan plakken omdat een passief inkomen voor iedereen bij een ander bedrag wordt bereikt. Het gaat er hoofdzakelijk om dat je voldoende verdient om gelukkig te kunnen leven zonder dat je van een werkgever afhankelijk bent.

Financiële onafhankelijkheid en geen gezag van een baas

Wanneer je een passief inkomen verdient zou je dus ook meteen kunnen zeggen dat je financieel onafhankelijk bent. Tenminste – wanneer je van dit inkomen kan leven.

Je verdient een inkomen zonder in loondienst onder het gezag van een baas te werken. In plaats daarvan verdien je je geld via je eigen onderneming – of op een andere manier.

Passief inkomen op het strand

Verschillende methodes waarmee je een passief inkomen kan opbouwen

Het is mogelijk om een passief inkomen op te bouwen zonder dat je hier zelf iets aan doet. Dat kan bijvoorbeeld door te beleggen in crypto, aandelen of door te investeren in vastgoed. Als je wilt beginnen met beleggen dan is het verstandig om eerst de Trading Navigator Methode review te lezen.

Toch heb je om dit te kunnen doen dan wel eerst een aardig vermogen nodig. Heb je dit niet, dan heb je niet veel aan deze manieren.

Daarbij komt ook nog eens een hoog risico kijken. Het is namelijk goed mogelijk dat je je inleg zal verliezen.

Ondanks dat ik wel één van deze manieren met je zal delen – richt dit artikel zich hoofdzakelijk op hoe jij een passief inkomen via je eigen online business kan opbouwen.

Bij deze verdienmodellen heb jij zelf dus de touwtjes in handen. Je moet er daarom ook zelf actief mee aan de slag gaan. Alleen dan is het mogelijk om je eigen succesvolle business op te zetten…

Maar waarom zou je eigenlijk de moeite nemen om een passief inkomen op te bouwen? Dat zal ik hieronder aan je uitleggen!

Waarom ook jij een passief inkomen wilt…

Uitslapen, rustig ontbijten, even een uurtje sporten, en vervolgens lekker op een terrasje genieten van de zon. Of gewoon lekker een hele dag series kijken op Netflix zonder dat je ergens verplicht naartoe moet. En dit dag in, dag uit – en dus niet alleen in het weekend…

JA – dit is in de tijd waarin we leven heel goed mogelijk.

Er zijn namelijk talloze manieren om een online passief inkomen te genereren – en omdat je op het internet oneindig kunt blijven opschalen kan dit inkomen tot grote hoogte groeien.

Als je het helemaal slim aanpakt kun je je business volautomatisch inrichten – en zo echt zorgen dat je een passief inkomen verdient.

Wanneer je via een passief inkomen eenmaal financieel onafhankelijk bent is er niemand meer die bepaald wat jij op een dag moet doen. Je wordt niet meer op je saaie (kantoor)baan verwacht en kan je dag helemaal zelf indelen zoals jij het wilt.

Hoe je leven eruit kan zien…

Zodra het je is gelukt om een fulltime inkomen via internet op te bouwen, heb je elke dag alle vrijheid van de wereld om te gaan en staan waar je maar wilt. Misschien droom je er wel van om te gaan reizen? Of misschien wil je gewoon elke dag weer nieuwe dingen doen?

Door via het internet je geld te verdienen wordt dit allemaal mogelijk. En daar komt nog is bij dat je eigen online-business met voor een aardig besteedbaar inkomen kan zorgen :-). Je kunt je passief inkomen elke maand weer meer laten worden.

Op den duur kan je zo eindelijk die dure auto kopen waar je al zo lang van droomt…

Lamborghini

Het internet slaapt namelijk nooit en is altijd voor jou aan het werk.

Zo ben jij dus al het ware van een werknemer in één keer in een werkgever getransformeerd ;-). En als jij leert die werknemer zo optimaal mogelijk in te zetten zal je banksaldo er niet om liegen.

