Online geld verdienen begint bij het kiezen van een verdienmodel

Heb jij de ambitie om geld via internet te gaan verdienen? Omdat je een leven vol vrijheid wilt creëren waarin jij zelf de baas bent? Dankzij het internet locatie-onafhankelijk wilt worden om te kunnen reizen? Of gewoon omdat je meer geld wilt gaan verdienen? Kortom de laptop lifestyle

Dan is de allereerste stap het kiezen van een geschikt verdienmodel.

Op deze pagina ga ik je daarbij helpen door een handig overzicht te bieden van de mogelijkheden.

online verdienmodel - business op laptop

Belangrijk om te weten is dat niet ieder verdienmodel direct aansluit bij jouw verwachtingen van online geld verdienen. Er kan bijvoorbeeld verschil zitten in;

Het is daarom van groot belang om te onderzoeken welk verdienmodel bij jou past, en waar je naar eigen inschatting met plezier aan kan werken.

Kies vooral ook niet op basis waarvan jij denkt dat het meeste aan te verdienen valt. Dit is één van de 2 grootste fouten die ik zelf heb gemaakt, en ik hoop jou via deze weg hiervoor te behoeden.

Als je benieuwd bent naar mijn 2e grote fout, dan raad ik je aan vooral verder te lezen 😉

3 belangrijke vragen om voor jezelf te beantwoorden…

Bij het kiezen van een verdienmodel zijn er uiteindelijk 3 vragen die je voor jezelf moet beantwoorden;

  1. Welk verdienmodel sluit het best aan op het leven wat ik voor ogen heb?
  2. Waar liggen mijn interesses en sluiten mijn persoonlijke talenten het best op aan?
  3. Waar wil je absoluut niet mee te maken krijgen binnen je online business?

Dit zijn 3 belangrijke vragen die je voor jezelf moet beantwoorden vóórdat je ergens tijd en energie in gaat steken. Het zou namelijk zonde zijn als je er na een tijdje achter komt dat hetgeen wat je doet niet bij je past en je weer helemaal opnieuw moet beginnen…

Om het beantwoorden van deze vragen zo makkelijk mogelijk te maken heb ik speciaal voor jou deze pagina gebouwd. Naast dat ik hier 3 online verdienmodellen ga onthullen waarvan ik weet dat ze werken, zet ik meteen de voor- en nadelen van deze verdienmodellen op een rijtje.

Zo heb je een handig overzicht tot je beschikking en kun je een goede afweging maken tussen de verschillende online verdienmanieren.

Alles zelf uitzoeken of stap voor stap leren hoe het moet?

Als jij denkt dat één van de verdienmodellen die je straks tegenkomt iets voor jou is, kun je hier natuurlijk helemaal zelf aan beginnen. Er zijn immers talloze artikelen en Youtube video’s te vinden waarin hier iets over te leren valt.

Toch is dit naar mening het slechtste wat je kan doen als je net begint met online ondernemen. Je verzamelt zo als het ware allemaal losse puzzelstukjes, van een puzzel die je waarschijnlijk nooit zelf in elkaar kan zetten.

puzzelstukjes vastpakken

Zeker wanneer je net begint is de kans groot dat je al snel de bomen door het bos niet meer ziet. En het zit er dik in dat je op deze manier jaren bezig blijft, zonder ook maar iets van resultaat te boeken…

Zelf heb ik deze fout 4 jaar geleden ook gemaakt, waardoor ik tot 2018 maar wat heb aangeklooid zonder ook maar een cent te verdienen. En geloof me – niks is zo frustrerend – én kost zoveel tijd als dat je alles zelf moet uitzoeken.

De kracht van online cursussen

De beste beslissing die ik destijds heb gemaakt is om in mijn 1e online cursus te investeren. Dit was de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Waar ik eerst 2 jaar maar met aanklooide, had ik met deze cursus al binnen 2 maanden mijn eerste sales binnen. De puzzel was in één klap compleet.

