Bijverdienen vanuit huis

Bijverdienen naast je baan? Verdien extra geld vanuit huis!

Bijverdienen vanuit huis

Wil jij een passief inkomen verdienen vanuit huis?

Bijverdienen vanuit huis. Zo werkt het!

Bijverdienen naast je baan? Jij wilt net als veel anderen extra geld verdienen vanuit huis naast je vaste baan. 

Bijverdienen vanuit huis

Maar hoe kan je extra zakgeld verdienen naast je vaste baan met ongeveer 1 tot 2 uur werk per dag?

Er zijn natuurlijk veel manieren van thuiswerken, maar dan ben je vaak nog afhankelijk van een opdrachtgever. En de verdiensten zijn vaak niet lonend. 

Ik ga je uitleggen hoe ook jij op een makkelijke manier extra geld kunt bijverdienen zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Gewoon vanuit huis… hoe mooi is dat!

De methode om thuis geld bij te verdienen naast je baan die ik je ga uitleggen is een methode die voor iedereen kan werken. 

Als je geen baan hebt dan werkt dit natuurlijk ook. Alleen als je een WAO of WW uitkering hebt dan moet je wel even nakijken hoeveel je mag bijverdienen naast je uitkering. Dit geldt ook als je nog thuis woont en je ouders ontvangen zorg- of huurtoeslag. 

Inhoudsopgave

Welke fout de meeste mensen maken die thuis geld willen bijverdienen

Jij bent op zoek gegaan om extra geld te verdienen en het liefst doe je dit vanuit huis. 

Extra bijverdienen vanuit huis

Je bent hierin niet de enige die geld wil bijverdienen. Het is natuurlijk lekker om wat extra geld achter de hand te hebben voor die heerlijke vakantie of gewoon om wat extra geld te sparen.

Het leuke is dat iedereen wel een passief inkomen wil verdienen, maar dat veel mensen niet weten hoe ze het bijverdienen vanuit huis precies moeten aanpakken. Het gevolg is dat ze veel voorkomende fouten maken. 

Je moet als je op deze manier geld wilt verdienen altijd onthouden dat je het doet om meer vrijheid en tijd te hebben en deze te vullen met de leuke dingen in het leven. 

Veel mensen haken af bij het idee om naast dat ze al 8 uur werken bij hun baas ook nog eens 1 tot 2 uur voor zichzelf moeten werken. Je bent dan per dag minimaal 10 uur aan het werk en dit is iets wat de meeste mensen natuurlijk niet willen. 

Maar er is een betere manier om meer geld te verdienen en toch meer vrije tijd over te houden. 

Geld bijverdienen vanuit huis

Ik ben zelf al lang actief als internet ondernemer en ik verdien mijn geld ook als ik languit op een strand in Spanje lig of gewoon thuis op de bank zit. Dit noemen ze de laptop lifestyle

Het enige wat ik nodig heb is mijn Macbook en een internetverbinding. Ik kan dus vanuit huis werken maar ook als ik op mijn favoriete vakantiebestemming in Spanje ben… al moet ik zeggen dat het strand daar wel erg verleidelijk is 😉

Maar je begrijpt denk ik het principe ik kan werken waar en wanneer ik wil en als ik vandaag geen zin heb of het is mooi weer en ik wil van de zon genieten dan hoef ik aan niemand te vragen of ik een dagje vrij mag nemen.

Door deze methode heb ik ten eerste veel meer vrije tijd, ik doe iets wat ik echt heel leuk vind en ik verdien er meer geld mee dan dat ik voor een werkgever zou gaan werken. 

Hoe kan je geld verdienen via internet?

De methode waarmee ik mijn geld verdien is affiliate marketing

Met affiliate marketing promoot je via jouw eigen website producten of diensten van een ander waar jij als je deze verkoopt commissie voor ontvangt. Bij de producten of diensten kun je denken aan digitale cursussen, vakanties, verzekeringen en elektronische apparaten.

Dit is voor mij de makkelijkste manier om geld te verdienen via internet en ook voor jou een goede manier om geld bij te verdienen vanuit huis naast je baan.

Ik heb door affiliatie marketing al jaren een passief inkomen en geniet dagelijks van de vrijheid die het mij geeft.

Als je wilt bijverdienen met affiliate marketing dan is het belangrijk dat je een niche uitzoekt waar je binding mee hebt. Als je geen interesse hebt in auto’s dan is het schrijven van blogs over dit onderwerp alleen omdat je er geld mee kan verdienen niet verstandig. Je zal namelijk merken dat als je ergens passie voor hebt je veel enthousiaster blijft en het langer gaat volhouden.

Geld verdienen met crypto

Bijverdienen met crypto

Je kunt affiliate marketing voor allerlei producten inzetten zo ook voor het verkopen van cryptocurrencies. Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat met beleggen en crypto te maken heeft. Dit zie je op deze site ook terug, ik heb bijvoorbeeld over de beleggingssoftware de Trading Navigator Methode en de Crypto Masterclass geschreven.

Ik heb enige jaren geleden een website over beleggen gemaakt en deze aangevuld met een categorie over crypto.

Op deze site geef ik beleggings tips en informatie, verkoop ik online trainingen waar ik een commissie voor ontvang maar ook breng ik mensen aan bij een Nederlandse broker. Deze broker geeft mij iedere dag een percentage van het bedrag wat mijn affiliates hebben verhandeld. Nu ik meer dan 600 mensen heb aangebracht krijg ik dagelijks een lekker bedrag bijgeschreven.

Dit is het ultieme voorbeeld van een passief inkomen. Doordat deze aangebrachte leden crypto blijven kopen en verkopen krijg ik continue een percentage van hun handelskosten.

Bijverdienen naast je baan? Waar wacht je nog op…

Je kunt twee dingen doen gewoon door blijven gaan met wat je altijd deed en dan zal er niets veranderen. Maar je kunt ook na dit gelezen te hebben enthousiast geworden zijn en ook willen starten met het bijverdienen naast je baan.

Als het laatste op jou van toepassing is dan is de volgende stap te beginnen met affiliate marketing. Nu kan ik begrijpen dat je meer wilt leren voordat je daadwerkelijk gaat beginnen met het bouwen aan een passief inkomen. 

Zoals voor alles zijn er inmiddels ook meerdere cursussen om alles over affiliate marketing te leren. Want het lijkt natuurlijk allemaal heel mooi en makkelijk en je denkt misschien “nu kan ik slapend rijk worden”. Maar zonder kennis en doorzettingsvermogen zal je ook met affiliate marketing niet slagen. 

Om met affiliate marketing te beginnen heb je overigens geen technische kennis of diploma’s nodig. 

Een online cursus over affiliate marketing waarbij je op een heldere manier gaat leren om vanuit huis geld te verdienen naast je baan is de Affiliate Marketing Revolutie. Voor een eenmalige investering van 47 euro kan jij een leuk zakcentje bijverdienen en wie weet is het wel het begin naar een mooie carrière als internet ondernemer.