thuis geld verdienen via internet

Thuis geld verdienen via internet; 7 grote voordelen van een online passief inkomen!

thuis geld verdienen via internet

Zit je eraan te denken om je eigen business op te starten om thuis geld te gaan verdienen via internet? Blijf je maar twijfelen en begin je hier maar niet aan?

Hopelijk twijfel je niet langer na het lezen van deze blog! In dit artikel laat ik je zien waarom het zo geniaal is om op deze manier geld te verdienen.

Als bonus kom je er aan het eind achter hoe je het beste kunt starten met thuis geld verdienen via internet. Lees dan ook snel verder!

Inhoudsopgave

7 voordelen van thuis geld verdienen via internet…

#1: Je bepaalt je eigen werktijden en vakanties

Een online business geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je werkt. Het internet werkt 24 uur per dag dus is het voor jou ook mogelijk om zelf te kiezen op welke van deze uren jij aan je business gaat werken.

Waar je bij een kantoor- of andere baan voornamelijk op vaste tijden werkt op een dag, kun je dit door je geld via internet te verdienen helemaal zelf bepalen!

Ben je meer een ochtendpersoon, dan werk je in de vroege uurtjes. Ben je meer een avondpersoon, dan werk je in de late uurtjes.

Daarnaast kan je als het mooi weer is wat minder uurtjes maken. En op dagen met minder weer kun je dan weer wat meer aan je business werken.

Ik vind dit zelf het allergrootste voordeel van het runnen van een online business. Je bent volledig vrij in de uren die je werkt en bepaalt zelf wanneer en hoeveel je pauze neemt.

Het mooie van thuis geld verdienen via internet is ook dat je zelf je vakanties bepaalt. Je hoeft je vakanties niet aan te vragen en kan soms zo een leuke last-minute deal scoren wanneer je ineens spontaan zin krijgt om op vakantie te gaan ;-).

Passief inkomen vakantie

#2: Op geld verdienen via internet zit geen limiet

De mogelijkheden op het internet zijn eindeloos en je kunt een hoop geld verdienen als je de kneepjes van het vak eenmaal onder de knie hebt.

Waar je in loondienst werkt voor een vast uurloon krijg je hier direct betaald naar het werk wat je erin stopt. Hoe hard je in loondienst ook zou werken, je uurloon stijgt niet (tenzij je net ‘ geluk’ hebt met een bepaalde promotie).

Wat ik vooral bedoel is dat je als internetondernemer echt betaald krijgt naar de resultaten die je levert. Hoe meer content je blijft plaatsen, hoe meer je site groeit, en hoe meer je beloont zal worden.

Aan het begin kan dit soms even lastig zijn maar als je lang genoeg volhoud kom je vanzelf op dit punt.

Het mooie is dat je oneindig kunt blijven opschalen en er dus geen limiet zit aan het geld wat je thuis kan verdienen via internet.

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je eigen brand op te bouwen op het internet. Hiermee kan je erg veel geld verdienen door uiteindelijk je eigen producten te gaan verkopen.

Wanneer je site een ‘grote speler’ in je niche is wordt je daarnaast ook aantrekkelijk voor bedrijven. Zij kunnen je dan gaan betalen om producten of diensten via je site voor hun te promoten.

#3: Geld verdienen via internet maakt je financieel onafhankelijk…

Wanneer je geld verdient via het internet ben je niet van een kantoor of andere werkomgeving afhankelijk. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding + laptop en je kan aan de slag!

Terwijl anderen in Nederland op hun kantoorbaan aan het werk zijn terwijl het buiten regent – kan jij dit ergens op een van de Canarische eilanden, of aan het zwembad in Bali aan het doen zijn.

Je bent zo volledig financieel onafhankelijk en bepaalt helemaal zelf waar vandaan je aan je business werkt.

Met een internetverbinding en je laptop bij de hand kun je dus al je eigen ‘werkplek’ hebben. Maar geloof me het woord werken krijgt op deze manier een hele andere betekenis ;-).

Je leeft op deze manier zoals ik het noem: De ultieme Laptop Lifestyle.

#4: Je werkt niet voor geld, het geld werkt voor jou

Laptop lifestyle

Als je business eenmaal op het punt is gekomen dat het geld vanzelf binnenstroomt hoef je niet meer voor geld te werken.

Wanneer je op dit punt bent beland komt het geld automatisch binnen en werkt het als het ware voor jou.

Je ruilt op deze manier zo ook niet je kostbare tijd in tegen geld.

Ik denk dat dit een van de grootste verschillen is tussen middenklassers en rijke mensen. Zij ruilen hun tijd niet in tegen geld maar besteden hun tijd om aan hun business te werken en te groeien.

Als je altijd voor geld blijft werken en je tijd zo hiervoor inruilt denk ik dat je nooit echt veel geld kan gaan verdienen.

