Thuiswerken

Thuiswerken – Thuis geld verdienen

Thuiswerken

Geld verdienen met thuiswerken

Thuiswerken

Wil jij graag geld verdienen vanuit huis? Dan zijn een aantal dingen wel belangrijk om te weten. Je moet weten hoeveel jij wil gaan verdienen en hoe makkelijk dat kan.

Extra geld verdienen

Maar het is ook erg belangrijk om te weten hoe betrouwbaar dat het is. In het leven kom je nogal eens voor extra kosten te staan en dan is het superfijn wanneer je een extraatje hebt wat je vanuit huis bij kunt verdienen. Op deze manier heb je wel meteen twee vliegen in 1 klap.

Het helpt je niet alleen in de financiën, maar het verhoogt ook je levenskwaliteit omdat jij nu meer kunt doen en het jezelf en jouw gezin wat makkelijker kan maken. Er zijn verschillende manieren waarop jij kunt zorgen om extra geld in het laatje te brengen en een passief inkomen te verdienen. Maar wat verdiend er goed op internet? Wij zullen er eens een paar voor je opnoemen en hebben ook enkele tips voor je. 

Waar dien je aan te voldoen wanneer jij geld vanuit huis wil gaan verdienen

Wil jij het thuiswerken tot een succes brengen dan moet je toch wel een aantal dingen jezelf eigen maken. 

Zelfdiscipline

We beginnen maar meteen met het belangrijkste punt te noemen. Wanneer jij vanuit huis wil gaan werken dan is het erg belangrijk om over een groot stuk zelfdiscipline te beschikken. Het is hartstikke fijn om niet te hoeven reizen voor je werk maar het moet wel mogelijk zijn dat jij ook thuis geconcentreerd bezig kunt zijn. Ben jij liever met andere zaken bezig zoals bijvoorbeeld social media of bellen met vrienden? Dan is het thuiswerken niet echt wat voor jou.

Goed tijdmanagement

Dat jij nu voor een groot deel zelf kunt beslissen hoe laat en hoe lang je werkt is hartstikke fijn maar toch zal jij er wel voor moeten waken dat je niet te makkelijk gaat denken, ach dat doe ik morgen wel! Wanneer je dat namelijk gaat doen dan is het een feit dat je dingen op de lange baan gaat schuiven en je uiteindelijk nog in de knel komt wat tijd betreft. Maak dus een schema waar je je ook echt aan gaat houden. 

Locatie-onafhankelijk werk

Niet al het werk is geschikt om vanuit huis te gaan doen. Het is een feit dat er steeds meer thuiswerk banen bijkomen, maar er zijn zeer zeker ook nog steeds beroepen en banen te noemen waarbij dat niet lukt. 

Passende tools

Thuiswerken

Thuis werken vraagt ook zeer zeker wat van jouzelf. Het is belangrijk dat jij een goede plek hebt waar jij kunt werken. Dat betekent dus dat jij een deel van je huis op zal moeten offeren om daar een gezellige werkplek voor jouzelf van te maken.

Zorg ook wel dat het een gezellig plekje wordt want jij moet er tenslotte toch wel een groot aantal uren per week doorbrengen en niets is dan irritanter wanneer je op een plek moet gaan zitten waar jij het eigenlijk helemaal niet zo leuk of gezellig vindt.

De dingen die je meestal nodig hebt zijn een tafel of bureau, een laptop, een telefoon, zakelijke programma’s waar de werkgever vaak voor zorgt en niet te vergeten een goede stoel. Het is namelijk erg belangrijk dat jij in een goede houding zit tijdens het werken.

Voordelen voor de werkgever

Behalve dat het voordelen heeft voor jou om vanuit huis te kunnen werken heeft het ook zeer zeker voordelen voor de werkgever. De meeste werkgevers zijn er niet meteen voor dat je vanuit huis werkt, maar wanneer jij laat zien dat jij er echt talent voor hebt en jij de zelfdiscipline op kunt brengen om vanuit huis te werken dan zal hij of zij zeker overstag gaan.

Het grote voordeel voor de werkgever is dat hij of zij nu geen ruimte af hoeft te huren waarin jij normaal zou moeten zitten en er zijn geen reiskosten. 

Geld verdienen met thuiswerken

Voor- en nadelen van het thuiswerken

Daar waar er voordelen zijn kan je er vanop aan dat er ook nadelen zijn. Dat is altijd zo en dat is tijdens het thuiswerken zeer zeker niet anders.

Voordelen thuiswerken

Je hebt meer vrije tijd. Doordat je nu vanuit huis werkt houd je wat meer vrije tijd over. Je hoeft nu namelijk niet heen en weer te reizen naar en van je werkplek.

Doordat je niet hoeft te reizen bespaar je op de reiskosten. Meestal worden die helemaal of voor een deel vergoed door de werkgever, dus daarin is ervoor beide een win-win situatie te benoemen.

Je kunt je tijd zelf indelen waardoor je wat meer flexibel bent. Dat is zowel voor jou als voor je gezin erg prettig. Wanneer je nu een keer een afspraak hebt buiten je werk om hoef je niet van alles te verzetten maar kan je gewoon op een ander moment wat langer doorwerken.

Je hebt een fijne werksfeer. Dit wil zeggen dat wanneer je thuis werkt en jij voor jezelf een fijn plekje hebt gemaakt dat het ook zeker ten goede komt aan de kwaliteit die jij aflevert aan je werkgever. Die zal daar alleen maar heel erg blij mee zijn.

Nadelen thuiswerken

Doordat je thuis werkt kan het zo zijn dat jij wat sneller bent afgeleid dan dat je normaal zou zijn. Het is dus echt van belang dat jij wel die zelfdiscipline hebt en behoud om aan het werk te zijn en te blijven. Wanneer jij merkt dat dit echt niet lukt zal je er toch nog eens over moeten nadenken of dat thuiswerken echt wel iets voor jou is.

Minder sociale contacten. Omdat jij nu verder nergens meer komt zijn je sociale contacten ook minder. Je hebt nu bijvoorbeeld geen contact met jouw collega’s. Wanneer je op kantoor bent dan drink je nog wel eens even koffie met elkaar of lunch je tegelijk en dat heb je niet wanneer jij vanuit huis werkt. 

Het teamgevoel gaat verloren. Wanneer jij in teamverband werkt dan is dat minder wanneer jij vanuit huis gaat werken of er moet al de mogelijkheid zijn om via Skype, Zoom of een ander programma contact met elkaar te onderhouden. Dit is wel iets wat je moet liggen want er zijn zeker ook mensen die daar niet echt voor open staan. 