Zodra dit je is gelukt – het opzetten van je online business als geldmachine – dan zal het geld binnenstromen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Een passief inkomen dus :-).

Hoe je dit doet? Ik zal je niet langer in spanning houden. Lees snel verder om te ontdekken hoe ook jij een passief inkomen kan opbouwen!

Tip: Wel eens gedacht om je geld te verdienen met day traden? Lees dan mijn review over de Day Trading Masterclass.

Hoe kan ik een passief inkomen opbouwen via het internet?

#1. Hoe je met je eigen webshop een passief inkomen kan opbouwen

De eerste manier waarmee jij via het internet een passief inkomen kan opbouwen is door een eigen webshop te beginnen. Dit verdienmodel wordt ook wel e-commerce genoemd.

Om een webshop op te zetten zul je eerst moeten nadenken over een niche waarin je aan de slag wilt. Kies hiervoor een niche met producten waar je zelf enige affiniteit mee hebt.

Door een markt te kiezen waar je al wat verstand van hebt zul je je klanten makkelijker kunnen overtuigen om bij jou een aankoop te doen.

Passief inkomen via laptop

Een denkfout die veel mensen maken is dat je een eigen product nodig hebt om een webshop te kunnen runnen. Ondanks dat je zo wel het meeste kan verdienen – zijn er nog andere manieren om een passief inkomen via e-commerce op te bouwen.

Je kunt ook gaan dropshippen en een website opzetten via een platform als Shopify. Bij dropshippen verzend je producten direct vanaf de leverancier naar je klanten. Je verdient hier dan aan door een iets hogere prijs te rekenen dan waarvoor je de producten inkoopt.

Stap voor stap leren hoe je online geld kan verdienen via een online cursus

Een andere effectieve manier om geld te verdienen met je e-commerce business is door te gaan verkopen op Bol.com. Er zijn steeds meer mensen die hier mooie successen mee behalen, bijvoorbeeld met de Bol Masterclass van Jia Ruan.

Wat ik in deze eerst manier meteen even wil benoemen is de kracht van het volgen van een online cursus.

Als jij echt geïnteresseerd bent in één van de manieren in dit artikel zal ik je – om een vliegende start te maken – aanraden om een cursus aan te schaffen die jou dit verdienmodel stap voor stap aanleert. Dit kan je echt heel veel tijd gaan besparen ;-).

Wil je overigens alles over de Bol Masterclass te weten komen? Dan kun je via de knop hieronder mijn uitgebreide review en persoonlijke ervaringen ontdekken!

#2. Sneller naar een passief inkomen via je eigen producten

Hoe je nog sneller een passief inkomen kan opbouwen is door je eigen producten te verkopen. Wanneer jij een uniek product in gedachten hebt kun je dit laten maken en bijvoorbeeld proberen te verkopen op je eigen webshop.

Als deze dan toch al succesvol is – is dat zeker het proberen waard!

Maar je hoeft overigens niet altijd een fysiek product te ontwikkelen. Sterker nog – ik zal dit in eerste instantie niet meteen aanraden. De verkoop kan namelijk tegen vallen waardoor je er veel geld op verliest.

Sinds de komst van het internet kun je namelijk ook digitale producten ontwikkelen en verkopen.

Dit is natuurlijk veel goedkoper en kost je meestal vooral veel tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van een eigen e-book.

Het mooie is dat als je dit product eenmaal af hebt je het eindeloos kunt blijven verkopen. In tegenstelling tot fysieke producten heb je er helemaal geen productiekosten meer aan.

Schrijf jij een goed e-book dat razendsnel verkoopt? Dan ligt de weg naar financiële vrijheid voor je open!

Passief inkomen via e-book

Inschakelen van affiliates voor meer passieve inkomsten

Wat ook een hele goede manier is om sneller je producten te verkopen, is door affiliates in te schakelen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij een affiliate netwerk en hier vervolgens je product laten aanbieden.

Het product wat je verkoopt wordt dan beschikbaar gesteld aan affiliates om op hun eigen website te gaan promoten. Zodra een affiliate voor jou een verkoop realiseert wordt dat automatisch geregistreerd. Je klant is dan via een speciale affiliate link naar je website gekomen.

De affiliate doet dit natuurlijk niet voor niks, en zal een deel van het verkoopbedrag (in de vorm van commissie) ontvangen. Zelf kun jij hier ook geld mee verdienen – maar daar kom ik later op terug ;-).

#3. Hoe je met je eigen cursus een passief inkomen kan verdienen

Naast een e-book is het ontwikkelen van je eigen online cursus ook een goede mogelijkheid om een passief inkomen via internet op te bouwen. Net als een e-book hoef je deze cursus maar één keer in elkaar te zetten en vervolgens kun je hem blijven verkopen.

Om een goede online cursus te ontwikkelen stel je jezelf 2 vragen:

  1. Welke onderwerpen heb ik veel kennis van?
  2. Zijn er mensen die naar deze kennis op zoek zijn?

Er is altijd wel een onderwerp waar je veel vanaf weet en waar je anderen iets over kunt leren. Als jij dit op een goede manier weet te verwerken in een waardevolle cursus kun je hier leuk aan verdienen.

Probeer een concreet onderwerp te behandelen waar je zo diep mogelijk op in gaat. Ik zal je aanraden om zelf video’s op te nemen waarin je dit onderwerp uitgelegd. Wees hierbij gewoon jezelf en vooral lekker creatief :-). Het gaat erom dat mensen er in ieder geval iets van leren.

Behandel in elke video één duidelijk onderwerp zodat je cursisten makkelijk het overzicht kunnen behouden.

Passief inkomen met een online cursus opbouwen

Het maken en verkopen van je eigen online cursus

Je video’s kun je simpelweg met je mobiele telefoon opnemen. Zorg er dan wel voor dat je goed verstaanbaar bent en de ruimte goed verlicht is.

Maar als je het wat professioneler wilt aanpakken kun je hier natuurlijk ook een speciale camera voor aanschaffen ;-).

Is je cursus af? Dan kun je deze gemakkelijk gaan verkopen via het platform Udemy. Dit is één van de grootste platforms in online cursussen waar veel studenten dagelijks naar nieuwe cursussen zoeken.

Udemy helpt ook actief mee met de marketing van je cursus, zodat je hier nog makkelijker geld mee kunt verdienen.

#4. Hoe je een passief inkomen kan genereren dankzij social media

De vierde mogelijkheid voor waarmee je via internet een passief inkomen kan opbouwen is via social media marketing. Er zijn veel verschillende manieren waarop je op deze manier geld kunt gaan verdienen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf een beetje verdiepen in hoe marketing op social media in zijn werk gaat. Natuurlijk geldt dat hoe meer je hier vanaf weet, hoe meer je hier mee kunt gaan verdienen.

Een van de meeste bekende manieren om geld met social media te verdienen is om influencer te worden. Het moet je dan wel eerst gelukt zijn om een hoop volgers op bijvoorbeeld Instagram te hebben.

Hier heb je vaak een lange adem voor nodig, maar als je dit op een slimme manier aanpakt kan ook jij een goedbetaalde influencer worden.

Instagram smartphone

Geld verdienen met je eigen Social Media Marketing Bureau

Toch vind ik dat er een veel betere manier is om geld te verdienen met social media marketing. Je kunt namelijk ook Social Media Marketing Bureau beginnen (SMMB) om de marketing van bedrijven in handen te nemen. Denk hierbij aan het opzetten van advertenties via Facebook en Instagram.

Er zijn namelijk steeds meer (kleinere) bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun online marketing uit te besteden. Bedrijven kunnen hier tegenwoordig bijna niet meer omheen – maar hebben er zelf vaak te weinig verstand van.

Door je hierin te specialiseren kun jij de marketing van deze bedrijven uit handen nemen.

Hier willen ze je vaak goed voor betalen omdat ze weten hoeveel nieuwe klanten dit kan opleveren.