Aan het aantal uren dat je op een dag kan werken zit immers een limiet. Er zitten maar 24 uur in een dag en ik denk ook niet dat het zo verstandig is om op al deze uren te werken ;-).

Door je geld thuis via internet te verdienen kun je eindeloos opschalen waardoor je loon per uur alleen maar blijft stijgen. Zo maak je de tijd zelf die je inruilt alsmaar meer waard.

Uiteindelijk zal het geld keihard voor jou aan het werk zijn en je zal zo een online passief inkomen verdienen. Je hoeft je tijd dan ook niet meer per se meer in te ruilen voor geld.

Je zal zo de dingen kunnen doen die je leuk vind – en zo echt van je waardevolle tijd kunnen genieten.

#5: Door thuis via internet geld te verdienen heb je altijd weekend…

Je eigen business zal naar mijn mening nooit echt als ‘werk’ aanvoelen. Zeker als je je elke dag met iets bezighoudt wat je leuk vind en waar je passie ligt.

Ook al werk je hard en maak je veel uren op een dag – het hoeft helemaal niet aan te voelen alsof je werkt.

Dit is een groot verschil tussen geld verdienen in loondienst – en thuis geld verdienen via internet.

Het werk wat je voor je eigen website aflevert geeft vaak veel voldoening en een gevoel van trots. Je bouwt iets op wat helemaal van jou is en houd je (als het goed is) bezig met dingen waar je interesses liggen.

Met zo’n lifestyle zal elke dag als weekend aanvoelen :-). Waar je eerst 5 dagen naar het weekend aan het toeleven was, kun je dit met een internet-inkomen gewoon elke dag hebben.

De vrijheid en tijd om leuke dingen te doen heb je nu vrijwel elke dag.

Wanneer mensen om je heen praten over ‘werkdagen’ denk ik dat jij je dagen nog maar moeilijk zo zal kunnen noemen…

#6: Niemand bepaalt wat je moet doen

Een internetondernemer hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.

Er is niemand die bepaalt wat jij moet doen. Je bent iedere dag je eigen baas.

Hoe lekker is het om op te staan en dan zelf te bedenken hoe je je dag gaat indelen… Eerst even sporten of een uurtje tv kijken alles kan – jij bepaalt.

Is het lekker weer? Dan ga kan je gewoon even naar het stand gaan als je hier zin in hebt! Als de zon onder is heb je dan altijd nog de mogelijkheid om wat aan je business te doen.

Als je echt even geen zin meer hebt om te werken, dan kap je er gewoon mee en ga je iets leuks doen.

In vergelijking met een kantoorbaan is er niemand die je tegenhoud. Zou je daar om 1 uur al klaar met werken zijn, dan moet je helaas nog even door tot 5 ;-).

#7: Je kunt je doelgroep makkelijker bereiken

Sinds de komst van het internet heeft het bereiken van je doelgroep een andere dimensie bereikt.

Google, Facebook, Instagram, Linkedin – noem het maar op. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je doelgroep zo snel en gericht te bereiken.

Je kunt bij het maken van een advertentie precies aangeven wie je wilt bereiken. En er worden meteen relevante suggesties gegeven waardoor er als het ware met je wordt meegedacht.

Het bereik op internet is oneindig en er treden elke dag weer nieuwe mensen de online wereld binnen.

Overal zijn potentiële kopers te vinden voor je producten of diensten.

Er is niks makkelijker dan een bericht of advertentie online knallen en zo klanten naar je website te lokken. Natuurlijk is dit ook een vak apart – maar wel een heel makkelijk en winstgevend vak als je eenmaal door hebt hoe dit werkt.

Begin vandaag nog thuis geld te verdienen via het internet!

Al met al denk ik dus dat een inkomen via internet je leven een stuk mooier kan maken. Het geeft je ongekend veel vrijheid en mogelijkheden – en je kan er ook nog eens aardig rijk mee worden..

Een misverstand dat ik ook meteen even uit de wereld wil helpen is dat geld online geld verdienen niet betrouwbaar is. Er wordt al vaak gezegd dat dit te mooi is om waar te zijn en niet snel mogelijk is…

Als je hier meer over wilt weten raad ik je aan om mijn artikel : ‘Is online geld verdienen betrouwbaar?’ eens door te lezen.

Voor nu wil ik alleen nog even zeggen – Laat de kans om thuis geld via internet te gaan verdienen niet aan je voorbij gaan!

Het kan je namelijk zoveel vrijheid én rijkdom binnen je leven gaan opleveren.

Wil je direct ontdekken hoe je thuis erg makkelijk geld via internet kan gaan verdienen? Klik dan eens op de knop hieronder om de Affiliate Marketing Revolutie te bekijken;-). Ik wens je voor nu alvast veel online succes toe!