Thuiswerk vacatures

Als je geld wilt verdienen met thuiswerk dan kan je hiervoor op internet genoeg websites vinden die vacatures aanbieden. In elke regio van Nederland zijn er vacatures en het aantal thuiswerk vacatures zal alleen nog maar toenemen in deze tijd.

Als je op zoek gaat naar een thuiswerk vacature kijk dan wel of je met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat. Lees reviews en laat de arbeidsvoorwaarden op papier zetten.

Thuiswerk student

Thuiswerken als student

Thuiswerken is enorm populair onder studenten. Hoe mooi is het dat je naast je studie op ieder moment van de dag thuis kunt werken?! Veel studenten combineren het thuiswerken met een baan in de horeca zodat ze altijd een inkomen hebben. Door dat je geld vanuit huis verdient kan je als je een uurtje over hebt even snel wat thuiswerk gaan doen.

Vacatures voor studenten

Als student heb je enorm veel keuze om een thuiswerk baan te vinden. Er zijn zelfs speciale studenten thuiswerk vacatures sites. Waarop vacatures staan die speciaal op studenten gericht zijn. De meest populaire banen voor studenten zijn helpdeskfuncties en telefonische verkoop.

Thuiswerk tips

Tips om op een goede manier geld te verdienen vanuit huis:

  • Maak een planning voor je thuiswerk dag. Plan wat je die dag aan werk af wilt hebben en begin op vaste tijden met werken
  • Pauzeer tussen je werk door. Blijf niet achter elkaar doorwerken!
  • Zorg voor een goed verlichte en geventileerde werkomgeving
  • Investeer in een goed bureau en een goede stoel
  • Probeer de stoel zo in te stellen dat je voeten ondersteund worden door de grond of voetenbankje en je knieën op dezelfde hoogte als je heupen zijn
  • Beweeg voldoende. Beweeg zodra je merkt dat je concentratie minder wordt. Dit hoeft niet lang te zijn al ga je maar even wat drinken inschenken
  • Probeer contact te houden met de buitenwereld. Als je voor een bedrijf werkt houd dan contact met je leidinggevende en collega’s

Thuiswerk vergoeding

De vergoeding voor het thuiswerk wat je gaat doen dat verschilt per vacature. Als je inpakwerk gaat doen dan zal je een bedrag per een X aantal ingepakte producten ontvangen. Ga je helpdesk werk vanuit huis doen dan krijg je per uur betaald. Bij telefonische verkoop kan je vergoeding gebaseerd zijn op het aantal klanten die je aanbrengt.

Maak vooraf wel duidelijke afspraken over de vergoeding voor het thuiswerk wat je gaat doen.

Voor jezelf werken vanuit huis

Thuiswerk kantoor

Voor een baas werken vanuit huis is natuurlijk mogelijk, maar je kunt ook vanuit huis voor jezelf werken. Er zijn, wanneer je even zoekt, echt genoeg mogelijkheden om een leuke financiële buffer op te bouwen in de tijd die jij jezelf daarvoor geeft.

Dit kan je doen naast je gewone baan, maar je kunt er ook je volledige baan van maken. Het is maar net wat jijzelf wilt. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Wij zullen er een aantal gaan benoemen voor jou.

Thuiswerk inpakken

De meest bekende vorm van thuiswerken is het inpakken van producten. Je krijgt dan thuis producten afgeleverd die voor een bepaalde tijd ingepakt moeten zijn. Het bedrijf die de producten komt afleveren komt ze ook weer op een afgesproken tijd ophalen. Je krijgt betaald over het aantal producten die ingepakt moeten worden.

Het inpakken is een populaire manier van geld verdienen vanuit huis omdat je op je eigen tempo kunt werken. Je kunt dit zelfs doen terwijl je voor de TV je favoriete programma zit te bekijken… hoe mooi is dat?!

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen? Dat is toch alleen maar lekker populair doen en een of ander artikel promoten? NEE! Daar zit je dus al helemaal fout! Bloggen is meer dan dat alleen. Wanneer jij creatief kunt schrijven en dat ook echt jouw passie is om dat te doen dan zou ik je het advies willen geven om je daar zeker wat meer in te verdiepen.

Je kunt tegenwoordig heel makkelijk zelf een eigen website aanmaken. Dit soort dingen worden je steeds makkelijker gemaakt. Vaak is het onder het mom van “what you see is what you get” en heb je dus binnen no time een website op poten gezet. Het is wel belangrijk dat wanneer je dat doet dat je dan een onderwerp neemt waar mensen op afkomen en waar ze interesse in hebben.

Wil je er echt geld mee gaan verdienen dan verdient het de aanbeveling om er ook advertenties over te plaatsen. Je moet er dus wel voldoende tijd in willen en kunnen steken om dit te doen. Het opbouwen van bezoekers dat kost tijd, maar het zal je zeker op de langere termijn ook wat op gaan leveren. 

Dropshipping

Geld verdienen met dropshipping

Wat is dropshipping? Met dropshipping heb jij een webwinkel zonder dat jij zelf een voorraad in huis hebt. Klanten kopen bij jou via jouw webwinkel een artikel en jij koopt daarna hetzelfde product in via een goedkope leverancier en de leverancier verstuurt het meteen naar de klant toe.

Deze webwinkel kun je bijvoorbeeld aanmaken op shopify.nl. Eigenlijk ben jij dus alleen maar een soort van tussenpersoon. Wanneer jij dit goed aanpakt is er zeker wel een leuk centje mee te verdienen. 

Wanneer je deze vorm van thuiswerken doet draait het eigenlijk, maar om 1 ding en dat is winst boeken. Je klantenkring opbouwen doe je door te gaan adverteren op social media en je zichtbaar te maken op Google door middel van SEO.

Bij shopify.nl kan je voor 90 dagen gratis een webwinkel proberen. Dit stelt jou in de gelegenheid om te bekijken of het wel echt iets is voor jou.

Het online invullen van enquêtes

Deze manier van thuiswerken is echt wel heel erg populair en misschien ook wel de oudste manier. Je kunt lekker thuis vanuit je luie stoel te werk gaan. Wat misschien nog wel het meest leuke is van deze vorm van thuiswerken is dat je door het invullen van de enquêtes er ook nog wat van leert.

Het is vaak wel zo dat jij dan op een site een profiel aan moet maken waar je dan een soort van digitale portemonnee krijgt. Je kunt jezelf op meerdere sites aanmelden zodat je ook meer kunt verdienen. Het kan ook zijn dat je een vergoeding krijgt in de vorm van korting bij webwinkels. 

Geld verdienen met crypto’s

Geld verdienen met crypto

Geld verdienen met crypto. Dat de bitcoin in opkomst is dat is ons allemaal niet ontgaan. Het wordt de online betaalmunt van de toekomst. Dat er veel te doen is over bitcoins dat is een ding wat zeker is.

