• Home
  • Crypto
  • Shiba Inu verwachting – Gaat SHIB stijgen in 2024 – 2025
Shiba Inu verwachting

Shiba Inu verwachting – Gaat SHIB stijgen in 2024 – 2025

Shiba Inu verwachting

Shiba Inu Coin koers verwachting

Wat is de verwachting voor de Shiba Inu Coin? Als de koers in 2024 zo volatiel blijft als het afgelopen jaar dan kunnen we nog wat verwachten van deze coin.

Shiba Inu is een opmerkelijke munt die je zeker in de gaten moet houden als je investeert in cryptomunten.

We hebben het laatste nieuws over SHIB en hebben voorspellingen voor de periode van 2024 – 2025 gelezen. Al is een voorspelling voor de lange termijn riskant want vorig jaar hadden we ook niet verwacht dat de koers vandaag zo hoog zou zijn.

Je kunt Shiba Inu kopen bij Bitvavo en eToro.

We beschrijven de laatste ontwikkelingen aan de hand van technische analyses.

Inhoudsopgave

Actuele Shiba Inu prijs

Als we kijken naar de actuele Shiba Inu (SHIB) koers dan zien we dat deze een explosieve stijging heeft laten zien het afgelopen jaar. Zeker als we de prijs van dit moment er naast leggen.

Als dit een voorteken is van wat er nog komen gaat dan belooft dat nog wat voor de toekomst. Analisten voorspellen een stijging van 300% het komende jaar. Maar zoals gezegd ga niet op dit soort prognoses af.

Shiba Inu Coin kopen met iDeal

Als je Shiba Inu wilt kopen dan kan dit via Bitvavo. Betalen doe je met iDeal en over de eerste 1000 euro betaal je geen handelskosten. Lees de Bitvavo review voor meer informatie.

Shiba Inu verwachting

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Je hebt het vast wel in het nieuws gelezen: cryptomunten zijn hot! Leuk om te hebben, maar nog leuker om ermee te handelen. Het is niet meer enkel Bitcoin dat je kan gaan traden of kan bezitten tegenwoordig.

Er zijn daarnaast diverse andere coins die allerlei soorten functies en eigenschappen hebben. Een zo’n coin is Shiba Inu. Een coin die gelijk opvalt omdat er op het logo van deze cryptomunt een hondje staat afgebeeld. 

Het is een beetje een apart verhaal, deze coin. Het heeft namelijk zelf niet echt een functie. Wat het wel heeft is de zogeheten “meme eigenschap”. Dit soort coins worden ook wel meme coins genoemd.

Een andere coin die ook een meme coin is, is Dogecoin. Opnieuw een coin met een hondje dat zichtbaar is op het logo.

Elon Musk is de persoon die vooral verantwoordelijk is voor de hoge Market Cap van deze coins en de stijging van ze in waarde. Al hebben ze dus geen functie zoals Bitcoin of Ethereum stijgen ze alsnog. Vooral door de marketing uitgevoerd door deze miljardair op Twitter. 

Shiba Inu is geen munt die voor Bitvavo staking in aanmerking komt.

Veel tokens, erg veel zelfs

Aangezien de marketing erg van invloed is geweest op de stijging moet je altijd even goed kijken of er ook een functie te vinden is bij de coins en of het achterliggende project bijdraagt aan de ‘crypto space’ of juist helemaal niet.

Wat gelijk opvalt aan Shiba Inu is dat het erg veel tokens beschikbaar heeft. De grote voorraad bedraagt het astronomische aantal 1 quadriljoen tokens.

In vergelijking met andere cryptocurrency is dat zeker erg hoog te noemen. De maker van de coin, Ryoshi, heeft ervoor gezorgd dat de helft van dit bedrag in een zogeheten liquidity pool zit. Dit deel kan dus verhandelt worden door iedereen. Bijvoorbeeld via Uniswap, een gedecentraliseerd financieringsprotocol.

Op het platform kan je coins zoals Shiba Inu gaan traden met andere crypto handelaren. Of gewoon Shiba Inu gaan kopen.

Dat Shiba Inu voor de rest helemaal geen functie bezit, naast het handelen, is ook weer een beetje overdreven. Vitalik Buterin, de maker van een andere grote coin, namelijk Ethereum, heeft veel Shiba Inu gekregen en gelijk een deel ‘verbrand’.

Een ander deel heeft hij verkocht. De opbrengst daarvan ging naar een goed doel. De coin heeft dus al bewezen dat het ‘gebruikt’ kan worden om bij te dragen aan een betere wereld.

Shiba Inu kopen bij Bitvavo

🎁 Bezoekers van onze site krijgen nu 1000 euro bonus 🎁

Shiba Inu prijsverwachting voor 2024-2025

Shiba Inu is een coin die pas erg recent is geïntroduceerd in de crypto wereld. De coin nam echter erg snel, door promotie ervan, toe in waarde en vele handelaren konden niet wachten om vele aantallen te kopen en weer met winst te verkopen. De waarde van de coin steeg hierdoor erg snel.

Neem hierbij nog dat Shiba Inu (afkorting SHIB) enkele malen in het nieuws kwam en het was erg logisch dat de coin opeens in de hoogte schoot. Hierna daalde de prijs weer een stukje, maar dit wordt vaker gezien bij alle soorten coins

Shiba Inu is nog steeds in de top 30 te vinden qua Market Cap op diverse crypto exchanges en het lijkt er zeker niet op dat die binnenkort uit die top 30 gaat. De verwachting is dan ook zeker dat deze meme coin wel degelijk de stijging doorzet die het dit afgelopen jaar heeft laten zien gelukkig.

Een sterke waardestijging wordt verwacht

Maar wat de prijs precies gaat doen in de nabije toekomst is natuurlijk volstrekt onduidelijk, ook voor ons. Wij kunnen helaas ook niet in de toekomst kijken naar de precieze prijs over 3 tot 5 jaar.

Wat we wel kunnen doen is zeggen dat we denken dat Shiba Inu het hoogtepunt nog niet heeft bereikt als je kijkt naar de prijs ervan. En wij niet alleen. Er zijn diverse andere handelaren online te vinden die verwachten dat deze coin in waarde nog sterk gaat toenemen.

Erg sterk zelfs. Er worden uitspraken gedaan online dat de coin in waarde gaat verdubbelen of zelfs gaat verdrievoudigen.

Wij zijn dan ook zeker positief over de waarde van Shiba Inu voor de komende paar jaar. Vooral als we zien dat Elon Musk het nog erg vaak over de coin heeft op zijn Twitter. Hierna zien we dat de coin meestal explosief in waarde toeneemt. Steeds klimt die dan ook een klein stukje hoger.

We raden zeker aan het nieuws op Facebook of Twitter omtrent deze meme coin goed in de gaten te houden zodat je snel in kan spelen op de verschillende markttrends.

Shiba Inu verwachting tot 2030

Kijken we verder dan een periode van een aantal jaar, dan zien we nog veel meer potentiële stijgingen van de prijs van Shiba Inu. Maar af en toe kan er ook een periode zijn waarin deze prijs juist afneemt in waarde. 

Het is dan slim om in de gaten te houden wat de community achter de coin en het ontwikkelteam van de software precies doet en zegt.

Als ze het project nog volledig steunen en er wordt actief gebouwd aan de achterliggende software, dan is er vaak ook enige zekerheid over een stijging in de waarde van het project en dus van de coin zelf. Voor een meer genuanceerd beeld over de waarde voor de komende 10 jaar raden we ook zeker aan om je even in te lezen in wat het project achter Shiba Inu allemaal inhoudt. 

Shiba Inu SHIB

Shiba Inu nieuws vandaag

Wij houden het nieuws over Shiba Inu in de gaten. Zodra er ontwikkelingen zijn die de moeite waard zijn om te vermelden dan updaten we deze pagina direct.

Als je het actuele nieuws wilt volgen dan kun je de bekende analisten volgen die geregeld voorspellingen plaatsen voor de toekomstige koers van Shiba Inu Coin.

Blijf wel altijd zelf onderzoeken want ook SHIB laat zich niet voorspellen dus ga niet meteen op iedere prognose af. Doe altijd onderzoek naar de prijs voor je gaat investeren.

Het ontwikkelteam van Shiba Inu

Wij hebben het allemaal al even kort bekeken en zagen gelukkig dat er nog frequent veel gesleuteld wordt aan dit project. Niet zoveel als bij andere coins, die een groter team aan ontwikkelaars hebben, maar wel genoeg om de waarde de komende tien jaar wellicht wel een grote boost te geven.

Nog steeds zien we stijging wat betreft de waarde van deze coin. We geven geen financiële adviezen, maar zelf kopen we erg vaak meer Shiba Inu omdat we verwachten dat de coin in waarde gaat toenemen.

Natuurlijk nadat we de markttrends hebben geobserveerd en nadat we Twitter goed in de gaten hebben gehouden. Ook onderzoek gedaan door ons team geeft ons telkens een zekere houvast. Koop enkel een cryptomunt als je er verstand van hebt en ga niet altijd alleen af op wat het nieuws precies zegt over de coin. Dan moet het investeren vast wel gaan lukken!