Dit toont direct de kracht van cursussen aan: Je leert het direct op de manier zoals het moet en werkt stapsgewijs naar je eerste inkomsten toe.

De reden dat ik dit verhaal vertel is omdat ik naast de verdienmodellen op deze pagina ook aanvullende cursussen aanbied. Cursussen waarmee jij het hele verdienmodel van A tot Z kan aanleren, om je zo een hoop pijn en moeite te besparen.

De Dropship Academy heb ik overigens weggelaten op deze pagina. Ik vind namelijk dat er betere alternatieven zijn. Welke dit zijn ga je zo ontdekken 😉

Maak via de GRATIS training kennis met jouw ideale verdienmodel

Alle cursussen die je straks tegenkomt heb ik zelf mogen ervaren waardoor ik de kwaliteit ken en weet dat ze werken. Er zijn duizenden studenten die dankzij deze cursussen nu geld verdienen op het internet. En dat loopt uiteen van €100 tot wel €25.000 per maand.

Zodra je op deze pagina je ideale verdienmodel gevonden denkt te hebben, raad ik je dus zeker aan om met de bijbehorende cursus te starten.

Bij de meeste kun je hiervoor eerst via een gratis training instappen om te ontdekken of het iets voor jou is. Maak hier dan ook zeker gebruik van voordat je de investering maakt!

Want zoals je begrijpt zitten er veel voordelen aan het volgen van een cursus, maar zal je er logischerwijs wel een investering voor moeten maken. De keuze om het verdienmodel zelf te ontdekken, of dit stapsgewijs via een betaalde cursus te leren is dan ook aan jou.

3 verdienmodellen die in 2020 werken op een rijtje

Hieronder ga je 3 verdienmodellen ontdekken waarmee jij financieel onafhankelijk kan worden dankzij het internet. Ik kan je 100% garanderen dat het met al deze manieren in 2020 mogelijk is om een succesvolle online business op te bouwen. Tenminste – als je er actief mee aan de slag gaat…

Ook de aanvullende cursussen heb ik zorgvuldig op basis van effectiviteit én kwaliteit uitgekozen. Zoals ik eerder al zei heb ik deze cursussen allemaal zelf mogen ervaren waardoor ik je er alles over kan vertellen.

Je zal zien dat ik over iedere cursus daarom ook een review heb geschreven, waarin ik al mijn persoonlijke ervaringen met je deel.

Neem alle verdienmodellen eens rustig door en kijk wat je het meeste aanspreekt.

Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je kijken of de bijbehorende cursus iets voor jou is. Hier kom je vrij simpel achter door je aan te melden voor de gratis training of mijn review door te lezen.

En of je daarna nou wel of niet besluit om in de cursus te investeren…. het gaat erom dat je ergens mee begint! Alleen door actie ga je online succes bereiken – en er is geen betere dag om te beginnen dan vandaag.

Ik wens je voor nu veel plezier tijdens de ontdekkingstocht naar je ideale verdienmodel toe, en hoop dat ook jij binnenkort geld via het internet verdient!

1. Social Media Marketing

Het eerste online verdienmodel wat in deze tijd zeer winstgevend is, is Social Media Marketing.

Geld verdienen via social media marketing doe je door je eigen SMMB (Social Media Marketing Bureau) op te bouwen. Je neemt hiermee de marketing van (kleine) bedrijven uit handen tegen een vooraf bepaalde prijs.

Deze bedrijven betalen jou dus voor het binnenhalen van klanten via kanalen als Facebook en Instagram. Wanneer jij goede advertenties weet op te zetten , kun je hier per klant al gauw €1000 tot €1500 mee verdienen.

