bed-slapend rijk

Slapend rijk worden: Waarom dit écht kan en hoe ook jij dit kunt bereiken

bed-slapend rijk

Slapend rijk worden – dit is toch wel iets waar eigenlijk iedereen van droomt. Hoe lekker is het als je elke ochtend wakker wordt en je vermogen weer een stukje groter is? En dat terwijl je heerlijk op één oor lag en het geld dus op de automatische piloot binnenkwam…

Door de komst van het internet is dit toch echt geen sprookje meer. Sterker nog – het is nog nooit zo makkelijk geweest om via internet een passief inkomen op te bouwen :-). In deze blog ga je dan ook ontdekken waarom dit het ideale leven is en hoe ook jij dit kan bereiken!

Inhoudsopgave

Ik wil slapend rijk worden!

Je hebt het vast wel eens iemand horen roepen: “Ik wil slapend rijk worden!”. Vooral onder kinderen is dit een welbekende uitspraak…

Wanneer volwassen dit horen moeten ze er vaak om lachen omdat ze zelf meteen de conclusie trekken dat dit natuurlijk onmogelijk is. Vaak werken deze mensen zelf 5 dagen in de week om hun geld te verdienen. Als een kind dan roept “ik wil slapend rijk worden” denken ze al gauw “ach, ze komen er later vanzelf wel achter dat dit niet kan”

Het grappige aan deze situatie is dat het kind hier wordt uitgelachen om zijn ‘dwaze uitspraak’. Alleen is hetgeen wat dit kind zojuist geroepen heeft helemaal zo gek nog niet, als je er goed over nadenkt…

Het leuke is dat de mensen die hierom lachen zich namelijk niet beseffen dat dit in deze tijd toch echt mogelijk is.

En hoe mooi zou het wel niet zijn als je daadwerkelijk slapend rijk kan worden?

rijk worden

Echt iedereen kan het…

Vroeger was slapend rijk worden inderdaad een ondenkbaar fenomeen. Maar dit is vanaf het einde van de 20e eeuw drastisch veranderd…

De reden van deze verandering is in vijf woorden samen te vatten: de komst van het internet.

Door het internet is het mogelijk geworden om letterlijk geld te verdienen terwijl je slaapt. Je kunt je online business namelijk zo automatiseren dat er dag en nacht geld binnenkomt.

Veel mensen denken al snel dat dit maar voor weinig mensen is weggelegd en dat het zeer lastig is om zoiets op te zetten. Toch kan ik je vertellen dat dit verre van de waarheid is…

In 2020 is het namelijk echt VOOR IEDEREEN mogelijk om via internet een inkomen op te bouwen. Er liggen meer kansen dan ooit – en met de cursussen van tegenwoordig kun je letterlijk stap voor stap een online verdienmodel aanleren.

Omdat je simpelweg kunt nadoen wat je in dit soort cursussen leert is zelfs technische kennis geen noodzaak meer. Je ziet precies wat je moet doen en hoeft dit op je eigen beeldscherm eigenlijk alleen maar na te doen ;-).

Slapend rijk worden door een passief inkomen

Als het gaat om slapend rijk worden spreken we ook wel van een passief inkomen. Een passief inkomen houdt in dat je geld verdient zonder dat je er direct arbeid voor aan het verrichten bent. Waar je normaal zelf aan het werk bent, heb je nu het internet aan het werk gezet.

Op het internet kun je alles zo automatiseren dat er bijvoorbeeld advertenties lopen die constant nieuwe klanten binnenhalen. Wanneer je slaapt blijven deze advertenties gewoon doorgaan en worden er betalingen gedaan waar je zelf niks voor hoeft te doen. Vanaf het moment dat je op deze manier geld verdient kun je dus spreken van een passief inkomen.

Natuurlijk moet je er eerst wel even wat tijd en energie in steken om zo’n winstgevende online business op te zetten. Maar zodra dit je eenmaal is gelukt is dit het allemaal meer dan waard geweest :-). Waarom? Dat ontdek je hieronder…

geld verdienen met laptop

De voordelen van een inkomen via internet

Naast dat je met een inkomen via internet letterlijk slapend rijk kan worden zitten er nog veel meer voordelen aan. Ik heb deze voordelen hieronder kort voor je op een rijtje gezet;

Omdat ik ook al een andere blog heb geschreven met 7 voordelen van een passief inkomen ga ik hier in deze blog niet verder over uitweiden. Wil je hier meer over weten? Dan raad ik je aan om deze blog eens goed door te lezen ;-).