Het mooie van advertenties is dat je niet al te veel tijd kwijt bent aan het opzetten hiervan. Je verdient zo een leuk inkomen terwijl je daarnaast ook nog veel vrije tijd overhoudt. Over financiële vrijheid gesproken ;-).

De SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Lijkt dit verdienmodel jou wat? Dan zal ik je aanraden om eens naar de SMMB masterclass van Boyd Hoek te kijken. Hiermee leer je stap voor stap hoe jij je eigen social media marketing bureau kan opzetten.

Hiermee heb je direct alles in handen voor het opbouwen van een winstgevend SMMB en sta je er niet alleen voor. Je krijgt namelijk ook toegang tot een besloten Facebook community met mensen waar je alles aan kan vragen.

Om alles over deze cursus te ontdekken verwijs ik je graag door naar mijn review over de SMMB Masterclass. ;-). Of als je liever direct kennis wilt maken met Boyd en zijn cursus, dan kun je je hieronder ook direct voor zijn GRATIS SMMB training aanmelden.

#5. Hoe je met affiliate marketing een passief inkomen kan realiseren…

Als je meer artikelen op mijn website hebt gelezen ben je dit verdienmodel vast wel eens tegengekomen ;-). Toch blijf ik hier vaker op terugkomen omdat ik affiliate marketing gewoon geniaal vind om geld mee te verdienen.

Omdat je bij affiliate marketing producten van anderen promoot kun je echt de ultieme vorm van financiële onafhankelijkheid bereiken.

Je kunt dit namelijk echt overal toepassen. Zolang je maar een laptop en een internetverbinding hebt….

Gratis bezoekers via Google

Affiliate marketing kun je heel makkelijk toepassen door via je eigen blog bezoekers naar je website te halen. Wanneer het je via SEO lukt om te scoren in Google kun je zo veel gratis bezoekers binnenhalen.

Als bezoekers via je website een product of dienst aanschaffen ontvang jij daar commissie voor. Als je dit spelletje snapt kun je zo zonder te adverteren veel geld verdienen met je affiliate websites. Dit wordt ook wel de ideale thuiswerk baan genoemd.

Ik kan je in dit artikel wel meer gaan vertellen over hoe dit precies werkt, maar dat vind ik zonde. Ik heb eerder namelijk een uitgebreid blogartikel geschreven waarin je in 12 stappen leert hoe je je eigen affiliate marketing website kan beginnen.

Goedkoop en goed van start met de Affiliate Marketing Revolutie

Toch kan het zelfs aan de hand van dit artikel nog lastig worden om een goede winstgevende affiliate website op te zetten. Je hebt hier namelijk best wel wat kennis voor nodig, en eigenlijk moet je het eerst een keer gezien hebben voordat je het kan gaan doen.

Gelukkig is daar een mooie oplossing voor, om maar weer even terug te komen op de kracht van cursussen…

Want als jij echt meteen goed van start wilt gaan met dit verdienmodel, raad ik je aan om eens naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te kijken.

Dit is een goedkope cursus waarin jij stapsgewijs leert hoe je via affiliate marketing een passief inkomen kan opbouwen.

Ook over de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 heb ik een uitgebreide review geschreven met mijn persoonlijk ervaringen. En dat is niet voor niks – ik vind het zelf namelijk één van de beste online cursussen qua prijs-kwaliteit verhouding.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat veel cursisten hier hele mooie resultaten mee behalen, waaronder ikzelf :-).

Bekijk hier de AMR review.

#6. Hoe je via Youtube een passief inkomen opbouwt

Ook met Youtube is het goed mogelijk om een passief inkomen op te bouwen. Youtube groeit vandaag de dag nog altijd super snel en heeft inmiddels meer dan 2 miljard gebruikers!

Er is de laatste jaren een verschuiving te zien van televisie naar Youtube. De televisie verliest steeds meer kijktijd doordat veel mensen – vooral jongeren – liever hun tijd op Youtube doorbrengen.

