Laptop lifestyle

De Laptop Lifestyle: hoe je via internet een passief inkomen kan verdienen!

Laptop lifestyle

Wat is de Laptop Lifestyle?

Elke dag opstaan zonder dat je ergens wordt verwacht en van 9 tot 5 aan het werk moet… Duizenden euro’s verdienen terwijl je aan het zwembad zit in het zonnige Ibiza… En zelf je dag bepalen zonder verplichtingen… Ik heb het hier natuurlijk over de Laptop Lifestyle.

Waarom ook jij dit ideale leven wilt gaan leiden en hoe je dit realiseert? Je leest het allemaal in deze blog en ontdekt met welke methode ook jij een online passief inkomen kan opbouwen!

Inhoudsopgave

Waarom ook jij de Laptop Lifestyle wilt gaan leven

  • Niemand die bepaalt wat je moet doen en geen vaste tijd waarop je verplicht aan het werk moet…
  • Op vakantie gaan wanneer je maar wilt en zelf je vrije dagen bepalen…
  • Een inkomen wat elke maand maar blijft toenemen en tot grote rijkdom kan leiden…
  • Leven op welke plek in de wereld dan ook door financiële onafhankelijkheid…
  • Werken vanuit huis jou aanspreekt
  • En zo kan ik nog wel even doorgaan…

Er is naar mijn mening eigenlijk geen betere levensstijl dan De Laptop Lifestyle. Ik heb het hier natuurlijk over een leven waarin je volledig van een online inkomen leeft en slechts afhankelijk bent van je laptop en een internetverbinding.

Je bent hierdoor niet meer plaatsafhankelijk en kunt overal waar je maar wilt geld verdienen.

Hierdoor kan je bijvoorbeeld een paar maantjes in een zonnig land gaan werken, of gewoon constant blijven reizen naar mooie plekken in de wereld.

Het mooie van het internet is dat er geen limiet op je inkomen zit en de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt constant blijven opschalen en meer gaan verdienen, net zo lang totdat je een passief inkomen hebt gerealiseerd…

Laptop Lifestyle: Financiële vrijheid door middel van een internet inkomen

Of je droom nou is om veel te gaan reizen of niet, het allermooiste van de Laptop Lifestyle is de financiële vrijheid die het met zich meebrengt. Waar je normaal verplicht je kostbare tijd inruilt tegen een vast uurloon is dit bij een internet inkomen niet meer het geval.

Laptop lifestyle

Natuurlijk moet je er in het begin wel even wat voor doen en zal je veel tijd moeten investeren…

Alleen is het eindresultaat nu vele malen mooier dan dat je in loondienst zou werken.

Wanneer je eenmaal door hebt hoe je het internet voor je kunt laten werken en als geldmachine kunt inzetten – is er niemand meer die dit van je af kan pakken.

Persoonlijk denk ik dat er op dit moment geen betere inkomensbron dan het internet bestaat. Het aantal internetgebruikers blijft namelijk in razend tempo toenemen, en de kansen om geld te gaan verdienen daarom ook net zo hard.

“Maar ik weet nog bijna niks van het internet af, waarom zou mij dit in hemelsnaam ook kunnen lukken?”

Omdat het echt voor iedereen mogelijk is, geloof me. Je kunt op het internet zelf namelijk alles leren over online geld verdienen. Er is zoveel waardevolle informatie te vinden waarin je alles kan ontdekken over een bepaald verdienmodel.

En dan heb ik het nog niet eens over de cursussen gehad die tegenwoordig voor een paar tientjes worden aangeboden. Je leert in zo’n cursus stap voor stap hoe je geld kan verdienen met bijvoorbeeld je eigen website(s).

Natuurlijk is elk verdienmodel anders en zit er aan de een meer nadelen dan aan de ander. Om het zo makkelijk mogelijk voor je maken heb ik daarom 1 verdienmodel uitgekozen waarvan ik vind dat die het meest aansluit op de Laptop Lifestyle die ik hierboven beschreven heb…

De #1 methode voor een passief inkomen via internet

Mijn absolute nummer 1 methode om een passief inkomen via internet te verdienen is Affiliate Marketing.

Waarschijnlijk heb je me hier in andere blogartikelen al genoeg over gehoord, maar toch licht ik het voor de nieuwkomers nog even toe.

Laptop lifestyle

Affiliate Marketing is een verdienmodel waarbij je geld verdient in de vorm van commissies. Je ontvangt deze commissies door een waardevolle website te bouwen waarop je producten van adverteerders promoot.

Door een website met goede content te bouwen kun je via Google veel gratis bezoekers naar je website halen. Wanneer jij dan een affiliate link binnen je content plaatst kunnen bezoekers op de verkooppagina van de adverteerder terecht komen.

Je hebt je dan eerst moeten aanmelden bij een affiliate netwerk dat eigenlijk een soort van tussenpersoon is. Dit netwerk zal na een transactie van je bezoeker alle zaken voor jou gaan regelen met de adverteerder.

Uiteindelijk zorgt het affiliate netwerk er ook voor dat jij de commissie waar je recht op hebt krijgt uitbetaald na de aanschaf van een product.

Waar je in tegenstelling tot een eigen webshop veel met klantenservice bezig bent en soms ook nog eens producten retour krijgt gestuurd, is dit bij Affiliate Marketing allemaal niet het geval.

Affiliate Marketing is hét ideale online verdienmodel

Persoonlijk vind ik dit dan ook het meest ideale verdienmodel wat er op het internet bestaat. Zeker als jij echt de ultieme Laptop Lifestyle wilt leven waarbij je niet meer locatie-afhankelijk bent.

Bij een webshop zou je de retourtjes die naar je adres worden toegestuurd immers toch op locatie moeten afhandelen.

Met affiliate marketing kun je helemaal zelf bepalen waar en wanneer je aan je business gaat werken.

Je hoef namelijk niet zelf de verkoop, retourzendingen, en klantenservice van producten af te handelen. Het enige wat je doet is de producten van anderen promoten om hier commissie op te ontvangen.

En het mooie van deze tijd is dat je je geld niet zelf op hoeft te gaan halen, maar dit helemaal automatisch naar je rekening wordt overgemaakt. Je kunt zo geld verdienen aan Nederlandse klanten terwijl je net een cocktail aan de bar in Ibiza hebt besteld ;-).

cocktail aan het strand

De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard

Het leek me ook wel leuk om je een voorbeeld te geven van iemand die de Laptop Lifestyle leeft dankzij Affiliate Marketing. Ik heb het hier over Jacko Meijaard die onder andere de website Internetsuccesgids.nl heeft opgericht.

Wist je dat hij recent zijn eerste eigen boek heeft uitgebracht? En hoe kan het ook anders dan dat ‘De Laptop Lifestyle’ hier de titel van is! Een boek over zijn eigen leven dus…

En misschien dat je wel dankzij dit boek bij deze blog terecht bent gekomen?

Jacko Meijaard is inmiddels al 10 jaar bezig met Affiliate Marketing, en niet bepaald zonder resultaat…

Waar zijn droom aan het begin was om €7500 per maand te verdienen, heeft hij dit inmiddels ruimschoots behaald en geniet hij van een 100% vrij leven dankzij het internet.

Maar goed ik probeer je nu niet te vertellen dat jij dit ook zomaar even snel kan gaan verdienen – maar ik probeer je wel inzicht te geven in wat dit verdienmodel allemaal kan opleveren als je er gewoon elke week mee bezig blijft.

Net als jou was het enige waar Jacko mee begon een droom om geld te gaan verdienen via het internet. Hij merkte op jonge leeftijd al dat loondienst niks voor hem was en dat hij in zijn leven meer vrijheid zou willen genieten.

Hij ging daarom op zoek naar andere manieren om geld te verdienen en kwam al snel op het internet uit.

Toen hij anderen de Laptop Lifestyle zag leven wist hij een ding zeker: “Dit wil ik ook en ik ga er alles aan doen om daar te komen!” Sindsdien is hij aan de slag gegaan met websites bouwen in combinatie met Affiliate Marketing, en niet zonder succes…

Het gigantische succes van InternetSuccesGids.nl

Jacko Meijaard heeft in de afgelopen jaren veel succesvolle websites gebouwd waardoor hij nu volledig van het internet kan leven. En als je ziet wat hij inmiddels verdient dan zal dat geen verkeerd leven zijn ;-).

Een van zijn grootste successen is de website Internetsuccesgids.nl. Op deze website biedt hij onder andere de Affiliate Marketing Revolutie aan.

Met deze cursus leert hij mensen met dezelfde droom als die hij 10 jaar geleden had, hoe ook zij dit kunnen gaan realiseren.

Hieronder heb ik ook even een filmpje voor je toegevoegd van the man himself. Je kunt zo ook van zijn kant horen dat het écht mogelijk is om geld via het internet te verdienen. En dit geldt echt voor iedereen… Hij legt je in deze video persoonlijk uit waarom dit zo is:

Hij geeft in deze video meteen het geheim waarom sommige mensen falen en andere mensen slagen om geld via het internet te verdienen. Ze geven op en stoppen al na een paar maandjes. En dat terwijl ze misschien net op het randje van succes stonden…

Het probleem is vaak dat mensen niet meteen zien dat het werkt en daarom het vertrouwen verliezen. Totdat je wel ziet dat het mogelijk is, en je je beseft dat je alleen maar meer kunt gaan verdienen.

Maar daarvoor moet je dus wel blijven doorzetten en soms dingen laten die je liever doet. Door alleen maar series op Netflix te kijken ga je er natuurlijk niet komen…

Ik vind het mooiste aan deze video dat hij er geen gras over laat groeien maar in alle eerlijkheid vertelt hoe het zit. Dit in tegenstelling tot andere internet guru’s die je binnen 2 maanden een inkomen van €10.000 per maand beloven. Dat zal je nooit lukken en is pure onzin kan ik je vertellen ;-).

Als je het echt wilt is het ook voor jou mogelijk…

Zoals je ook kon horen in de video heeft Jacko zijn droom meer dan waard gemaakt.

Hij is financieel onafhankelijk en leeft een luxe leven vol vrijheid, allemaal dankzij een inkomen via Affiliate Marketing.

Ondanks dat hij eerlijk vertelt dat je niet in korte tijd zomaar even duizenden euro’s per maand gaat verdienen, is het belangrijkste dat hij aangeeft dat dit op lange termijn heel goed mogelijk is.

Als je het maar echt wilt en net zo lang blijft doorzetten totdat je je droom hebt waargemaakt. Je moet het internet eigenlijk zien als een levenslange studie waarop je jezelf onderwijst.

Door constant nieuwe dingen bij te leren zal je gegarandeerd op een punt komen waar je het geheim van geld verdienen op het internet hebt ontrafeld. En vanaf dat moment vliegen de euro’s je om de oren ;-).

Ga aan de slag en stop niet voordat ook jij de Laptop Lifestyle leeft!

Hoe graag wil jij de Laptop Lifestyle gaan leven?

Dat is de belangrijkste vraag die ik aan je kan stellen. Als je echt voor jezelf kan zeggen dat je niets liever wilt en bereid bent om keihard aan je droom te gaan werken dan gaat het je 100% zeker lukken.

Wil je ook direct starten met de Laptop Lifestyle?

Je weet na het lezen van dit artikel nu ook hoe je dit kunt gaan doen. Makkelijker kan ik het je eigenlijk niet maken :-). Het enige wat je nu nog hoeft te doen is AKTIE ondernemen en net zo lang door blijven gaan totdat ook jij de Laptop Lifestyle leeft!.

Als jij precies wilt weten hoe je met Affiliate Marketing kan beginnen raad ik je aan om dit artikel eens door te lezen.

Maar als je het echt wilt denk ik dat de beste keuze is om direct met een cursus als De Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan. Je hoeft het dan namelijk niet allemaal zelf uit te gaan zoeken. Dat gaat je natuurlijk een hoop tijd én geld besparen.

Wil je weten wat je met deze cursus allemaal leert dan raad ik je aan om mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie eens door te lezen.

Of ben je zo benieuwd dat je je eigenlijk direct wilt gaan aanmelden? Klik dan op de knop hieronder, dan zal Jacko zijn cursus persoonlijk aan je onthullen ;-). Good luck!!

Lees ook: