beste manier online geld verdienen

Beste manier voor online geld verdienen? Verdien €10.000 p/m vanachter je laptop!

beste manier online geld verdienen

Wat is de beste manier om online geld te gaan verdienen? – Dit is een vraag waar veel mensen met een online-passief-inkomen-droom vaak lang mee blijven worstelen. Het liefst begin je natuurlijk direct met de allerbeste manier om er het maximale uit te halen.

Helaas is het nadeel dat veel mensen te lang bij deze vraag blijven hangen voordat ze daadwerkelijk ergens mee beginnen. Hierdoor gaat veel kostbare tijd verloren. Tijd die anders misschien al veel geld had kunnen opleveren…

Omdat je dit artikel leest ben jij misschien wel één van deze twijfelaars? Om je twijfels voor eens en voor altijd weg te nemen zal ik in deze blog (naar mijn mening) de beste manier om online geld te gaan verdienen met je delen.

Met deze manier is het mogelijk om €10.000 per maand te gaan verdienen, en om dit te bewijzen zal ik je een voorbeeld geven van iemand die dit op dit moment al verdient ;-).

Om welke manier het gaat en hoe je hier het best mee van start kan gaan? Dat ontdek je gauw genoeg door verder te lezen!

Inhoudsopgave

Steeds meer willen het: Thuis geld verdienen via internet

Thuis geld verdienen via het internet wordt steeds populairder en steeds meer mensen zien hier de voordelen van in. Dat is ook niet zo gek als je kijkt hoeveel meer vrijheid en mogelijkheden dit ten opzichte van een loondienst baan geeft.

Waar mensen zich vroeger nog afvroegen of geld verdienen via internet wel betrouwbaar is, lijkt deze taboe de laatste jaren steeds verder af te nemen. Zeker omdat er steeds meer succesverhalen verschijnen van mensen die dankzij het internet een luxe leven leiden.

Geld verdienen vanuit huis via internet is ook zeker geen sprookje en daar beginnen meer en meer mensen achter te komen.

Als je een succesvolle online business weet op te bouwen kan je gaan leven op een manier waar je eerst alleen maar van kon dromen.

Wat de voordelen van een inkomen via internet zijn? Ik heb ze hieronder even kort en bondig voor je op een rijtje gezet;

Geld verdienen laptop

En zo kan ik nog veel even doorgaan ;-). Maar waar het om gaat is het dat het doodzonde is om altijd voor een baas te blijven werken, terwijl het allemaal anders kan zijn…

Er liggen zoveel kansen op het internet om zelf voor een inkomen te gaan zorgen. De meeste mensen leven tegenwoordig ‘online’ en het enige wat je hoeft uit te vinden is hoe je hier optimaal gebruik van kan maken!

Veel manieren, lastig kiezen

Ondanks dat er genoeg mensen zijn die inzien dat een online inkomen ideaal is, blijft actie vaak te lang uit door keuzestress. Misschien ben je zelf wel iemand die nu al een tijdje op zoek is naar de allerbeste manier om online geld te gaan verdienen?

Het probleem is alleen dat je alles net zo lang tegen elkaar blijft afwegen tot er geen touw meer aan vast te knopen is. Natuurlijk wil je direct aan de slag met de manier die gewoon het beste zal werken. Toch is het lastig om hier de ideale keuze in te maken omdat dit voor iedereen anders is.

De één gaat dropshipping bijvoorbeeld goed af, en de ander bouwt binnen een paar maanden een zeer succesvol SMMB of volgt de Bol Masterclass en begint een online business op dit platform. Als ik eerlijk moet zijn is er ook niet één de beste manier aan te wijzen als het aankomt op online het meeste geld verdienen.

Je succes hangt voornamelijk af van de passie waarmee je werkt, je doorzettingsvermogen, en de vindingrijkheid waarmee je je business opbouwt.

Toch is er één manier die ik persoonlijk het beste vind voor het creëren van meer vrijheid door online geld te verdienen. Want dat is de toch waar de meeste – en ook jij het voor doet? Een passief inkomen opbouwen waardoor je zelf in de hand hebt hoeveel je verdient, wanneer je werkt, waar je werkt, en hoeveel je werkt? Ultieme vrijheid dus.

Wil je weten wat naar mening de beste manier is om deze leefsituatie te bereiken? Lees dan snel verder :-).

Dé beste manier voor online geld verdienen

De beste manier voor online geld verdienen met enorm veel vrijheid en mogelijkheden als gevolg is wanneer je het mij vraagt: Affiliate Marketing.

Affiliate marketing is een verdienmodel waarbij je zelf geen producten op voorraad hoeft te hebben. Je hebt hierdoor ook niets te maken met klantenservice, leveringsproblemen, aansprakelijkheden etc. Allemaal vervelende bijkomstigheden waar je bijvoorbeeld bij een e-commerce business wel mee te maken zal krijgen…

Beste manier online geld verdienen

De reden waarom affiliate marketing vrijstelling van deze nadelen geeft, is omdat je slechts bezig bent met de promotie van andere producten. Dit doe je door waardevolle content te maken waarmee je potentiële kopers naar de website van de adverteerder doorverwijst, bijvoorbeeld via een blog, video of social media post.

Wanneer mensen je content interessant vinden en ze er waarde uit halen, kun je ze vervolgens een vervolgproduct aanbieden. Dit product is een affiliate product waar je zelf een zogeheten commissie voor zal ontvangen – wanneer dit via een link op je website of social account wordt aangeschaft.

Je hebt zelf zo dus verder niks met het verkoopproces te maken, omdat dit allemaal op de site van de adverteerder (verkoper) zal worden afgehandeld.

Wanneer je erin slaagt om via je content veel bezoekers om te toveren naar klanten kun je hier aardig wat geld mee gaan verdienen.

Zeker wanneer je meerdere websites hebt en/of producten aanbied en je artikelen veel bezoekers uit Google halen. Het mooie is dat je affiliate marketing oneindig kunt blijven opschalen, net zo lang tot je een passief inkomen van duizenden euro’s per maand verdient.

Ultieme vrijheid en onafhankelijkheid

Naast oneindig opschalen is het voordeel van affiliate marketing dat je alles tot in de puntjes kunt automatiseren. Zo ver dat je business nog steeds volledig doordraait wanneer je ergens op Bali of Ibiza zit. Zoals ik al zei hoef je namelijk geen productleveringen af te handelen.

Luxe leven

Op deze manier zal je echt van ultieme vrijheid en onafhankelijkheid kunnen genieten.

Je kunt echt overal vanachter je laptop geld gaan verdienen, tenminste wanneer er een internetverbinding beschikbaar is.

Maar dat is in de wereld waarin we leven niet bepaald een probleem ;-).

Het enige nadeel van affiliate marketing is dat het wel even tijd kost om op te bouwen. Je moet er zeker even een paar maanden mee bezig zijn voordat je er wat geld mee begint te verdienen. Maar één ding is zeker: Vrijwel iedereen die hier een langere tijd mee bezig blijft gaat er uiteindelijk een heel mooi inkomen door verdienen.

Het vraagt om een lange adem – maar dit zal het eindresultaat dan ook meer dan waard zijn. Wanneer je blijft leren en op een consistente manier aan je business blijft bouwen liggen er in de toekomst hele mooie dingen te wachten…

Een voorbeeld van iemand die hier meer dan 10k p/m mee verdient…

Jacko Meijaard

Wat dit voor mooie dingen zijn? Dat wil ik je graag duidelijk maken door je het verhaal van Jacko Meijaard te vertellen.

Jacko begon zo’n 10 jaar geleden met affiliate marketing en verdient nu een inkomen waar anderen alleen maar van dromen. Toen hij begon was zijn doel om op een dag €250 per dag te gaan verdienen, volledig door affiliate marketing. Een aantal jaar geleden heeft hij deze droom al gerealiseerd en sindsdien is het eigenlijk alleen nog maar beter gegaan.

Zoals je aan de titel kunt zien verdient hij hier op dit moment zelfs meer dan €10.000 per maand mee. En met ‘meer dan’ bedoel ik hier niet mee dat hij af en toe ook wel eens 12k verdient.

Nee, hij verdient hier zelfs wel eens €50.000 per maand door…

En hoe onmogelijk zo’n maandinkomen ook lijkt, het is toch echt goed mogelijk én niet eens heel moeilijk. Jacko heeft laten zien hoe ver je kunt komen door elke week consistent nieuwe content te blijven posten. Content waar je op de lange termijn dus de vruchten van plukt ;-).

Om tot dit inkomen te komen heeft hij onder andere de website Internetsuccesgids.nl opgericht. Met deze website helpt hij – zoals je waarschijnlijk al kunt raden – anderen succesvol te worden via het internet.

Naast deze website heeft hij de afgelopen jaren nog iets veel beters ontwikkeld. In het laatste deel van deze blog ontdek je precies wat dit is en hoe ook jij hier online geld mee kan verdienen!

Hoe je stap voor stap kan leren om online geld te verdienen

Waar ik het hier over heb is de Affiliate Marketing Revolutie. Een digitale cursus waarin Jacko zijn kennis en ervaring deelt om ook anderen te leren hoe ze geld met affiliate marketing kunnen verdienen.

In deze cursus leer je aan de hand van 7 modules stap voor stap het affiliate marketing verdienmodel.

Als je alles over deze cursus te weten wilt komen raad ik je aan om mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 eens door te lezen ;-).

Of wil je liever geen seconde meer verliezen en meteen weten hoe je met deze cursus aan de slag kan? Klik dan op de knop hieronder om het persoonlijke verhaal van Jacko – en zijn Affiliate Marketing Revolutie te ontdekken!