Het grote voordeel van Youtube is natuurlijk dat je altijd zelf bepaalt welke video’s je kijkt. Waar je op de televisie maar dient te kijken naar wat je wordt voorgeschoteld.

Door de gigantische hoeveelheid video’s kun je oneindig blijven kijken naar de dingen die jij leuk en interessant vind. Je hoeft hier ook niet constant naar op zoek te gaan omdat je je simpelweg kunt abonneren op een aantal interessante kanalen.

Passief inkomen YouTube

Door de alsmaar groeiende populariteit van dit platform liggen er voor jou veel kansen om hier geld te gaan verdienen.

Als eerst zul je dan natuurlijk wel een kanaal moeten opzetten waaraan je veel volgers weet te binden. Maar als jij echt een uniek onderwerp behandelt waar veel mensen in geïnteresseerd zijn is dit goed mogelijk.

Op verschillende manieren verdienen met Youtube

Zodra je dan eenmaal een leuk aantal volgers – en liefst ook abonnees hebt – kun je hier een leuk centje mee verdienen.

Je kunt je kanaal dan bijvoorbeeld aanmelden bij Google AdSense. Zodra je dit hebt gedaan zul je dan betaalt krijgen voor advertenties die bij je kanaal worden weergegeven.

Maar je kunt er ook voor kiezen om affiliate marketing met Youtube te combineren. Je plaats dan simpelweg affiliate links in de beschrijving onder je video’s. Aan iedereen die via deze link een product aanschaft verdien jij dan commissies.

Persoonlijk vind ik dit één van de beste manieren om via Youtube geld verdienen. Als je veel volgers hebt waarmee je een vertrouwensband hebt opgebouwd kunnen de verkopen soms heel hard gaan ;-).

Als laatst kun je er ook nog voor kiezen om samenwerkingen met relevante bedrijven aan je onderwerp aan te gaan. Deze bedrijven zullen je dan (maandelijks) betalen voor de promotie van hun producten of diensten.

#7. Hoe je met cryptocurrency een automatisch inkomen kan verdienen…

Naast dat je geld kan verdienen met je eigen online business zijn er nog andere manieren die je online een passief inkomen kunnen opleveren.

Ik vond dat ik bijvoorbeeld het handelen in cryptocurrency niet links kon laten liggen, omdat dit ook een effectieve manier is om financieel onafhankelijk te worden.

Het handelen in deze digitale muntsoorten is in 2022 nog altijd een manier om flink wat geld mee te verdienen.

Een van de meest bekende crytovaluta is natuurlijk de Bitcoin.

Zelf heb ik niet heel veel verstand van het handelen in crypto – maar omdat ik weet dat het je veel geld kan opleveren zal ik je zeker aanraden om hier eens naar te kijken – wanneer je hierin geïnteresseerd bent tenminste.

Wel heb ik natuurlijk even onderzoek gedaan naar hoe jij makkelijk de basis van Crypto kan aanleren. Naast dat er veel goede artikelen te vinden zijn kwam ik een zeer waardevolle gratis training (van 1,5 uur) tegen.

Hierin leer je precies hoe Crypto en de Bitcoin werken en hoe je met deze digitale munten geld kan gaan verdienen. Als jij in deze gratis training geïnteresseerd bent meld je dan hier aan.

Ondanks dat je met cryptocurrency heel veel geld kan verdienen zitten er toch een aantal nadelen aan. Deze heb ik eerder in deze blog ook al even genoemd.

Ten eerste heb je om in cryptocurrency te gaan handelen wel eerst een redelijk vermogen nodig. Als jij bijna geen geld hebt om hierin te investeren wordt het lastig om met dit verdienmodel van start te gaan.

Doordat je altijd eerst een aardig bedrag moet investeren komt er bij Crypto ook een groter risico kijken. Er blijft altijd een kans bestaan dat je je inleg verliest…

#8. BONUS – Een passief inkomen door middel van je eigen mindset…

En dan de BONUS manier om een passief inkomen op te bouwen!