Er zijn heel veel mensen die genoeg geld hebben verdiend toen zij in cryptocurrency gingen investeren. Dit is een manier waarop je erg snel geld kunt verdienen, maar het is wel van groot belang dat wanneer jij hieraan wil gaan beginnen jij je van tevoren wel goed inleest hoe alles in zijn werk gaat. En niet geheel onbelangrijk in welke crypto je het beste kunt investeren.

Er kleeft ook een risico aan want met beleggen kun je ook al je geld verliezen. Beleg dus nooit met geld wat je niet direct kunt missen!

Tip: Begin met het volgen van een goede crypto cursus zoals de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra.

Geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing

Online lekker een zakcentje bijverdienen dat lukt zeker met affiliate marketing. Je doet dit door bepaalde producten te gaan promoten. Wanneer de klant dan besluit om het product te kopen dan krijg jij een bepaald percentage van het aankoopbedrag.

Sites zoals bijvoorbeeld Paypro, Daisycon en Tradetracker hebben een aanbod aan programma’s waarbij je producten van hun site kunt promoten in ruil voor een vergoeding. De hoogte van de vergoeding ligt vaak tussen de 10 en 50 procent van de verkoopprijs. Er zijn zeker ook verkopers die meer vergoedingen geven, maar die zijn wel wat schaarser te vinden.

Dit is het soort thuiswerk wat je heel goed kunt combineren met ander thuiswerk omdat je er ook niet de hele dag mee bezig hoeft te zijn. Het is wel het soort werk wat je vol moet houden want je hebt hiermee niet binnen no time een groot bedrag verdient. Hier moet je wel een paar maanden tijd in steken voordat je merkt dat je er wat aan gaat verdienen.

Het schrijven van teksten

Geld verdienen met tekst schrijven

Vind jij schrijven echt heel erg leuk en wil jij graag vanuit huis werken? Dan is het schrijven van teksten misschien echt wel iets voor jou. Wat wel van belang is, is dat jij dan wel beschikt over een goede taalvaardigheid.

Wanneer je geen correct Nederlands kunt schrijven dan gaat dit al een lastig iets worden. De verdiensten die zijn hierin heel verschillend. Meestal word je per woord betaald, maar het kan ook zijn dat het per teken is. Dat ligt helemaal aan de opdrachtgever waar jij op dat moment voor werkt. Wanneer jij hier je volledige baan van wilt maken en jij ook nog eens lekker snel en foutloos kunt typen dan kan je hiermee gerust 2000 euro per maand mee verdienen.

Het vertalen van teksten

Beschik jij over een goede typevaardigheid en heb jij ook nog een talenknobbel? Dan is misschien het vertalen van teksten wel wat voor jou. Het is in dit werk wel vaak zo dat wanneer jij kennis hebt van een speciale taal dat je er vaak ook meer mee verdient.

Iemand die een tekst van het Nederlands naar het Engels moet vertalen zal minder verdienen dan wanneer er een tekst van het Nederlands naar het Russisch vertaald moet worden bijvoorbeeld. Deze vertalingen worden vaak geleverd aan websites of aan televisiestations als ondertiteling van een programma.

Thuis geld verdienen met het corrigeren van teksten

Teksten die geschreven worden die moeten natuurlijk ook nagekeken en eventueel gecorrigeerd worden. Om dit te kunnen doen moet je echt wel heel goed op de hoogte zijn van de Nederlandse taal en jij moet ook anderen daarin kunnen ondersteunen wanneer zij fouten maken.

Vaak gaat het hierin om mensen die bijvoorbeeld vanuit het buitenland naar Nederland zijn gekomen. Dit werk wordt veelal op freelance basis gedaan.

Het schrijven van recensies

Ben jij een persoon met een eerlijke mening en een kritische blik? Dan is het schrijven van recensies misschien wel wat voor jou. Vaak schrijf je dan een recensie over een product, dienst, horecagelegenheid of event.

Op die manier deel jij je ervaringen op bijvoorbeeld Google en kunnen andere mensen lezen hoe jij het vindt. Voor restaurants is een goede recensie van groot belang om op een goede manier op de kaart te komen. Zeg nu zelf, zou jij naar een restaurant toe gaan wanneer je bij wat onderzoek zou lezen dat het eten er niet lekker is en het personeel niet vriendelijk?

Je moet bij dit werk wel goed kunnen onderbouwen en goede argumenten kunnen geven. Doe jij meerdere reviews? Dan kunnen de verdiensten hierin aardig op gaan lopen.

Het lezen van promo e-mails en klikken

Geld verdienen met email

Je kent het wel, daar heb je weer zo’n mailtje in je mailbox met daarin de vraag of dat je geld wilt verdienen en dan even op die link wil klikken. Niet iedereen is daarvan gediend en veelal markeren de mensen dit ook als spam, maar het is zeker ook een manier van thuiswerken en geld verdienen.

Wij moeten toegeven misschien niet de meest leuke manier, maar het is dan ook zeker iets wat je erbij kunt doen en je niet meteen hele dagen moet willen doen. Dit werkt vaak ook wel met een soort van beloningssysteem. Je krijgt bijvoorbeeld 1 cent om op de link te klikken, 1,50 dat je lid bent geworden en breng jij andere leden aan dan krijg je daar ook nog een bonus voor.

Je hebt hier maar een paar uurtjes in de week voor nodig om er even voor te gaan zitten en dan al de linkjes door te lopen, maar het kan wel aardig oplopen op een gegeven moment wat verdiensten aan gaat.

Een YouTube kanaal beginnen

Geld verdienen met YouTube

Ben jij goed in praten? Je bent niet verlegen en je weet veel te vertellen over een bepaald onderwerp? Dan is een YouTube kanaal beginnen voor jou misschien helemaal geen slecht idee.

Je hebt dan wel een goede camera nodig wanneer jij dit wil gaan doen, maar dat is een eenmalige aanschaf en als jij het allemaal goed doet verdien je die binnen no time ook weer terug. Een goede computer is ook handig om je filmpje te kunnen editen. Dus je hebt wel wat kennis nodig van software hiervoor. Wat je ervoor moet doen is eigenlijk relatief makkelijk te vertellen.

Vooral goed actief blijven op je kanaal zodat je veel kijkers trekt. Wanneer jou dit lukt kan dit zomaar tussen de 30 cent en 4 euro per 1000 views opleveren. Dat is toch wel heel wat vind je niet? Het heeft zeker zijn tijd nodig, maar dan krijg je er daarna ook zeer zeker wat voor terug.

Trading Navigator Methode

Geld verdienen met beleggen

Wat zeg je nu? Juist ja, Trading Navigator Methode. Dit is het leren beleggen in opties en aandelen. Je kunt dit doen door middel van software en cursussen. Wanneer jij deze cursus doet leer jij om goed te beleggen en dit ook op een duidelijke manier weer uit te leggen.

De cursus duurt ongeveer zes weken en die kan je op je eigen tempo doen. Natuurlijk ga jij, net zoals alle anderen, voor de winst. In deze cursus worden een paar onderdelen behandelt.

  • Persoonlijke coaching
  • Beleggingssoftware
  • Trading Navigator Methode

Wanneer je op een winstgevende manier wilt gaan beleggen is trading navigator daar het meest geschikte programma voor. Je krijgt zelf ook een persoonlijke coach. 

Beleggen is niet voor iedereen iets, maar de groep mensen die dit gaat doen of wil gaan doen is en wordt steeds groter. Wat je vooral leert is om de risico’s te beperken.

Je weet dat wanneer je gaat beleggen dat je ook kunt verliezen en dat wil je begrijpelijkerwijze liever niet. Toch dien je ook met deze tegenslag om te kunnen gaan om daarna weer met frisse moet verder te gaan in dit wereldje. Wanneer jij de kennis die jij tijdens de cursus hebt opgedaan op een goede manier weerlegt dan staat ook jou niets in de weg om eraan te verdienen.

De software

Als jij besluit om deze cursus te gaan doen dan krijg jij er software bij. Hierin staat wanneer jij het beste aandelen kunt verkopen of inkopen. Met deze software ben je ook minder tijd kwijt omdat je het kunt automatiseren.

Je stelt dan in wanneer er een aandeel verkocht mag worden. Dit kan je soms mooie deals opleveren. Zelfs voor een onervaren belegger is dit software die te begrijpen is. Het is natuurlijk heel fijn om te weten dat jij op een winstgevende manier handelt.

Online spelletjes spelen

Geld verdienen met games

Ha! Twee vliegen in 1 klap! Gewoon vanuit je luie stoel spelletjes spelen en daar nog geld mee verdienen ook! Wie zou dat nu niet willen? Natuurlijk gaat het je geen ontzettend grote bedragen opleveren, maar om het er zomaar naast te doen is het toch wel leuk om te weten dat je tijdens het stukje ontspanning wat je hebt bij het spelen van een spelletje ook nog geld kunt verdienen.

Vaak is dit via een casino, dus je moet wel wat van casino spellen afweten wil je hiermee gaan beginnen. Er zijn online casino’s waar jij een welkomstbonus krijgt wanneer jij je bij hun aanmeldt. Dat is natuurlijk nog mooier, want zo kan jij zonder er zelf ook, maar 1 cent in te hoeven investeren wel geld gaan verdienen wanneer jij goed speelt.

Soms kunnen de prijzen wel oplopen tot 150 euro per spel wat er gewonnen wordt. Ben jij een echt pro? Dan kan dit natuurlijk nog veel meer worden, maar dan moet je er ook wel wat tijd in investeren.

Online pokeren

We hebben het net al even vernoemd hierboven dat er met een spelletje spelen geld verdient kan worden, dat geld ook zeker wanneer jij online gaat pokeren. Ook hier geld hetzelfde voor wat betreft het aanmelden bij een website. Je krijgt vaak een welkomstbonus waarmee jij aan de slag kan gaan of een andere bonus zoals bijvoorbeeld een verdubbeling van je eigen inleg. Het kan jou dus echt wel geld opleveren.

Het verkopen van oude kleding

Geld verdienen met kleding

Je hebt al jarenlang die ene jas in de kast hangen met het prijskaartje er nog aan en je vindt het natuurlijk zonde om deze weg te gooien. Verkoop het dan! Je kunt er vast en zeker nog wel iemand anders blij mee gaan maken.

Wanneer je dit doet heb je ook weer meerdere vliegen in 1 klap. Je doet aan duurzaam leven want je gooit niet zomaar iets weg wat nog prima gebruikt kan worden, en van het geld wat je verdient aan het verkopen van deze kleding kan jij weer andere leuke kleding gaan kopen. Fijn toch?! 

Geld verdienen als influencer

Ineens weet je het! Je wordt influencer! Euh influ wattes? Influencer is eigenlijk het dure wordt voor promotor. Dit werk kan je eigenlijk al heel snel doen. Stel dat jij een hele goede smaak hebt wat betreft het decoreren van je huis en jij leuke gadgets hebt die je wilt en kan promoten dan ben je er eigenlijk al. Je gaat dus geld verdienen met Instagram of YouTube

Dit wordt vaak gedaan aan de hand van het maken van video’s die daarna dan op YouTube worden gezet. Wanneer je dit wil gaan doen kan je bijvoorbeeld zelf bedrijven benaderen om er zo achter te komen of zij interesse hebben in jou. Zorg dat je veel volgers hebt en het bedrijf gaat er dan zeker geen nee op zeggen. Dit is voor hun namelijk ook gewoon weer reclame. 

Geld verdienen als influencer

Je hebt niet veel nodig om hier mee te beginnen. Je kunt dit gerust eerst met je mobiele telefoon doen en wanneer jij dan lekker wat hebt verdiend overstappen op de wat professionelere apparatuur. Je hebt wel geduld nodig want het verkrijgen van volgers heb je niet zomaar 1 2 3 gedaan.

Dat moet echt van mond tot mond gaan. Wanneer jij eenmaal een leuke kring hebt opgebouwd en soms zelfs eens een weggeefactie of prijsvraag doet, dan moet het allemaal zeker gaan lukken. 

De producten die jij gaat promoten krijg je vaak gratis opgestuurd. Heel af en toe doet het bedrijf er zelf wel eens een extraatje bij zodat jij dat weg kunt geven aan jouw volgers. Eigenlijk verdien je op deze manier op verschillende manieren. Jij hebt een product gratis, je kunt het bedrijf vragen om een bijdrage omdat jij hun product promoot en als jij voldoende volgers hebt dan verdien je ook nog eens via YouTube! Tadaaaa!! 

Het bouwen van WordPress websites

Geld verdienen met WordPress

Wanneer jij een websitebouwer bent dan weet je ook dat de verdiensten nogal eens kunnen wisselen. De meeste vraag is er op dit moment naar WordPress sites omdat dit het meest gebruikte contentsysteem is. Wanneer jij het in je macht hebt om een eigen thema te bouwen kan je daar flink wat aan verdienen. 

Het ontwikkelen van een WordPress site kan wel wat tijd kosten en ook de nodige ervaring, maar wanneer jij het allemaal goed onder de knie hebt dan is de kans dat je er flink op binnenloopt groot.

Ben je niet goed in het op maat maken van thema’s dan kan je er ook voor kiezen om de bestaande thema’s te gebruiken. Deze kosten je soms een klein bedrag, maar er zijn ook gratis thema’s die je kunt downloaden. WordPress zelf heeft een aantal van die gratis thema’s.

Producten testen

Met het testen van producten kan jij ook geld verdienen. Je wil het misschien niet geloven, maar zelfs met het testen van eten kan je geld verdienen. Hoe leuk is dat dan?! Wat je er alleen voor hoeft te doen is nadat je het product hebt getest een review te schrijven.

Vaak mag je het product houden wat je hebt getest. Weet jij wat de meest voorkomende dingen zijn die getest worden? Geurtjes, televisies, telefoons. Zie je het al voor je dat je die gewoon allemaal mag houden omdat jij ze hebt getest? Je wordt er dan misschien niet erg rijk van, maar je hoeft ook geen geld uit te geven aan een nieuwe telefoon of televisie! Katjing!!

Het ontwerpen van logo’s

Geld verdienen met logo's

Ontwerpen is je hobby, maar je weet niet meer wat je nu precies moet gaan ontwerpen? Dan bied jij je werk te koop aan! Er zijn zat ondernemers die het ondernemen wel in hun bloed hebben zitten, maar het ontwerpen niet en wel een logo willen hebben.

Vooral bij een designer in opleiding is deze vorm van thuiswerken erg populair. Hij of zij leert wat en verdient er nog geld mee ook. Het is natuurlijk ook veel leuker wanneer jij wat gaat ontwerpen met een bepaald doel voor ogen vind je niet? Voor een logo ben je al snel 75 euro kwijt! Dat is voor jou dus lekker kassa wanneer jij van je hobby op deze manier je beroep kunt maken vind je niet?

Snel geld verdienen via Bol.com

Geld verdienen via Bol.com

Hoe houd je een bol.com webshop winstgevend? Dat is iets wat je tijdens de Bol masterclass geleerd wordt. Het is een online training waarbij ze je dat in vijf stappen uit gaan leggen. De training op zich duurt ongeveer 20 uur en bestaat uit online videotraining. Je kunt dit dus helemaal in jouw eigen tempo doen. De totale masterclass bestaat uit 31 lessen verdeeld over 5 modules. De lengte van de lessen varieert van 10 minuten tot 90 minuten lang. 

Na elke training word je verteld wat jij nu op Bol.com kan gaan doen. Dit wordt ook in de video’s getoond. Wanneer je de Bol masterclass hebt doorlopen weten wij zeker dat je er alleen maar meer aan zult verdienen.

Wist jij bijvoorbeeld dat er bij Bol.com meer dan 23 miljoen verschillende artikelen worden aangeboden? Veel he?!  Natuurlijk komt het je allemaal niet zomaar aanwaaien wanneer jij geld wilt verdienen op Bol.com, je zal er ook echt wel wat voor moeten doen. Maar wanneer je eenmaal klanten hebt en jij levert een goed product waar jij volledig achter staat. Dan komt het vast en zeker allemaal in orde! 

Het online verkopen van T-shirts

Geld verdienen met T-shirts

Ben jij iemand die leuk kan ontwerpen en ook nog leuke quotes of slogans kan verzinnen? Heb je er ooit wel eens aan gedacht om dit op een T-shirt te zetten? Dit zou je echt eens moeten proberen. Mensen zijn echt gek op speciale kleding en dan met name wanneer er ook nog een leuke tekst op staat. Natuurlijk zijn er niet alleen maar shirts waarop je dat kunt laten bedrukken.

Er zijn nog veel meer kledingstukken te noemen. Zo kan jij binnen een korte tijd een hele webshop op poten zetten met kledingstukken waarop jouw eigen ontwerp en jouw eigen tekst te vinden is. Zie jij het al voor je om je eigen kledinglijn te mogen promoten?

Thuis geld verdienen als Virtual Assistent

Een virtual assistent is eigenlijk een digitale secretaresse waarbij je een ondernemer helpt met bijvoorbeeld administratieve klusjes op te knappen. Denk hierbij aan het versturen van facturen, het opmaken van notulen of het maken van afspraken. Een ondernemer heeft het soms zo druk dat hij dat er allemaal niet bij kan hebben en dan kom jij om de hoek kijken om hem of haar daarbij te helpen. De verdiensten van een virtual assistent liggen tussen de 20 en 40 euro per uur.

Het testen van apps

Geld verdienen met Apps

Applicaties zijn de wereld niet meer uit te denken. Wanneer jij gebruik maakt van een smartphone maak je gebruik van apps. Met het testen van deze apps kan je ook geld verdienen. Veelal is het voor een buitenlandse website waar jij voor mag testen.

Jij hoeft alleen maar door te geven welke telefoon of tablet jij gebruikt en jij krijgt van hen de apps toegestuurd die je dan uitgebreid mag gaan testen en daar jouw bevindingen over geven. Dit testen duurt ongeveer een dag of twee en dan willen ze van jou graag een feedback. Het testen van een app kan jou ongeveer 14 euro opleveren.

Ontdek jij er veel fouten in dan kan het bedrag zelfs hoger worden. Het enige wat je nodig hebt is wat kennis van Android en iOS. 

Doorverkopen van oude mobieltjes

Geld verdienen met oude mobiel

Heb jij dat nu ook dat wanneer je een la goed op gaat ruimen dat je dan die ontzettend oude mobiele telefoons tegenkomt? Ze doen het nog wel, maar liggen daar eigenlijk alleen maar te liggen en zeg nu zelf, dat is toch eigenlijk heel zonde? Zet deze gewoon eens te koop! Het mogen dan verouderde telefoons zijn, maar sommige mensen willen dat juist! Het is natuurlijk wel afhankelijk van het merk en model wat je er nog mee kunt verdienen.

Geld verdienen met kwartaalcijfers

Ik hoor je denken. Hoe kan ik nu geld verdienen met kwartaalcijfers? Eigenlijk is het zo moeilijk helemaal niet. Jij lift mee op het succes wat een bedrijf op de beurs heeft. Je hebt dan wel wat geld nodig om er mee te beginnen maar wanneer je er goed mee omgaat kan je er best wat mee verdienen. 

Hoe doe je dat? Je gaat aandelen kopen een dag voordat het bedrijf de kwartaalcijfers bekend gaat maken. Je wacht de prestaties af van die kwartaalcijfers. Meestal zit er, hoe gek het misschien ook klinkt, juist na de bekendmaking van de kwartaalcijfers een stijgende lijn in. Een dag later verkoop jij de aandelen weer en jij hebt winst gemaakt! Makkelijk toch?