De voor- en nadelen van een Social Media Marketing Bureau

Direct goed van start met de SMMB Masterclass

De cursus die ik bij dit verdienmodel heb uitgekozen is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Met deze cursus leer jij in 6 weken je eigen winstgevende social media marketing bureau op te bouwen. Je leert dit aan de hand van online videotrainingen waarin alles van A tot Z aan je wordt uitgelegd.

De bijkomende voordelen van het volgen van de SMMB Masterclass zijn;

Ben jij benieuwd naar deze cursus? Dan kan je je hieronder voor de GRATIS training aanmelden, of eerst mijn uitgebreide review ontdekken.

SMMB masterclass

2. Affiliate Marketing

De tweede methode waarmee het mogelijk is om geld via internet te verdienen heet Affiliate Marketing. Dit is een businessmodel waarbij je de producten van andere aanbieders promoot in ruil voor een commissie. Je hebt hierbij dus geen eigen producten nodig en ook met het betaalproces kom je niet in aanraking.

De beste manier om affiliate marketing toe te passen is door een website te bouwen waarop je relevante producten aanbeveelt.

Zodra iemand via één van de affiliate links op deze site een product besteld, ontvang je hier een bepaald percentage van het aankoopbedrag voor. Dit is dus de commissie – die bij de meeste producten tussen de 20 en 50% bedraagt.

De voor- en nadelen van een Affiliate Marketing website

Alles in één met de Affiliate Marketing Revolutie

Als jij geld wilt gaan verdienen via affiliate marketing, dan bestaat er een mogelijkheid om dit stap voor stap te leren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Zodra je dit gedaan hebt ontvang je toegang tot zijn online videotrainingen, en leert hij je precies hoe je een winstgevende affiliate website opbouwt.

Van het registreren van je websitenaam tot aan het publiceren van je 1e artikel – de AMR bied je alles wat je nodig hebt.

De extra voordelen van direct beginnen via de Affiliate Marketing Revolutie zijn;

Lijkt deze cursus je wat? Dan kun je je via de knop hieronder direct met 84% KORTING aanmelden – of hier alles over lezen in mijn review.

De-Affiliate-Marketing-Revolutie

3. Verkopen op Bol.com

Het 3e verdienmodel voor online geld verdienen is verkopen op Bol.com. Dit businessmodel wordt ook wel e-commerce genoemd, en betekent dat je zelf producten inkoopt en tegen een hogere prijs doorverkoopt op internet.

E-commerce is er in vele vormen, maar in dit geval gaat het dus puur om verkopen op Bol.com. De reden dat ik voor deze vorm heb gekozen is omdat er voor jou als verkoper veel voordelen aan het verkopen via dit platform zitten. Zo regelt Bol zowel de verzending van je producten als de klantenservice.

Hierdoor hoef jij je als verkoper alleen maar bezig te houden met de inkoop en promotie van je producten. Als je deze producten slim uitzoekt en aantrekkelijk presenteert, dan verdien je voor je het weet een mooi inkomen via je eigen Bol.com shop.

De voor- en nadelen van geld verdienen via je eigen Bol shop

Een vliegende start met de Bol Masterclass

Ook alles over dit verdienmodel is via een complete online cursus te ontdekken. Met de Bol Masterclass van Jia Ruan leer jij van A tot Z hoe je een winstgevende Bol.com shop kan bouwen. Hiervoor krijg je meer dan 20 uur aan videotraining waarin Jia alle benodigde stappen onthult.

Met de Bol Masterclass heb jij alles in handen voor het opbouwen van een €3000+ maandinkomen volledig via e-commerce. Naast de praktische informatie krijg je inzicht in de ultieme succesgerichte mindset, en leer je hoe je de concurrentie in je markt altijd kan verslaan.

De bijkomende voordelen van starten met de Bol Masterclass zijn;

Denk jij dat verkopen op Bol jouw ideale verdienmodel is en wil je direct goed van start? Meld je hieronder dan aan voor de GRATIS Bol.com training, of bekijk mijn review van de Bol Masterclass 4.0!

bol_masterclass-review