Hoe word ik slapend rijk via het internet?

Nu je weet dat het mogelijk is om slapend rijk te worden en wat de voordelen zijn van een inkomen via internet, denk ik dat het tijd wordt dat ik je vertel hoe je een online business kan opzetten waarmee je slapend rijk kan worden. Hieronder ga ik 3 manieren kort aan je uitleggen;

Social Media Marketing

De eerste manier waarmee het mogelijk is om slapend rijk te worden is door aan de slag te gaan met social media marketing. Hierbij draait het erom dat je leads en klanten binnenhaalt via social media kanalen. Omdat er veel bedrijven zijn die naar deze skill vragen kun je hier leuk gaan verdienen.

Door je eigen SMMB (Social Media Marketing Bureau) op te zetten kun je (kleine) bedrijven gaan benaderen om bij jou een dienst af te nemen.

Wanneer ze merken dat je veel nieuwe klanten binnenhaalt zullen ze je hier vaak flink voor betalen. Het mooie is dat je hier zelf vrij weinig aan hoeft te doen zodra je advertenties eenmaal lopen :-).

Instagram smartphone

Het opzetten van je eigen SMMB hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Er is veel informatie op het internet over te vinden – maar er zijn ook handige cursussen waarin alles stap voor stap aan je wordt uitgelegd. Een voorbeeld van zo’n cursus is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Wil je hier meer over weten? Dan raad ik je aan om mijn review over de SMMB Masterclass eens te bekijken ;-).

Affiliate Marketing

De tweede manier waarop je slapend rijk kan worden is door affiliate marketing. Persoonlijk vind ik dat één van de beste verdienmodellen als je echt een passief inkomen wilt opbouwen.

Met affiliate marketing kun je namelijk geheel automatisch geld verdienen als je goede content online hebt staan.

Je kunt via Google voortdurend bezoekers naar je website halen zonder dat je er zelf direct iets voor doet.

Wanneer deze bezoekers dan één van de affiliate producten aanschaffen die jij promoot zul je hier commissie voor ontvangen. Als je één of meerdere goede websites hebt verdien je zo heel makkelijk geld zonder dat je er inspanning voor hoeft te leveren.

Ook hier geldt weer dat je natuurlijk wel even wat tijd en energie in het opzetten ervan moet steken. Maar als je op het punt bent dat je iets moois online hebt staan stroomt het geld letterlijk binnen terwijl je slaapt :-).

Rijk worden

Wil je weten hoe je met affiliate marketing kan beginnen? Dan raad ik je aan om mijn blog over het opzetten van een affiliate marketing website in 12 stappen eens door te lezen.

Maar als je dit echt direct goed wilt aanleren raad ik je eerder aan om ook eens naar de Affiliate Marketing Revolutie te kijken. Net als bij de SMMB Masterclass kan je met deze digitale cursus stap voor stap alles gaan leren.

Instagram + Youtube

De derde en laatste manier om slapend rijk te worden is via Instagram of Youtube. Hierbij werk je dus niet samen met bedrijven maar verdien je op eigen wijze geld met je business.

Er zijn verschillende manieren waarmee je op deze platforms geld kan gaan verdienen. Zo kun je gesponsorde post/video’s maken of zelfs een eigen product aan mensen gaan verkopen. Daarnaast is het ook mogelijk om in combinatie met affiliate marketing geld te verdienen.

Natuurlijk geldt dat hoe meer volgers/abonnees je hebt, hoe meer geld je over het algemeen zal verdienen. Toch hoeft dit helemaal niet moeilijk te zijn als je weet hoe dit principe in elkaar steekt.

Als je deze platforms slim inzet kun je er na verloop van tijd echt een leuk inkomen mee opbouwen. En omdat ook dit weer allemaal te automatiseren is kun je hier rijk mee worden terwijl je heerlijk ligt te slapen…

Wil je meer weten over hoe je geld kan verdienen met Instagram? Lees deze blog dan zeker eens aandachtig door! De methodes die ik in dit artikel aan je uitleg zijn overigens ook op Youtube toe te passen ;-).

BONUS: 3 Tips om sneller slapend rijk te worden

Je kent nu in ieder geval 3 methodes om slapend rijk te kunnen worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer – maar dit zijn naar mijn mening toch wel 3 hele effectieve manieren op het internet.

Ik raad je aan om te kiezen voor de methode waar je jezelf het beste bij voelt. Of dit nou één van de 3 bovenstaande is, of iets anders – het gaat erom dat je IETS kiest en tot actie over gaat.

Alleen door actie te ondernemen zorg je er uiteindelijk voor dat je slapend rijk wordt.

Voordat je begint aan je reis naar een inkomen wat je slapend verdient wil ik je nog 3 handige tips meegeven. Zie deze tips als aanvulling op wat ik in deze blog besproken heb. Als je deze tips alle 3 toepast kan ik je garanderen dat je nog veel sneller slapend rijk zal worden ;-).

#1. Zorg voor meerdere inkomstenbronnen

De eerste tip is dat je altijd moet blijven zoeken naar meerdere mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kun je naast je online business bijvoorbeeld kijken hoe je je vermogen kan vergroten via beleggen en/of investeren in vastgoed.

Door winstgevende beleggingen te doen gaat je inkomen veel sneller groeien.

Als je succesvolle investeringen maakt kun je over het algemeen natuurlijk veel meer geld verdienen zonder er iets voor te doen. Ik raad je daarom zeker aan om verder te kijken wanneer je online business eenmaal loopt. Om meer over beleggen te weten te komen zou je bijvoorbeeld eens de Trading Navigator review kunnen lezen.

Online geld verdienen

Je zou als extra inkomstenbron ook aan een eigen product kunnen denken. Hier kun je natuurlijk veel meer mee verdienen omdat alle winst in je eigen zak verdwijnt. Wanneer je wat verder bent is dit zeker het proberen waard lijkt me ;-).

Als laatst zou je een business kunnen opbouwen via een social media platform waar je nog niet actief bent. Naast je affiliate website kun je bijvoorbeeld een Youtube kanaal starten om nog meer inkomsten te genereren.

#2. Besteed tijd aan persoonlijke ontwikkeling

De tweede tip die ik je wil meegeven is dat het belangrijk is om tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Misschien dat je hier nog niet heel bekend mee bent, maar dit houdt in dat je dagelijks bezig bent om te groeien als persoon. Vooral het verbeteren van je mindset is hier een belangrijk onderdeel van.

Een sterke en positieve mindset is echt een cruciale factor om iets op te kunnen bouwen waarmee je een passief inkomen verdient.

Als je al snel opgeeft zal het gewoon een heel lastig verhaal worden om ooit iets op te zetten waarmee je slapend rijk kunt worden…

Naast de juiste mindset om succes te bereiken groeit je business over het algemeen door tijd aan persoonlijke ontwikkeling te besteden. Door bijvoorbeeld boeken te lezen en naar podcasts te luisteren beschik je na verloop van tijd over veel waardevolle kennis.

Je gaat zo steeds meer kansen zien – en wanneer je mindset in orde is deze kansen ook sneller aangrijpen.

#3. Blijf bouwen en opschalen waar het kan

De laatste tip die ik je wil meegeven is dat wanneer je eenmaal met iets bezig bent je elke dag moet blijven bouwen.

Ook al doe je elke dag maar iets kleins voor je business, consistentie is echt de sleutel tot ieder succes.

Alleen op deze manier kom je uiteindelijk op een punt waarop je letterlijk slapend rijk aan het worden bent.

Naast dat je iedere dag moet blijven bouwen is het ook belangrijk om altijd oog te blijven houden voor hoe je je business kunt uitbreiden. Je kunt op het internet echt oneindig blijven opschalen, en daarom is het belangrijk om dit ook telkens te blijven doen…

Doe je dit niet dan is de kans groot dat je teveel in hetzelfde blijft hangen en niet veel vooruitgang meer boekt. Blijf daarom constant zoeken naar mogelijkheden om op te schalen om op de lange termijn zo echt veel geld te kunnen verdienen. Zelfs wanneer je slaapt ;-).