Thuis geld verdienen als professioneel gamer

Geld verdienen met games

Zeker onder de jongere generatie is dit iets wat steeds populairder begint te worden. Hele dagen gamen en er nog geld mee verdienen ook. Men denkt dat dit makkelijk is, maar dat valt toch nog zwaar tegen hoor! Het is niet per se het gamen zelf wat je geld oplevert, maar de kijkers die jij trekt op je YouTube kanaal.

Die leveren jou wel geld op. Er zijn zelfs gamers die werken met donaties en gek genoeg krijgen die best nog wel eens wat binnen. Benodigdheden? Een gamepc, een webcam, een gezonde dosis humor wat wilskracht en tijd om te gamen!

Banners op sites plaatsen

Echt rijk zal je er niet van worden, maar het kan zomaar geld opleveren wanneer jij zelf al een goed bezochte website hebt om er banners op te zetten van anderen sites die jou dan weer geld opleveren.

Dit kan je ongeveer een 2 tot 3 cent per 1000 impressies opleveren. Je kunt ook zelf een banner ruimte te koop aanbieden en dan bedrijven benaderen of zij er interesse in hebben om te adverteren op jouw website.

Onlinecursus geven

Veel gebeurd de laatste jaren online en dat is voor het cursus geven niet anders. Denk bijvoorbeeld eens aan een cursus Photoshop. Dit zijn dingen die je met gemak online kunt leren.

Mensen kunnen de cursus dan op hun eigen tempo doen, kunnen dingen terugkijken wanneer ze ergens vastlopen en jij kan er geld voor vragen dat jij hen die cursus aanbiedt. Komen ze er helemaal niet uit kan je er nog voor kiezen om ze online-ondersteuning te bieden via bijvoorbeeld mail of skype of iets dergelijks.

Een platform die zich daar goed voor leent is Phoenix waarmee je een overzichtelijke online lesomgeving creëert. Dit is een product van IMU die je misschien wel kent.

Het maken van een E-book of video

Geld verdienen met e-book

Wanneer jij echt heel veel afweet van een bepaald onderwerp dan kan jij ervoor kiezen om daar een E-book of een videoreeks over te maken en die dan te gaan verkopen. Een goed voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld een boek maken met recepten die te maken hebben met koolhydraat beperkt eten.

Daar is echt heel veel vraag naar. Wanneer jij van die lekkere recepten hebt en jij bundelt ze in een mooi E-book dan kan het zomaar zo zijn dat mensen daar ook echt wel geld voor neer willen leggen. Een E-book kan je tussen de 10 en 20 euro per verkoop opleveren. Het grote voordeel van een E-book is natuurlijk dat het nooit op is en je moet wachten op een tweede druk. 

Je kan er ook voor kiezen om er een videoreeks over te maken waarin jij je recepten meteen laat zien in de keuken. Hiervoor kan je dan zelfs nog wel meer vragen dan 20 euro. 

Dit kan natuurlijk niet over het onderwerp koolhydraat beperkt eten zijn, maar over tal van andere onderwerpen waar jij veel vanaf weet.

Diensten aanbieden op Fiverr

Geld verdienen op Fiverr

Op Fiverr kan jij van alles aanbieden wat je je maar kunt bedenken. Filmpjes maken, cartoons tekenen, schrijven. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het daar aanbieden. De meeste opdrachten worden daar aangeboden voor 5 euro.

Natuurlijk verdient Fiverr daar zelf ook nog wel wat aan dus jij houdt wat minder geld over, of je moet je bedrag wat verhogen. Het uitbetalen door Fiverr gebeurd redelijk snel.

Legaal hacken

Legaal hacken? Bestaat dat echt? Jazeker bestaat dat echt en er valt nog wat mee te verdienen ook. Bedrijven willen graag dat hun systemen veilig zijn en niet gehackt kunnen worden. Om daar zeker van te zijn en de kans dat ze wel gehackt worden zo klein mogelijk te maken huren ze jou als legale hacker in. 

Zelfs bij de politie zijn ze op zoek naar legale hackers om de computercriminaliteit tegen te gaan. Je kunt daar een lekker bedrag mee verdienen wat tussen de 3800 en 5500 euro ligt. Hoor jij de kassa al rinkelen?

Ideeën verkopen

Jij bent heel creatief en jouw hoofd loopt over van de ideeën, maar je weet niet hoe je ze moet uitvoeren. Je kunt dan je idee verkopen aan iemand die er wel wat mee kan en het uit kan voeren. Soms worden er lekkere beloningen uitgeloofd wanneer jij met een goed idee komt. Er zijn ook wedstrijden voor het beste idee. Het prijzengeld wat je daar kunt winnen loopt soms op tot 5000 euro.

Spotify playlist spots verkopen

Geld verdienen met Spotify

Je hebt veel volgers op Spotify, dat betekent dan dat jij een goede smaak hebt wat muziek betreft anders dan gaan mensen jou niet volgen. Wanneer je een echte muziekliefhebber bent dan heb je vaak als een van de eerste ook de nieuwste nummers in jouw playlist staan.

Maar wacht eens even! Niet alleen de nieuwe nummers, zeker ook de oudere nummers die doen het vaak goed. Soms zit daar muziek tussen die men alweer een beetje vergeten is en door jou komt dat dan weer naar boven. Je kunt je Spotify playlist verkopen aan artiesten of platenlabels. Dit noemen ze Playola.

Om dit te kunnen doen geven wij toe dat je wel heel populair moet zijn en dat dit niet weggelegd is voor de gemiddelde Nederlander. Helemaal legaal is het ook niet. Spotify is er allerminst blij mee dat dit soort dingen gebeuren.

Het verkopen van boeksamenvattingen

Oeps! Sandra is het vergeten dat ze nog een boekverslag moet maken van dat ene boek en dat dit wel heel erg belangrijk is voor haar cijferlijst. Het is een werkje wat de meeste scholieren en studenten uitstellen omdat het nu ook niet echt het allerleukste werk is.

Toevallig ben jij er heel goed in en lees je ook nog eens graag. Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om van de boeken die jij leest een samenvatting te maken en die te verkopen. Weer twee vliegen in 1 klap. Jij kunt lekker veel lezen en die andere persoon heeft toch een samenvatting. 

Foto’s bewerken tegen betaling

Geld verdienen met foto bewerken

Foto’s zijn er de laatste jaren veelal digitaal en eerlijk is eerlijk, ze zijn niet meteen allemaal even mooi. Of je hebt nu net die ene foto waar hij wel mooi op staat maar zij niet en de foto overmaken dat gaat om, welke rede dan ook, niet meer.

Dan zou het toch mooi zijn wanneer er bijvoorbeeld van twee foto’s 1 gemaakt kan worden? Nu geloof ons nu, maar dat er ware digitale kunstenaars zijn die dat kunnen. Ben jij ook zo een kunstenaar schroom dan niet om er mee te adverteren en jouw werk te verkopen. Wij weten zeker dat er heel veel mensen heel erg blij zouden zijn als jij voor hun dat waar kon maken.

Beleggen met wisselgeld

Even dat boodschapje snel doen en je krijgt weer kleingeld terug. Stop dit in een pot en je hebt na een tijdje een leuk centje gespaard. Zo ging het vroeger heel vaak. Tegenwoordig gaat er veel digitaal zo ook het betalen. Nu heeft de Rabobank daar wat leuks op verzonnen.

Je kunt je aankoopbedrag dan afronden naar hele euro’s en het “wisselgeld” stoppen ze voor jou in een beleggingsaccount. Natuurlijk is dit niet zonder risico want dat is beleggen nooit. Maar wanneer jij de ruimte hebt om dit te doen is het zeker een optie om op de langere termijn er wat geld mee te verdienen.

Bugs in Netflix opsporen

Geld verdienen met Netflix

Net zo goed als dat er legale hackers zijn die men nodig heeft om de beveiliging op orde te houden, zijn er ook mensen nodig die bijvoorbeeld bugs opsporen in Netflix. Bugs zijn dingen die niet kloppen.

Even heel gek gezegd, je zit de film Titanic te kijken en de ondertiteling van Police Academy staat eronder. Deze bug is dan wel heel makkelijk te vinden en wanneer je dit aangeeft zal je er ook niet zoveel mee verdienen, maar er zijn bugs die echt heel moeilijk te vinden zijn en waar grof geld mee verdient kan worden. Zelfs tot wel 12000 euro per bug! Je moet dan wel goede kennis hebben van programmeren om deze te kunnen vinden.

Boards op Pinterest maken

Pinterest kan je vast wel. Je kunt daar heerlijk inspiratie opdoen veelal op het creatieve vlak. Je kunt er verschillende dingen opzetten zoals teksten, video’s en foto’s. Er zitten accounts tussen welke duizenden volgers hebben omdat ze zoveel leuke ideetjes bij elkaar hebben verzameld op hun digitale prikborden. Juist die accounts zijn reuze interessant voor sponsors.

Want dat betekent dat het veel bezocht wordt. Stel dat jij graag kaartjes maakt dan zal een fabrikant voor een bepaald soort lijm jou wel eens heel goed willen sponsoren met als tegenprestatie vanuit jou dat jij dan hun lijm promoot. Jij kan daar dan geld voor krijgen en vaak ook het product gratis. De bedragen zullen niet erg hoog zijn, maar op die manier weet jij er wel weer wat mee te verdienen.

Geld verdienen door te handelen in kunst

Geld verdienen met kunst

Om te kunnen handelen in kunst moet je er natuurlijk wel wat van afweten. Dit is niet iets wat je zomaar even kunt doen. Wanneer jij een schilderij in jouw bezit hebt van een beroemde schilder dan kan dat wanneer jij de juiste mensen om je heen hebt je best nog wel eens wat opleveren. Je kunt wanneer jij zelf schilder bent natuurlijk ook proberen om jouw schilderijen te verkopen.

Nederlandse voice-over

Heb jij de perfecte stem om bijvoorbeeld een reclamespotje in te spreken of heb jij net dat ene stemmetje wat ze zo graag in een tekenfilm zouden willen hebben? Dan kan jij misschien wel kiezen om te werken als voice-over.

Dit kan ook heel goed vanuit je thuissituatie wanneer jij daar maar over een ruimte beschikt waar je rustig zit en er geen andere geluiden om jou heen zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een goede spreekvaardigheid. Dit soort werk is vaak in het Nederlands of Engels dus goed Engels kunnen praten is ook wel heel erg handig.

Met een klusje als voice-over kan je zo rond de 100 euro per klein klusje verdienen, maar vergeet niet dat iedereen klein begonnen is. Wanneer jij steeds bekender gaat worden zal je ook meer klusjes krijgen en grotere klussen. Het kan dan zomaar oplopen tot een verdienste van 300 euro per dag!

Het handelen in domeinnamen

Geld verdienen met domeinnamen

Jij weet welke zoekwoorden een trend zijn en wat doe je dan? Precies! Jij gaat de domeinnaam vastleggen en registeren. Wanneer dan iemand anders deze domeinnaam heel graag wil hebben dan kan hij of zij deze overkopen van jou.

Het registreren van een domeinnaam is niet eens zo heel erg duur om te doen. Dus ben jij iemand die daar wel wat voor voelt dan ga je fijn het hele internet afstruinen op zoek naar lekker in de mond liggen nog niet geregistreerde domeinnamen en sla jij je slag!

Wanneer je de domeinnaam hebt geclaimd zet je er alleen maar een advertentie op dat ze met jouw contact op kunnen nemen wanneer ze dat domein graag willen hebben. Het is maar even werk en je kunt er wanneer ze het echt graag willen hebben wel honderden euro’s mee verdienen.

Bijklussen via Upwork

Freelancers en opdrachtgevers worden bij Upwork aan elkaar verbonden voor een klus. Er zitten hier ook internationale opdrachtgevers tussen die schrijf of vertaalopdrachten hebben.

Wanneer jij op Upwork een goed profiel neerzet en jij zelf ook reageert op sollicitaties die er zijn dan kan je dat zeker veel opdrachten opleveren. Wanneer jij dan die opdracht ook nog eens goed inlevert kan je dat behoorlijk wat geld opleveren. Upworks verdient natuurlijk wel aan jou. Van de eerste 500 dollar die jij verdient vragen zij 100 dollar. Daarna moet je 10 procent afdragen tot aan 10.000 dollar. Wanneer je daarboven komt ga je 5 procent provisie betalen. 

E-book schrijven voor anderen

Geld verdienen met e-book

Iemand wil een boek schrijven over zijn of haar leven maar geeft dat liever uit handen. Jij schrijft graag maar je weet even niet meer waarover je moet gaan schrijven. Wanneer jij samen met deze persoon om de tafel gaat kan het best wel eens zo zijn dat jij heel goed weet te schrijven wat en hoe de andere persoon het bedoelt. In weze schrijf jij dan een boek over de andere persoon en dit kan worden uitgebracht als bijvoorbeeld een E-book.

Dit is gewoon maar een voorbeeldje wat wij nu geven. Je kunt bijvoorbeeld ook een E-book schrijven over een onderwerp waarvan jij gewoon heel veel af weet. Je wilt deze informatie graag met andere mensen delen en besluit er een E-book van te maken. De verdiensten die kunnen dan best wel eens hoog oplopen wanneer je dit doet. Zo tussen de 500 en 1000 euro per boek is niet gek toch?

Helpdeskmedewerker bij een webshop

Geld verdienen met helpdesk

Webshops zijn er natuurlijk heel veel. Je kunt ze echt niet meer wegdenken uit onze maatschappij. Echter gaat er ook wel eens wat fout in een webshop en dan is het voor de klant fijn wanneer die snel geholpen gaat worden.

Als webshop helpdeskmedewerker dien je wel over kennis van de webshop zelf te beschikken en is het ook handig wanneer je enige technische kennis hebt. Ook is het fijn wanneer jij klantgericht, rustig, adequaat en netjes kunt blijven. Klanten kunnen echt wel eens heel lastig zijn of worden en toch blijft de klant koning en zal jij daarop moeten reageren. Wanneer jij dit allemaal kunt dan is dit het perfecte thuiswerkbaantje voor jou.

Thuiswerken als medewerker inlichtingen

Je wilt een reisje met de trein maken maar je komt er maar niet uit hoe je het allemaal in 1 route moet krijgen van begin tot aan het eindpunt. Je kunt dan bellen naar een medewerker die jou de juiste inlichtingen geeft. Dit werk, inlichtingenmedewerker, is telefonisch werk en kan je dus gemakkelijk vanuit huis doen.

Vaak moet je eerst een cursus volgen waarvoor je naar kantoor moet komen, maar daarna kan je dit met gemak vanuit huis doen. Zorg dat je een lekkere rustige plek hebt zodat jij daar kunt werken.

Technisch freelancen

Wanneer je freelancer bent wil dat niet zeggen dat je alleen maar schrijfster kunt zijn. Je kunt namelijk ook een technisch freelancer zijn die grafische ontwerpen maakt, kan programmeren of de administratie doet. Je merkt dus nu wel dat freelancen veel meer is dan schrijven alleen. Ook dit kan je allemaal lekker in je huispak vanuit huis doen.

Fotograaf aan huis

Geld verdienen als fotograaf

Je hebt een passie voor fotograferen en ook nog eens een mooie ruimte aan huis waar je fotoshoots zou kunnen doen. Wat is er dan mooier om van jouw hobby je beroep te maken. Wanneer jij je richt op bijvoorbeeld 1 doelgroep hoef je ook niet elke keer je ruimte om te bouwen naar wat anders, alhoewel dat juist ook weer heel erg leuk kan zijn. Je kunt heel veel verschillende soorten fotografie doen.

Zo kan je bijvoorbeeld producten fotograferen, maar ook portretfotografie doen of een new-born shoot maken. Wat wel erg belangrijk is om te hebben is een portfolio zodat de eventuele klant kan zien hoe jouw werk eruitziet. Wij weten wel dat geen enkele foto hetzelfde is, maar zo proeven zij toch een beetje van de sfeer waarin jij fotografeert en dat zegt voor veel mensen al genoeg.

Transcriberen

Jij hebt een uitmuntend gehoor een goed gevoel voor taal en je wil ook nog eens graag vanuit je luie stoel werken? Dan moet je eens gaan denken aan transcriberen. Wanneer je dit gaat doen dan moet je geluidsopnames overzetten naar papier.

Je moet dit wel in de juiste taalvorm doen. Dit werk kan je met gemak vanuit huis doen. Wanneer je een computer met een goede internetverbinding hebt kan je eigenlijk al wel aan de slag. Het fijne is dat je zelf in kunt delen wanneer jij en hoeveel jij kan werken. Het hangt heel erg van de opdracht af wat de verdiensten zijn. Het is niet heel erg veel, maar alle beetjes helpen toch?

Gastouder

Als gastouder vang jij kinderen op van andere ouders en dat doe jij in een huiselijke sfeer bij jouzelf thuis. Dit is het ideale werk wanneer jij gek bent op kinderen en ze graag om je heen hebt. Om als gastouder te mogen werken dien je wel aan het een en ander te voldoen.

Daar zitten echt wel heel wat regels aan vast. Je moet ook geregistreerd staan bij een gastouderbureau. Je doet dit werk dus niet zomaar even daar zitten nog wel wat haken en ogen aan wil je dit gaan doen.

Geld verdienen met een strijkservice

Geld verdienen met strijken

Strijken! Voor veel mensen is dit echt het meest rotte klusje wat je je maar kunt bedenken wat huishoudelijke taken betreft, maar soms komen ze er gewoon niet onderuit. Nu is het zo dat jij er totaal geen hekel aan hebt en je er eigenlijk wel een soort van ontspannen van raakt als jij achter de strijkplank staat.

Nu voilà! Het idee is daarmee dus al geboren dat jij je eigen strijkservice op gaat richten. Lekker vanuit huis en je kunt zelf indelen hoe laat je begint en stopt. De beste reclame voor jouw service is natuurlijk mond-tot-mond-reclame, maar je kaartje ophangen in de supermarkt wil ook zeker nog wel eens helpen.

Catering

Geld verdienen met catering

Je kookt heel graag eten of maakt graag hapjes klaar. Dan is een catering vanuit huis voor jou de meest ideale oplossing. Je kunt deze hapjes te koop aanbieden aan mensen in jouw nabijheid die ze dan bij jou thuis op kunnen komen halen. Het is ook erg leuk om je eigen hapjes te verkopen wanneer er wat te doen is bij jou in de stad of in het dorp. Op die manier maak je meteen reclame voor jouw bedrijfje en houd je er ook weer klanten aan over.

Workshops geven

Het geven van workshops is ook een leuke manier om vanuit huis geld te verdienen. Het maakt niet uit wat voor soort workshops dit zijn. Het kunnen kookworkshops zijn maar ook workshops op creatief gebied bijvoorbeeld. Denk aan tekenen, schilderen, kaarten maken, kleding naaien. Er zijn echt talloze mogelijkheden hierin. Er zijn genoeg mensen die op deze manier van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Wie weet kan jij dat ook wel doen. 

Conclusie: Geld verdienen met thuiswerk of niet?

Het is een behoorlijk lange lijst geworden en er zijn zeer zeker nog meer dingen te noemen die jij vanuit huis kunt doen om geld te verdienen, maar met deze lijst en tips hebben wij jou hopelijk toch al aardig op weg weten te helpen. Je ziet dus dat wanneer je je creativiteit laat gaan jij daar vaak echt wel mee aan de slag kunt. Het vergt zeker wat moed en doorzettingsvermogen. Is het iets wat jij echt graag wilt dan heb jij dat er zeker voor over en lukt het jou! 

Wij hopen dat je aan de slag gaat met onze tips om geld te verdienen met thuiswerk. Zoals je hebt kunnen lezen verdien je met de ene thuiswerk baan makkelijker en meer geld dan met de andere. Onthoud dat je het werk ook leuk moet vinden anders is de motivatie snel verdwenen.