Dit is niet zo’n concrete manier als die ik hierboven beschreven heb – maar naar mijn mening wel de allerbelangrijkste.

Welk van de 7 hierboven genoemde manieren je ook kiest – zonder de juiste mindset wordt het lastig om hier online succes mee te behalen. Met de juiste mindset bedoel ik dat je wel in staat moet zijn om vertrouwen te blijven houden in hetgeen waar je mee bezig bent.

Jij weet nu dat al deze manieren je daadwerkelijk een passief inkomen kunnen opleveren, maar dit komt natuurlijk niet zomaar even aanwaaien. Het is belangrijk om consistent bezig te blijven en als het even tegen je zit niet zomaar uit het veld te laten slaan.

De juiste mindset helpt je niet alleen om succes te bereiken maar ook om gelukkiger (en vaak ook gezonder) te leven.

Wanneer mensen met bovenstaande manieren falen in het opbouwen van een passief inkomen is de belangrijkste oorzaak meestal hun eigen mindset.

Als jij gauw denkt dat je het niet kan en vertrouwen verliest kan dit de weg naar financiële onafhankelijkheid al snel blokkeren.

Het is daarom belangrijk dat jij vanaf het moment dat je aan je passief-inkomen-journey begint, ook aan je mindset begint te werken.

Hoe krachtiger jij denkt, hoe groter de kans wordt dat jij hetgeen gaat bereiken wat je wilt. Om aan deze mindset te werken kun je bijvoorbeeld wat blogartikelen – of boeken over persoonlijke ontwikkeling gaan lezen.

Daarnaast kan ik je de Unstoppable Mindset cursus van Jia Ruan aanbevelen. Zoals de naam van de cursus al zegt – je kunt hiermee een mindset ontwikkelen waarmee niets of niemand je meer tegenhoudt ;-).

Als je op bovenstaande link klikt kan je overigens direct zijn gratis e-book downloaden, zodat je ontdekt hoe jij jouw mindset ‘Unstoppable’ kan maken.

Het kan écht – met actie + consistentie kan je heel ver komen!

Zo dit was het dan – we zijn alweer aan het einde van deze blog aangekomen. Ik hoop dat je nu weet hoe je een passief inkomen kan opbouwen en dat ik je heb kunnen motiveren om dit ook te gaan doen!

Wees je ervan bewust dat we in één van de mooiste tijden leven dankzij het internet.

Waar je het vroeger niet kon indenken dat je de hele wereld rond kon gaan reizen met je eigen geldmachine (je laptop), is dat vandaag de dag wél mogelijk.

Tijden zijn nou eenmaal veranderd, en je kan dankzij het internet nu volledig financieel onafhankelijk leven. Dit zal je naast heel veel vrijheid, erg veel mogelijkheden gaan opleveren om je allermooiste leven te kunnen leven :-).

En geloof me – als jij dit echt wilt is dit ook voor jou mogelijk. Met actie + consistentie kan je echt heel ver komen!

Het zou zo zonde zijn om je hele leven in loondienst te blijven werken terwijl het allemaal zoveel mooier kan zijn…

Dus wacht niet langer en begin vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen via een strategie waar jij je goed bij voelt!

Ik hoop echt dat je inziet dat ook jij dit kunt bereiken en je voor jezelf het ideale leven kunt creëren ;-).


Heb ik je kunnen inspireren met deze blog en vond je de informatie waardevol? Of heb je misschien nog vragen waar je graag een antwoord op wil hebben? Dan kan je dit allemaal aan me laten weten in de reacties hieronder :-).

Houd Online Succes Wijzer.nl ook goed in de gaten. Er zullen namelijk voortdurend nieuwe tips verschijnen die jou kunnen helpen om financieel onafhankelijk te worden ;-).

Voor nu wens ik je heel veel online SUCCES toe met jouw reis naar een passief inkomen!!

Lees ook: