wat verkoopt goed - internet

Wat verkoopt én betaalt goed op internet? Ontdek 2 producten met extreem hoge winst-marges

wat verkoopt goed - internet

Wat verkoopt én betaalt goed op internet? – Een belangrijke vraag waar iedere internet-ondernemer graag het antwoord op wil weten. En een net zo belangrijke vraag als je pas besloten hebt om geld via internet te gaan verdienen….

Het liefst focus je je natuurlijk direct op een product wat goed verkoopt en ook nog eens voor een leuk inkomen zorgt. Tenminste – als het je ambitie is om online veel geld te gaan verdienen. Maar omdat je deze blog leest neem ik aan dat dit voor jou zeker geldt :-).

In deze blog zal ik als eerst gaan vertellen waarom de best verkopende + betaalde producten niet altijd fysieke producten zijn. Veel mensen denken namelijk niet verder dan dit, terwijl er op het internet zoveel meer mogelijk is.

Wanneer ik je dit aan je heb uitgelegd ontdek je vervolgens 2 geniale (niet-fysieke) winst-producten op het internet. Producten die altijd goed verkopen en winst-marges tot wel 100% hebben!

Als bonus zal je aan het einde van deze blog ontdekken hoe je zonder een eigen product te hebben, toch van deze geniale winst-producten kan profiteren. Lees dan ook snel verder om erachter te komen welke 2 producten jou financieel vrij kunnen maken ;-).

Inhoudsopgave

Een fysiek product verkoopt én betaalt niet altijd het beste op internet…

Een denkfout die veel mensen maken is dat je fysieke producten moet verkopen om rijk te worden via internet. Natuurlijk – het runnen van je eigen webwinkel kan erg winstgevend zijn en de sales kunnen hard gaan. Maar wat veel mensen vergeten is dat ondanks dat kleding of babyspeelgoed goed verkoopt, het zeker niet altijd het beste betaalt.

Daarnaast is een e-commerce business (zoals het runnen van een webwinkel heet) ook niet altijd even makkelijk. Je hebt te maken met leveringen en voorraden die bijgehouden dienen te worden. Verder betaal je inkoopkosten voor ieder product waardoor je winst-marges vaak tussen de 30 en 50% blijven hangen.

wat verkoopt en betaalt goed op internet

Natuurlijk kan dit nog steeds prima zijn en kun je ook op deze manier financieel vrij worden.

Maar wat als ik je vertel dat er producten zijn waarbij de winst marges op 100% liggen?

Je geen inkoopkosten hebt? Je niks met leveringen en voorraden te maken hebt?

En wat ook nog eens zeer goed verkoopt op het internet?

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? ;-). Toch zijn deze producten er echt en kan ook jij deze gaan verkopen…

In de volgende paragraaf ga je 3 van deze geniale winst-producten ontdekken :-).

Als je wilt weten hoe je door deze producten financieel onafhankelijk kan worden, raad ik je aan om snel verder te lezen!

Wat verkoopt én betaalt goed op internet: 3 geniale winst-producten!

1. Word financieel onafhankelijk door het verkopen van e-books

Het eerste product wat goed verkoopt én goed betaalt is een e-book. De laatste jaren is de populariteit van e-books sterk toegenomen, wat veel kansen biedt voor jou als internet-ondernemer. Als je één e-book schrijft waarvan de verkoop door het dak gaat, kun je al vrij simpel financieel onafhankelijk zijn.

De voordelen van geld verdienen met e-books zijn;

Passief inkomen e-book

E-books zijn over het algemeen een zeer krachtig middel om een inkomen via internet mee op te bouwen. Stel dat je elke dag 3 e-books verkoopt, waar je een prijs van €19 voor vraagt, dan verdien je hier al meer dan €1700 per maand mee…

En stel nou dat je na verloop van tijd nog een e-book schrijft, die je verkoopt voor een prijs van €23. Als je er hier dan ook elke dag ongeveer 2 van verkoopt, verdien je zomaar €1400 per maand extra. Oftewel een maandelijks totaal inkomen van meer dan €3000…

Staat je marketing goed, dan kunnen je e-books je elke dag keiharde centen opleveren. Natuurlijk moet je wel even wat tijd investeren in het schrijven ervan – maar als je kijkt naar wat het je kan opleveren weet je ook waar je het voor doet.

Maar waar ga je dan een e-book over schrijven? Simpel: over iets waar je zelf veel kennis van hebt en anderen mee kan helpen.

Schrijf vanuit de passie die je voor dit onderwerp hebt, dan is de kans groot dat je e-book gaat verkopen.

Wil je precies weten hoe je een e-book kan gaan schrijven? Dan raad ik je aan om het artikel ‘Een e-book maken: Zo doe je dat’ van Doyoucopy.nl eens door te lezen.

2. Naar ultieme vrijheid door digitale cursussen te verkopen

Het tweede product wat goed verkoopt én betaalt zijn digitale cursussen. Als je echt volledig financieel vrij dankzij het internet wilt worden is dit één van de beste producten die je kunt verkopen. In tegenstelling tot e-books kun je voor digitale cursussen namelijk veel hogere prijzen rekenen.

Als je een zeer waardevolle cursus hebt ontwikkeld waarin je een bepaalde skill stap voor stap uitlegt, dan kun je hier aardig hoge bedragen voor vragen. Er zijn genoeg digitale cursussen waarvoor je duizenden euro’s betaalt, en die ook nog eens erg goed verkopen.

De voordelen van geld verdienen met een online cursus zijn;

Natuurlijk is het hierbij ook weer zo dat je er even wat tijd aan kwijt bent. En wel even wat meer dan voor het schrijven van een e-book. Maar wanneer je cursus eenmaal af is kun je er duizenden euro’s mee gaan omzetten.

Wanneer mensen zien dat jouw cursus voor hun echt verschil kan maken, willen ze hier meestal een flinke investering tegenover stellen.

Als je voor je cursus bijvoorbeeld €1250 rekent en je er elke week 2 van verkoopt, zul je er al €10.000 per maand mee verdienen!

Het mooiste van het verkopen van e-books en cursussen is daarnaast de tijd die je overhoudt, wanneer de verkoop eenmaal geautomatiseerd is. Je verdient dan duizenden euro’s zonder dat je er tientallen uren voor hoeft te werken! Geniaal toch ;-).

Een goed voorbeeld van een online cursus is de SMMB Masterclass.

Net als bij e-books is hetzelfde principe weer dat je je kennis gaat delen over een onderwerp waar je veel vanaf weet.

Weet jij als geen ander hoe mensen van stress kunnen afkomen? Maak hier dan een uitgebreide cursus van met videotrainingen en meerdere modules. Probeer zoveel mogelijk waarde te leveren en echt iets te ontwikkelen wat mensen verstelt doet staan.

Wanneer mensen er enthousiast over zijn ga je er natuurlijk steeds meer van verkopen. Daarom wil je dat de eerste ervaringen meteen goed zijn, en mensen je product aan anderen zullen aanprijzen.

Als je precies wilt weten hoe je een eigen digitale cursus maakt raad ik je aan om dit artikel eens door te lezen: Hoe maak ik een online cursus? – van het NLP college.

Hoe profiteer ik zonder mijn eigen product van deze winst-producten?

De 2 informatieproducten van hierboven kunnen je dus winst-marges van 100% opleveren. Dit komt doordat het je niks meer kost wanneer de producten zijn gemaakt. Zodra je product af is kun je hem blijven verkopen en een passief inkomen opbouwen wanneer dit automatisch loopt.

Maar er is één ding wat het je wel kost – en dat is tijd. Ook al kun je al een e-book van rond de 15000 woorden schrijven, het blijft met alles eromheen veel werk. En dit geldt voor een digitale cursus nog eens x10.

Als je een cursus wilt verkopen tegen een hoge prijs, kun je natuurlijk niet zomaar iets simpels in elkaar flansen. Mensen moeten het de prijs wel echt waard vinden en daarom moet je ze hier wel van kunnen overtuigen. Een cursus vraagt daarom om veel denkwerk – en vooral ook om veel creativiteit en actie ondernemen.

Toch hoef je niet perse je eigen product te hebben om te profiteren van een digitale cursus die goed verkoopt op internet.

Je kunt namelijk ook als affiliate geld gaan verdienen door deze producten te promoten.

Omdat de winst-marges zo hoog liggen, kun je voor het promoten van informatieproducten torenhoge commissies ontvangen.

Het netwerk PayPro is één van de bekendste netwerken waarbij je je kunt aansluiten om informatieproducten te kunnen promoten. Je kunt hier commissies verwachten tot wel 70%! Dit betekent dus dat je zonder je eigen product te hebben 70% van de totale winst pakt ;-).

Ben je benieuwd hoe je stap voor stap geld met affiliate marketing kan verdienen? En kan gaan profiteren van hoge commissies op informatieproducten? Klik dan snel op de knop hieronder om de Affiliate Marketing Revolutie te ontdekken!